Aspirante optimiste > 20 (362)
Raspunsuri - Pagina 4
anidaz spune:
Sorina da de ce sa nu scri?Am intrebat de tine si de alte gravidute ,ne faceti chiar o bucurie daca mai ne impartasiti si noua vesti bune.Oricand ne poti spune orice ,fara nici o jena.Cred ca e minunat sa simti bebele jucaus in burtica si macar ne putem imagina cum este ,pana cand vom afla singure minunea de a simti si noi miscarile unui sufletel.

,nastere usoara ca nu mai ai mult pana la marea intalnire.
Apropo de gravidute Alexa

?Ce mai faci ?Tu ai si mai putin pana vezi bebele 

Si as mai putea continua lista cu gravidutele care nu ne-au mai vizitat de muuuult timp:BraveGirl,Ramo2007,justme,flowerbee, jasmi, cami_antonia, Ioanara23,MariaK,ce mai faceti?
Unele gravidute intra des,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Carmen salivarea abundenta poate fi un simptom de sarcinasete nu iti este tot timpul?
La medic merg oricum ca-mi face monitorizare fara stimulare ca sa vedem cum sta treaba fara ajutor.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
noname spune:
Anidaz
ce mai faci draga?
Esti cam scumpa la ,,vedere''![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Sorvint spune:
anidaz
. este o experienta unica cea de a fi insarcinata si plina de emotie.eu sunt si mai panicoasa si mai ales ca am obtinut dupa mult timp sarcina am fost tare fricoasa sa nu se intample ceva cu puiutul meu.
acum m-am mai linistit si pentru ca este asa de activ ca il simt intr-una miscand. chiar ma intreb cand doarme. am si un baietel marisor si burtica e pe masura.
in ceea ce priveste unele fete despre care intrebai iti pot spune eu asa in mare despre unele dintre ele. Sper sa nu se supere.
Cateva dintre ele sunt cu mine la odisee.
Bravegirl este bine, si ea este in saptamana 34. mai are putin si isi tine si ea bebele in brate.
Alexa nu stiu daca e cea de la mine la odisee dar daca e vorba de ea, ea mai are si mai putin. are deja 36 de saptamani. este bine si pregatita pentru marea intalnire.
mariak mai vine si ea in vizita pe la noi pe la odisee. este bine si ii creste burtica si este fericita.
de celelalte fete din pacate nu mai stiu nimic.
te pup si o sa vin mai des de acum inainte pe la voi in limita timpului disponibil.
Sorina
31+
Radu
pozele mele
monna3 spune:
am revenit
dupa o baita cu muuuuuuuulta spuma ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Ba da Adina beau vreo 3-4 litri de apa, ! Of Doamne, nu ma gandesc, ca sa nu fiu dezamagita daca nu e! Mai am 5 zile pana ma testez, ce bine ca nu am niciun test in casa ca sigur ma testam pana acu!!!
CarmenAlbu spune:
Ce frumos povestesc gravidutele noastre!!!!

Nico, tu ai plecat la odisee fara sa zii nimic, sau dormi intruna?
Plec sa mananc, ma scoate sotul in oras, ca e sambata, si in sfarsit suntem singurei
!
kitzy spune:
Yellow!
Am un pic de timp sa va scriu cateva randuri, Diana doarme in brate la taica-so ![]()
Deci: Diana e o torpila in toata regula, nu pot s-o las deloc singura ca maraie dupa atentie, noaptea vai de capul nostru cu somnul, ziua cam tot asa, da macar mananca bine, cu atat m-am scos si e sanatoasa. Da in rest n-am cu ce ma lauda, ar lua-o pe jos numa ca nu stie sa umble, nici macar in fund nu sta bine si ea s-ar tot duce
e foarte foarte energica, daca de exemplu intr-o incapare vorbesc mai multe persoane, ea se apuca de povestit in asa fel incat sa se auda numa vocea ei, asa am patit la o aniversare sapt trecuta, cum lumea se oprea din vorbit, tacea si ea, cum reincepeau, ea le astupa vocea
de m-a facut de rusine ![]()
Vai, ca abia astept sa mai creasca, poate se mai cuminteste un pic.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
noname spune:
Carmen
POFTA BUNA!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png