Timisoara, Impreuna! ( 125 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Merci de cafa...

Silva, bine ca ti-ai facut analiza...si eu trebuie sa mi-o fac, dar tot nu apuc...

Dana, tinem pumnii stransi, o sa mearga ca pe roate...

Maria, pregatita?

Si io stau ca pe ghimpi... Radu a primit aprobarea transferului, acum e la sediu, sa semneze, sa discute, sa-si ia in primire noul job...posibil chiar de la 1 nov...sa dea D-zeu sa fie bine!

Ieri mi-am rezolvat si eu cu sefii niste probleme, asa ca un bolovan, l-am mai dat jos de la gatul meu...

In rest, incerc sa fiu optimista...

I luv iu... si ne vedem diseara...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...

Se pare ca am cam fost off topic ieri....asa ca acum,ca sa nu insist in prostia mea,ma opresc si va doresc o zi faina!
Sa auzim de bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

anooo, poi daca te gandesti numa' la anaconda ?!?!?!
geta, pai ce zici daca te-am cunoaste deseara ?!

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

geta, pai ce zici daca te-am cunoaste deseara ?!

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Nu stiu ce zice Geta, da io zic ca ne-am bucura...s-o cunoastem...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna Dimineata!!!!!

Iarasi ati umplut paginile!!!!!! Am lipsit o zi !? Da a fost ziua mea si a ficei mele doar a noastra si ne_am facut de cam am fost la planetarium, in parcuri la Mc Donald am dormit inpreuna ia placut asa de mult o zi doar cu mama ei ,si mie la fel!!
Azi plec la Curtea de Arges la manastire si vizitam o fabrica de sticla cu niste fete .

Inca nu am apucat sa citesc ce a_ti scris .
Va pup pe toate si ganditi va si la mine cand sunte_ti la intalnire

Gwendoline poze noi
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dariana/Bureau/IMGP3783.AVI
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 22 saptamani

Mergi la inceput

Ana, acum am vizionat pozele de la gradi...ce fain tortuletz... cu alba ca zapada...si ce fericita zambareatza...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ano super faine pozele, iar Roza ta absolut lavli
geta merci
gwen drum bun
silvana super rece , mai ales ca a mea nu era facuta cand m-am trezit ca tati meu a uitat
doris care e treaba cu acupunctura? Nu e bune? Nu am inteles
Va

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aidule, nu stiu despre acupunctura...daca ajuta la slabit...habar nu am...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Mariaa, Doris ... o sa incerc sa vin diseara un pic ... da' sa stiti ca am emotii
deci, daca reusesc, unde va gasesc?

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Geta, uita-ti emotiile acasa...ne vedem la 18 la Mall, in fata trotuarului rulant.
Sa iei si musetelu...

POZE CU NOI

Mergi la inceput