Timisoara, Impreuna! ( 125 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, io beau o bere cu tine

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai noroc silvano si sa ne fie de bine ... baga un ochi la superdieta ca alintata intreaba de tine

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aida, de luni ma intorc si eu la superdieta

Ma duc la trick or treat cu fiu-miu sper ca pana revin sa se intoarca petrecaretele noastre.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvana abia te asteptam, dar de ce te ca ai mai slabit 2kg de cand ai terminat

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

A fost super ok!!!! Am iesit impecabil, ne-au asteptat cu aplauze la iesirea din emisie. Au zis ca a fost cea ma buna lansare din toata reteaua . Si apar si eu in pozele puse pe net de banateanul si agenda. Multumesc mult de pumni stransi

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

www.agenda.ro/news/news/12803/realitatea-tv-timisoara-a-inceput-sa-emita.html" target="_blank">poze lansare si www.banateanul.ro/cultura-timp-liber/avalansa-de-vip-uri-la-prezentarea-statiei-locale-a-realitatea-tv-foto-3396320" target="_blank">aici

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Dana, felicitari!
Aida ma ma inca mai e drum lung pana la target, dar vreau pana la anu nou sa dau jos si cele 6 kg ramase.
Alooooo petrecaretele nu ziceti nika?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Am pus cateva poze facute azi de Halloween

Pun de , portie dubla pentru petrecarete

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morningggg multu' silva
am dormit lemn...cred ca iau portie dubla de din ceasca kinky roz de cafea...ba tripla chiar
fost tare bun asearaaa, bine ca inchidea Mall-ul si ne-or scos aia afara ca altfel cred ca ne prindea dimineata pe acolo multumesc de toate minunatiile
aidule, ti-am zis io cum e cu vrutul asta... lasa ca bem o bere si cu tine cand ajungi acasa
dana felicitari pentru emisie! unde aveti studioul?!
geta, ma bucur ca te-am cunoscut! sa vii si la urmatoarele intalneli
lore, pupici speciali, stiu ca te uiti pe aici... ne-ai lipsit aseara! sa va faceti bine repede iubita!
silva, coana anda a facut niste poze pe furish in rest am avut treaba cu anaconde, pps-uri si alte dracovenii d'astea deh...minti obosite mama, ce vrei
a, si ne gandeam aseara cand o sa vii tu acasa unde facem intalneala abia te asteptam...

ma duc sa mai fac un intravenos...e zi lunga azi

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ma bucur sa aud de bine la voi toate

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput