astenospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

buna,dragelor!
la capitolul spermograme proaste,dar in care nu prea am incredere ma incadrez si eu.
sotul meu a facut prima spermograma si ia iesit oligoasteno.dupa 3 luni de tratamente cu vitamine si altele mai face o spemograma si surpriza:azoospermie.bine,nu ne asteptam noi la cine stie ce imbunatatiri,dar macar la fel.
acum sa va zic si de unde provine neincrederea:merg cu o zi inainte la laborator(unde cocoana care analiza pobele vine la ora 14:00 la servici)si ii spun ca sotul nu poate aduce proba dupa amiaza din cauza ca lucreaza de dimi pana seara,zice tipa de la receptie ca nu-i bai,vorbeste ea cu aia de la lab sa vina dimineata pentru noi si,in consecinta sa aducem proba la prima ora.
cand mergema doua zi de dimineata la laborator,soc,"dna doctor vine la ora 2.lasati proba in camera alaturata(unde era chiar destul de racoare)".sa mor,nu alta.pai,dupa ce a stat proba jumatate de zi,cel putin,acolo sau cine stie in ce conditii,mai vreau eu sa vad inbunatatiri???!!!normal ca au murit si aia cativa care mai erau pe acolo.
mentionez ca la prima spermograma i-am dat-o personal doctoritei.atunci chiar venise pentru noi de dimineata.
nu zic,are si sotul meu probleme(chiar destul de grave),dar nu cred totusi in rezultatul ala cu azoospermie.
va pup!

Mergi la inceput