Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 20
maggda spune:
Buna fetelor,ce fler am !Acuma imi beau cafeaua ca merg la servici la grada si zic ia sa-mi bag nasul pe forum si hop vesti
.
Saptamana trecut miercyuri m-a sunat un jurnalist la telefon daca nu doresc sa dau un interviu.Eu eram pe picior de plecare la Timi asa ca i-am dat unda verde sa combine ce scrie pe site cu ce i-am spus eu la telefon si i-am trimis pe mail ce m-a mai intrebat.Varsta Biancai a confundat-o cu anii de casnicie si da,puii sunt nascuti pe 1.09 doar ca el a scris 6.09.Articolul era mai lung dar a trebuit sa incapa reclama aceea mare asa ca au taiat din el.Na cam atat.Si da,nimeni nu a intrat la noi in casa timp de o luna in vizita iar noi la fiecare intrare-iesire ne-am dezinfectat talpile la pantofi cu Virkon iar pe pui am pus mana dupa ce ne-am dat cu Virkon pe maini
.Au fost cazuri ca au pierdut un cuib intreg ca au adus parvo virusul la pui.Si pe Akira o dezinfectam pe toate labutzele inainte de a intra la pui si toata curtea din spate a fost stropita cu vermurelul cu sol de Virkon.Na cam asta a fost nebunia dar pentru tot acest sacrificiu am "livrat" pui de care toi veterninarii la care au ajuns au spus ca sunt super ![]()
Na fug la servici,"va" mai citesc maine dimineata la cafea 
adablackcat spune:
Cine vine la teatru azi? Poate ne plimbam putin cand iesim. Dup-aia eu duc copiii la pizza, ca asa s-au exprimat ca vor.![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
A fost super la teatru. Mi-a fost dor de "Dumbrava minunata" cu Lizuca si Patrocle. Si copiilor le-a placut foarte mult. Am fost si la pizza si la inghetata la Venetia pe mal. Iar cand s-au culcat am avut ocazia sa fug pana la polivalenta si eu. Mi-am luat cizme si geanta si curele. Minunata zi. Toata lumea e multumita. ![]()
Ai mei tusesc si mucesc la greu. Le dau doar propolis si miere cu polen. Vladut mai ia si cate o gurita de Stodal din cand in cand. Lui Vlad i-au iesit peste noapte pe palme si degete ceva iritatie, seamana cu micoza, basicute mici mici una langa alta. Nu stiam de ce era azi noapte mai agitat si-si freca manutele mereu... Maine tre sa merg la ceva dermato. Homeopatila se pricepe si la chestii de-astea?![]()
Voi ce mai faceti?
adablackcat spune:
La multi ani Anto!!! Ce faci? Esti bine? Mai scrie-ne de voi!

adablackcat spune:
Daca tot sunt numai eu pe aici am facut si subiect nou. Noapte buna.