Timisoara, Impreuna! ( 125 )
Raspunsuri - Pagina 14
Doris-Alina spune:
Saluti...la tuti...
Aida, nu stiu de ce nu ma mir...fa ce zice Serghei, atat iti pot zice acum...cand vii, mai discutam...Era bine sa gasesti cei 7 preoti de aici, dar pana la urma, sunt buni si cei de acolo, adica cu har...
Lia, imi pare tare rau, prin ce a trebuit sa treci, Doamne ajuta ca acum e bine...
Fug sa ma schimb, ca-s uda...revin...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
silvana75 spune:
sauti fetele,
Maria, luv iu,
pentru piesa
Ana, ce anaconda? ce nu recunosc? despre ce ma fofilez? nu recunosc nimic
da daca trebe recunosc na ca n-o fi foc 
Eu am fost cu "dansa" la doctor, mi-am facut testu Pap, rezultatu peste o saptamana, la urina mi-o gasit o infectie de care trebe sa vad zilele urmatoare ce si cum, in rest totul in parametre ![]()
Va tzuca fata pe toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Maine de la 18.15 am primul jurnal. Suntem doua ture si s-a stabilit ca echipa cea mai buna, selectata in urma probelor, face primul jurnal. Spre sincera mea mandrie a fost aleasa echipa mea.
Asta inseamna si riscul major de a da gherle cand toti sefii de la Bucale se utia la stiri.
Asadar, tine-ti pumnii stransi maine seara. 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Dana, tin pumnii! Bafta maxima!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Aidutzu, o sa vezi eventual inceputul de jurnal, am inteles ca-l preia Bucurestiu'. Restul e numa pe tm.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Hai ca pun de-o
sper sa nu se intepeneasca pana va treziti voi
O zi faina va doresc, eu ma duc la nani
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
morning 

dana tin pumnii sa iasa ok! cum era aia cu treburile iasa mai bine cand suntem mai relaxate, noi astea, scorpiutele?! incearca, o sa iasa perfect!
pe de alta parte imi pare rau ca nu o sa ne vedem deseara la intalneala insa maine nu am cum, avem de mers in mai multe cimitire, e un intreg ritual cu tot familionul din dotare...
silva tin pumnii, o sa iasa ok rezultatul! bravos ca ai facut si asta! 
va astept deseara la 18,00 la scara rulanta, cum am zis, va tzuc si sa aveti o zi faina 
looking for my sunshine 
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
geta_florina spune:
buna dimineatza
va dau si eu un rand de cafea ... 

...
v-am citit zilele trecute, dar n-am mai avut timp si nici dispozitie de scris ...
Aida, Lia, imi pare nespus de rau ca treceti prin chestiile astea. Lia, ti-am citit si eu subiectul de dincolo, asteptam sa aflu ce mai faceti. important e ca a trecut cu bine de chestia asta nasoala. cat despre mersul la un preot si facerea unor slujbe si eu cred ca e bine sa faceti toate astea, dar e important sa gasiti un preot cu har, pentru ca nu oricine va poate ajuta. din pacate, eu nu cunosc nici un asemenea preot in timisoara. odata in viata mea am avut si eu nevoie de asa ceva si am gasit un preot dar in arad, orasul din care sunt eu.si intr-adevar m-a ajutat f mult si lucrurile s-au rezolvat. asta va doresc si voua, sa gasiti persoana care sa va indrume si sa va ajute. Domnul sa va ajute sa treceti cu bine peste necazuri. 
Ela eu nu stiam ca lucrurile stau asa de rau in casnicia ta. imi pare rau. dar fii tare, ca toate se rezolva pana la urma, iar tu cu siguranta esti o mama perfecta pt baietelul tau. nu lasa pe nimeni sa-ti submineze increderea in tine. ma bucur ca interventia de ieri de la oftalmologie a decurs bine, m-am gandit la tine. 
si la voi toate ma gandesc cand aveti probleme, doar ca eu nu prea stiu sa ma exprim in scris ...
Dana multa bafta iti doresc diseara, sunt convinsa ca te vei descurca. o sa-ti tin pumnii.
Laura, Silvana, Doris, Ana, Mariaa, Anda, Katik, Mihi, Claudia, Deya... va
pe toate si sper sa va cunosc intr-o buna zi.
sa aveti un weekend placut. 
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77

stiu ca va fi mai mult decat perfect