Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Clau felicitari!!! Tinem pumnii sa iei si orasul!

Flavia cum mai e bunica ta?Te sun mai tarziu cand fac pauza de la treburi....

Ada ce fain e catelul cel nou!Super ideea ta cu intalnirile tematice....numai timp sa avem!

Ildy ce scumpa e Ivett!Ce mare s-a facut!Parca numai ce erai graviduta....si acum ai domnisorica mare!

Noi suntem ok...piticii putin mucosi si tusitori, dar nimic grav....eu ocupata cu serviciul si cu invatatul pentru examenul de reevaluare(pe sf. lunii il avem).....si cam atat!

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi . Ramane sa vorbim.
Pai nici eu nu merg la evetrix azi ca am seara de carti cu fetele. Ne-am reluat de 2 sapt obiceiul.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor, m-am uitat si eu pe pagina ziarului adevarul la abonamente. Ati vazut cit e abonamentul cu carte? 690 lei/12 luni.
La jurnalul iti da CD-urile in abonament doar daca il faci pe 12 luni.
Asa e rentabil sa cumperi jurnalul doar cind apare cd-ul.
Felicitari Clau pt examen.Orasul o sa fie floare la ureche!
Ada, spor cu fabricuta. Cind venim o fuga la Arad trecem pe la tine :)
Nu stiu cum e la Arad dar aici e jale cu virozele, pe mine m-au dat cu curu de pamint de 3 ori pina acum. Acum iau preventiv catina sa nu ma mai prinda da cine stie.... ati facut vaccinuri? O fi aparut antigripalul homeopat?
Carmen ti-am vazut minunea :) sunt frumosi amindoi Melania vad ca e tare dragastoasa cu fratiorul ei.Si tu arati tare bine, parca nici nu ai nascut!

Va pup,

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina bine ca mai dai si tu un semn. cand veniti incoace??? Tudor si-a pierdut orice speranta, nici nu mai intreba de Dragos...
Ildi, tare scumpa e Ivett!
Tot vrea sa spun ceva de cateva zile dar tot uit. Magda, nu zici draga ca aparusi la gazeta?? Fetele, a fost Magda in Adevarul de seara de saptamana trecuta pe ultima pagina, era un articol despre caiinii ei. Magda dar cam prost si-au notat oamaneii datele...fetita ta are 14 ani, puii s-au nascut in septembrie...
Ducky o fi nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, spor la invatat!

alina 33, ma bucur ca mai dai un semn. Calin a facut abonament cu 9 euro pe 2 luni, prin sms.
Noi n-am facut vaccin antigripal, nici nu facem.

Ada, ce fain ca finalizati asa rapid fabrica. Poate nu ne chemi la inaugurare!

Magda, hai spune tot...

Gabi, pana la urma ai mai gasit cartea cu "Adevarul", ai mai cautat azi?

Noi maine mergem la Bihor si cred ca stam pana luni ca saptamana viitoare sunt in concediu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, mai dau si eu un semn de viata sa stiti ca n-am murit. Grupa mica doarme dupa ce le-am facut baie ( impreuna) iar ce-i mari sunt la Aikido( sper ca am scris bine) cu Susu.

Felicitari Clau pentru examen, tinem pumnii pentru joi. Cum te intalnesc sa-ti dau bluzele? Numai ale tale mi-au mai ramas.

Flavia multa sanatate bunicii tale.

Carmen am vaut pozele, ce faina a fost iesirea la Soimos. Cred ca pruncii au fost incantati. Mela e tare posesiva, imi aminteste mult de Daria.

Ada ce super e catelusa? de ponei nu mai zici nimic? Nu ne intalnim intr-o zi la cafea?

Am vazut-o si pe Ivett ce mare si frumoasa e, Doamne ce cresc copii astia.

Azi ne-am intalnit cu Nico si cu frumoasa Maia.

As avea atatea sa spun dar nu le mai stiu nici ordinea , nici logica ma duc sa mai strangui pe aici ca avem musafir pe prietenul lui Alex de la gradi si mi-au lasat numai cuburi si dinozauri prin toata casa.

PS Ati fost la targ?

Mai un PS :in 9 dec concert Tudor Gheorghe si in 11 dec Stefan Hrusca. Eu as vrea sa merg la amandoua.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, si eu vreau la concert.
Am fost la targ, dar a fost cam nasol cu pruncii dupa noi, Adelina nu vroia de manuta si tot disparea, nu ma puteam uita la nimic linistita. Calin si-a cumparat o geaca.
Pe cei de la Iana nu i-am vazut...

Carmen, am uitat sa zic, am vazut si eu pozele de la Soimos...cred ca v-ati distrat bine ca ati fost o trupa destul de mare. Am vazut si pe Timeea si Vladut... Mi se pare schimbata Mela, o fi din cauza bretonului? Pare mult mai mare. Lui Serban i-a placut in natura?

Niko, sa ne anunti cand trebuie sa incepem galeria.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Miha, ma bucur ca mai dai semne si pe aici. Iepshoara noastra e plecata la Pancota "sa se joace cu alti caluti" si vine cu pui acasa, in burtica. Catelusa e foarte jucausa si mancacioasa. Ne e tare drag de ea.
Carmen, eu n-am putut vedea pozele, habar n-am de ce.
M-as duce si eu la targ si la filarmonica la covoare dar nu cred ca am cand. Cu copiii dupa mine ma duc degeaba. Nici Vlad nu sta de mana si-l pierd p-acolo.

Mergi la inceput

Miha, ar fi fain sa ne intalnim la o cafea, poate intr-o dimineata cand ii duc eu la gradi pe pitici.

Mergi la inceput

Miha, da ce fac la Aikido? Sau ce e Aikido?

Mergi la inceput