Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, am vazut pozele cu dodolotzul Albert. ce frumusel e! mince-i mama obrajorii bucalati!

Ramona!!!!! Felicitari "mama"!!!!! Avocado eu am incercat sa-i dau o singura data...amestecat cu mar. mie mi s-a parut foarte buna combinatia...stefan nu a crezut la fel, deci nu a mincat.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab BRAVO Razvi, ai facut pe mami fericita.
Noi am fost un pic afara, sa profitam de vremea frumoasa. Ma duc sa ma intind, cat doarme Ioana, ca daca se trezeste tb sa ii dau sa manance , ma simt asa de rau, aseara nu am putut deloc sa dorm, nu puteam sa respir, nici sa inghit, respiram pe gura, off nu imi trece raceala asta. Macar pe 30 Oct sa ma simt mai bine

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

uite ....
am pe strada o mamica cu o fetita de 11 luni,de de pe vara cand ma mai plimbam pe strada cu Sara imi spunea ca fetita ei mananca din mancare lor ,doar ca i le face pasat cu blendarul,ciorba,tocana cu paine,pilafuri ,etc,si nu mai prajeste numa ceapa ,in rest ca de obicei,si toata ziua era afara copila cu un colt de pita in mana,rodea la el si cu sticla de ceai dupa ea,o gata si intra de i mai aducea o sticla,cu ceai sau compot de fructe ,cu zahar .....si i ca tancu si mamica ei i normala la cap nu o stresata ca mine care se roaga sa bea copilu ceva ,sa manance copilu ceva etc
am ajuns o diperata

nu ma judecati,nu zic ca i bine sau rau ,efectiv nu mai zic nimik,raman cu gura cascata si imi dau palmi peste cap ca sunt o stresata si jum
ele chiar sunt fericite pe cand eu ma vait intruna ca nu bea nimik si ca mananca prost si poate e mai bine cum face mamica respectiva dar mie mi frica sa incerc ca stiu din enspe mi de carti ca nu i bine,etc

ce parere aveti voi???

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stoisor eu zic sa faci cum stii si simti tu, sa nu o mai compari pe Sara cu alti copii. E sanatoasa, creste frumos...ce mai vrei? S-o ingrasi? Fiecare copil e unic, ce noi semanam unii cu atii? Lasa copila in pace cum ii prieste ei si tu relaxeaza-te.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stoisor, nici stefan nu a baut apa, ceai, suc...nimic...doar cite putin, cu linguritza, sau direct din pahar. am reusit sa-l fac sa bea dupa ce i-am luat o canutza cu cioc moale, de la nuk. asa vrea sa bea si ajunge la 150-200 ml pe zi. cred ca depinde si de copil, trebuie sa-i gasesti "spilul". in schimb refuza sa mai puna gura pe biberonul cu lapte de seara...asa ca primeste laptele cu cereale, cu linguritza...si asta e, astea sint nevoile lui si eu ma adaptez.

si nu mai fi atit de stresata...tot ceea ce ai citit in carti e super ok. din pacate practic nu poti sa aplici totul ad-literam. asa ca treci informatia prin filtrul constiitei tale si te descurci. incearca sa faci totul cu moderatie, treptat si va fi bine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

pireul de legume cu avocado a fost un succes.
Acu mergem la plimbare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

anca si roli

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Raznavel, Ramona grozav!! Cred ca esti o mami super fericita! puiu mic si vorbaretz!

Cat despre miere nu iti dau nici un shlap dar iti ofer o mica ecuatie matematica. Sansele ca mierea sa contina bacteria de botulism sunt 50%. O are sau nu. Un copil sub 1 an nu poate fi tratat pentru nu i se pot administra medicamentele necesare. Ce se poate intampla in concluzie poti citi oriunde pe internet.

Cred ca nimeni nu neaga cat de sanatoasa e mierea. Eu una as astepta insa sa treaca de un an. Poti intreba la pediatru daca ii poti da propolis. E mult mai eficace.
Apropo..produsele care contin miere (gen biscuiti) sunt ok pentru ca in procesul de fabricatie mierea a fost fiarta. (parca la 121 de grade si e suficient sa distruga bacteria)

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ramona felicitari "mama"!

Stoisor nici Sofia nu bea lichide,lapte dimineata si seara dar nu pot spune cat...I-am facut suculete din diverse fructe,simple si combinate intre ele,apa calduta sau la temp camerei,ceaiuri am incercat o gramada chiar acum am trei cuti desfacute,totul in zadar...

Dana sincer te admir cum faci fata copiilor fiind si gravi.Vreau sa-ti dau si eu o sugestie de nume Sebastian daca aveam baiat asa ii puneam numele.

Dany ce frumos "slujea" micutul tau acolo!Oare o va lua pe urmele tatalui?

Azi Sofiuca mea s-a procopsit cu o vanataie de toata frumusetea la ochi sa vedem ce zice tati cand ajunge acasa...dar e asa de neastamparata nu sta locului o clipa e un "capritzoi"

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput