Timisoara, Impreuna! ( 125 )
Raspunsuri - Pagina 17
silvana75 spune:
Aida, io beau o bere cu tine 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
Hai noroc
silvano si sa ne fie de bine ... baga un ochi la superdieta ca alintata intreaba de tine 
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Aida, de luni ma intorc si eu la superdieta 
Ma duc la trick or treat cu fiu-miu sper ca pana revin sa se intoarca petrecaretele noastre.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
silvana
abia te asteptam, dar de ce te
ca ai mai slabit 2kg de cand ai terminat
Aida
Poze cu noi
danitin spune:
A fost super ok!!!! Am iesit impecabil, ne-au asteptat cu aplauze la iesirea din emisie. Au zis ca a fost cea ma buna lansare din toata reteaua
. Si apar si eu in pozele puse pe net de banateanul si agenda. Multumesc mult de pumni stransi 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
danitin spune:
www.agenda.ro/news/news/12803/realitatea-tv-timisoara-a-inceput-sa-emita.html" target="_blank">poze lansare si www.banateanul.ro/cultura-timp-liber/avalansa-de-vip-uri-la-prezentarea-statiei-locale-a-realitatea-tv-foto-3396320" target="_blank">aici
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Dana, felicitari!
Aida ma
ma inca mai e drum lung pana la target, dar vreau pana la anu nou sa dau jos si cele 6 kg ramase.
Alooooo petrecaretele nu ziceti nika?
Silvana si Paul
Poze cu noi
silvana75 spune:
Am pus cateva poze facute azi de Halloween
Pun de
, portie dubla pentru petrecarete
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
morningggg 

multu' silva
am dormit lemn...cred ca iau portie dubla de
din ceasca kinky roz de cafea
...ba tripla chiar ![]()
fost tare bun asearaaa, bine ca inchidea Mall-ul si ne-or scos aia afara ca altfel cred ca ne prindea dimineata pe acolo
multumesc de toate minunatiile
aidule, ti-am zis io cum e cu vrutul asta...
lasa ca bem o bere si cu tine cand ajungi acasa 
dana felicitari pentru emisie! unde aveti studioul?!
geta, ma bucur ca te-am cunoscut! sa vii si la urmatoarele intalneli 
lore, pupici speciali, stiu ca te uiti pe aici...
ne-ai lipsit aseara! sa va faceti bine repede iubita!
silva, coana anda a facut niste poze pe furish 
in rest am avut treaba cu anaconde, pps-uri si alte dracovenii d'astea
deh...minti obosite mama, ce vrei ![]()
a, si ne gandeam aseara cand o sa vii tu acasa unde facem intalneala ![]()

abia te asteptam...
ma duc sa mai fac un intravenos...e zi lunga azi
looking for my sunshine 
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Ma bucur sa aud de bine la voi toate 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna