Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor,ce fler am !Acuma imi beau cafeaua ca merg la servici la grada si zic ia sa-mi bag nasul pe forum si hop vesti .
Saptamana trecut miercyuri m-a sunat un jurnalist la telefon daca nu doresc sa dau un interviu.Eu eram pe picior de plecare la Timi asa ca i-am dat unda verde sa combine ce scrie pe site cu ce i-am spus eu la telefon si i-am trimis pe mail ce m-a mai intrebat.Varsta Biancai a confundat-o cu anii de casnicie si da,puii sunt nascuti pe 1.09 doar ca el a scris 6.09.Articolul era mai lung dar a trebuit sa incapa reclama aceea mare asa ca au taiat din el.Na cam atat.Si da,nimeni nu a intrat la noi in casa timp de o luna in vizita iar noi la fiecare intrare-iesire ne-am dezinfectat talpile la pantofi cu Virkon iar pe pui am pus mana dupa ce ne-am dat cu Virkon pe maini.Au fost cazuri ca au pierdut un cuib intreg ca au adus parvo virusul la pui.Si pe Akira o dezinfectam pe toate labutzele inainte de a intra la pui si toata curtea din spate a fost stropita cu vermurelul cu sol de Virkon.Na cam asta a fost nebunia dar pentru tot acest sacrificiu am "livrat" pui de care toi veterninarii la care au ajuns au spus ca sunt super
Na fug la servici,"va" mai citesc maine dimineata la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cine vine la teatru azi? Poate ne plimbam putin cand iesim. Dup-aia eu duc copiii la pizza, ca asa s-au exprimat ca vor.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

A fost super la teatru. Mi-a fost dor de "Dumbrava minunata" cu Lizuca si Patrocle. Si copiilor le-a placut foarte mult. Am fost si la pizza si la inghetata la Venetia pe mal. Iar cand s-au culcat am avut ocazia sa fug pana la polivalenta si eu. Mi-am luat cizme si geanta si curele. Minunata zi. Toata lumea e multumita.
Ai mei tusesc si mucesc la greu. Le dau doar propolis si miere cu polen. Vladut mai ia si cate o gurita de Stodal din cand in cand. Lui Vlad i-au iesit peste noapte pe palme si degete ceva iritatie, seamana cu micoza, basicute mici mici una langa alta. Nu stiam de ce era azi noapte mai agitat si-si freca manutele mereu... Maine tre sa merg la ceva dermato. Homeopatila se pricepe si la chestii de-astea?
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

La multi ani Anto!!! Ce faci? Esti bine? Mai scrie-ne de voi!

Mergi la inceput

Daca tot sunt numai eu pe aici am facut si subiect nou. Noapte buna.

Mergi la inceput