Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 23
stoisor spune:
RAZVANICI BRAVO PUIU BRAVO
e cum i mami ???
mamica si piticu
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
sunt asa de suparata ma fetelor de numa....nu o pot face sa bea nimik,apa,ceai,sucuri de fructe ,am luat si de cumparat bio pt bebelusi,nimik nu vrea sa bea si pace si nu stiu ce sa zic dar mi se pare ca are pielea pe burtica asa de uscata
imi vine sa mor de nervi
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor sunt asa de suparata ma fetelor de numa....nu o pot face sa bea nimik,apa,ceai,sucuri de fructe ,am luat si de cumparat bio pt bebelusi,nimik nu vrea sa bea si pace si nu stiu ce sa zic dar mi se pare ca are pielea pe burtica asa de uscata imi vine sa mor de nervi Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Cum ii dai ceaiu?
De ex Razvi nu bea ceaiul daca s-a racit.Musai sa il incalzesc macar un pic.
Sa va martuirsesc ceva, stiu o sa ma bateti, o sa ma certati, dar eu disperata fiind de tusea lui razvi si mucii din gat,i-am pus in ceai miere.
I-a trecut si tusea, i-au trecut si mucii si ii place si mai mult ceaiul.Chiar am obs ca atunci cand ii pun un pic de zahar nu-l bea asa de bine ca si atunci cand ii pun miere.
I-o pun in apa sa fiarba, cam un vf de lingurita.
Acum astept shlapuri peste ochi!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
grati.ela spune:
da-i Sarei cu linguritza...Dudu doar asa vrea si nu oricand si orice...prefera sucul de struguri, sucul de porto si mandarine, ceaiul de izma si apa plata ...ultima.
Dana, Abi seamana la ochisori cu Vanesa, la chip cu tine dar are in unele momente expresii ale fetei decupate de la tati.
Ramona cred ca esti fericita. 
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
aweya spune:
| citat din mesajul lui ramonab [red]LUME LUME!!!!!RAZVI A ZIS IN SFARSIT MAMAAAAAA!!!!!!![red] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acuma s-a trezit si primul lucru a zis MAMA!!!! Sunt in al enspelea cer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
FELICITARI!!!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
danonique spune:
GRATIELA unde e magazinul Z de unde ai facut cumparaturi pt Tudor cand ai fost in Paris ca eu nu l-am gasit?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
anca.b spune:
din pacate nu poti sa-i dai copilului legume crude de ros in parc, cind toti ceilalti copii maninca pufuleti si el se intinde dupa ei si plinge. sincer, nu mi se pare normal si sanatos sa chinui si sa frustrez copilul pentru a absolutiza niste principii alimentare.
normal ca nu maninca un pachet de pufuleti sau de covrigi sau de biscuiti pe zi...doar gusta din ei...si sigur ca nu primeste zahar sau sare la masa....deocamdata. in acelasi timp trebuie avut in vedere faptul ca sint deja destul de mari, se apropie de un an si vor incepe sa manince mincare "normala". parerea mea e ca e bine sa fie pregatiti din timp pt aceasta trecere.
| citat din mesajul lui roli25 Am vazut ca le dati la bebei pufuleti...au cam multa sare pt ei...parerea mea. Eu consider ca la varsta lor le sunt suficiente mesele, iar daca vrem neaparat sa-si toceasca dintii..un fruct sau o leguma crude...covrigei, pufuleti, biscuiti mi se par inutile si mai tarziu se vor obisnui si vor cere mereu. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
cu lingurita incerc sa i dau tot timpul, ca de biberon nici nu vrea sa auda cand simt ce i in el,dar dupa a 2a lingurita sa inchis la pita',degeaba ca nu mai deschide gurita,am incercat si cu zahar brun pus la fierbere degeaba,nu vrea si gata,i mai dau cu seringa dar asociaza deja seringa aia cu voma si nici asa nu mai merge ,is chiar disperata dpdv ,mai nou i dau lapte dupa masa de legume asa mai baga ceva lichid in ea cam 50-60 ml
am reusit si noi sa papam seara 240 ml si dim 210 ml,ma rog mai mult asta fiind apa de dilutie la lapte
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
caldut il fac ......si nu o sa vezi slapu de la mine stai linistita ca eu sunt ff pasnica,daca ia trecut tusa si il bea bine asta este ,no fi toata ziua racit nu?bine ca a trecut tusa si mucilai
nici una nu vrem sa le facem ceva rau ,acum fiecare stie cat sa intinda coarda nu?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Cum ii dai ceaiu? De ex Razvi nu bea ceaiul daca s-a racit.Musai sa il incalzesc macar un pic. Sa va martuirsesc ceva, stiu o sa ma bateti, o sa ma certati, dar eu disperata fiind de tusea lui razvi si mucii din gat,i-am pus in ceai miere. I-a trecut si tusea, i-au trecut si mucii si ii place si mai mult ceaiul.Chiar am obs ca atunci cand ii pun un pic de zahar nu-l bea asa de bine ca si atunci cand ii pun miere. I-o pun in apa sa fiarba, cam un vf de lingurita. Acum astept shlapuri peste ochi! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
roli25 spune:
Stoisor, asa cum zice si Grati, asa am facut si eu pana acum, da-i cu ligurita, incet incet va vrea si bibe, rabdare. Andrei abia acum cateva zile a acceptat altceva decat lapte.
Ramona, nu stiu ce sa zic cu mierea, eu nu i-am dat peste 1 an lui Marc...acum ei se apropie de 1 an ...vezi si tu sa fie putina...
Ancab eu mi-am exprimat o parere personala nu am expus principii de alimentatie sanatoasa. Ai mei nu au cerut niciodata in parc...deci nu pot spune ce as face in aceasta situatie. Doar ca eu nu le dau, nici Marc care are 2 ani si 5 luni nu primeste rontaieli decat foarte rar. Andrei in parc primeste borcanelul lui cu iaurt cu fructe (masa de dupa amiaza).
Repet, asa cred eu de cuviinta sa fac si evident fiecare mama face cum crede.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI