Aspirante optimiste > 20 (362)
Raspunsuri - Pagina 3
Beatrice1982 spune:
carmen si pe mine ma doare mijlocul. apoi azi pe deasupra am mai fost si la cules de porumb si numa nu m-am putut indoi!!!!!!!!!
doamne asa de rau ma doare!!!!!!!!!!!!1
da si daca numai stau.si se reflecta cumva spre.....vezica spre uter nici nu stiu....................
pe bune
si eu am un bebe aici pe pat ala la care am fost la botez....doarme.atata l-am tot tzucat
asa e de dulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si mi s-or umflat sanii si usor durerosi.................
ajutor!!!
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Bea sanii ti s-au umlfat dupa ovulatie! inseamna ca ai intrat in ritm normal, si o sa ai bebe in curand!
Cu mijlocul poate fi post ovulatoriu, ai acelasi tip de durere ca si mine,nu?, mai mult greutate!
Of sa dea DD sa avem deja cate un bebic acolo!!!
amber_onyx spune:
Buna fetelor
Uite acum am terminat si eu treaba

ca m-am trezit cam tarziu .hehe, ma duc sa fac o
baie binemeritata si revin
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
yubi spune:
Salutare ! Am trecut sa va
pe toate si sa vad ce mai faceti.Mai intru din cand in cand sa vad daca mai apare vreo graviduta.Sorina ,sa-ti traiasca Raducu si sa te bucuri de el
Oana ,succes cu stimularea - sa dea roade
Eu ma pregatesc sa plec la servici ,asa ca va dorec o seara placuta in continuare si o noapte ,,buna,,
fetelor care sunt la ovulatie.
Beatrice1982 spune:
andreea a zis ca inca nu am ovulat asa ca....................nu prea e bebe acolo tu carmen!!!!!!!!!!!!!!
o sa fie....candva..................
POZELE MELE
Sorvint spune:
Oana, Yubi, Beatrice va multumesc mult. 
Oana imi pare rau pentru pierderea ta. Imi pot numai inchipui ce greu ti-a fost.Ma bucur insa ca esti optimista in continuare si cu incredere in Dumnezeu. Eu sunt convinsa ca in curand iti vei tine puiutul in brate. Succes luna asta cu stimualarea.
dulce
Beatrice tu ce mai faci? Vad ca la fel, multa munca.Mai poti in ritmul asta? Hai ca vreau sa te vad la odisee si pe tine. Abia astept sa va intalnesc pe acolo si sa citesc toate emotiile si semnele de intrebare.
si sunt cu ochii pe voi.
Am mai intrat pe aici de mai multe ori sa vad ce mai faceti dar nu stiu nu am indraznit sa scriu. Insa acum mi-am luat inima in dinti.
Va pup si va urez o seara minunata in continuare si mult succes fetelor care sunt la ovulatie sau care asteapta sa faca un test.
Sorina
31+
Radu
pozele mele
anidaz spune:
Maaaammmaaaa fetelor da ce-ati mai scris ,nici nu stiu cand mai apuc sa citesc din urma,sunt muuuult ,mult prea ocupata.
A mai aparut cineva cu doua liniute?
Voi ati terminat
eu acum ma apuc ,ca doar de juma de oara am ajuns acasa.
Ma deranjeaza ceva.Am spus ca luna asta au venit uratii fara tam -tam,adica nu m-a durut nimic,pai de ce credeti?Ca sa ma doara dupa cum altfel.De cand s-a terminat cm-ul care m-a tinut trei zile am ramas cu o durere de burta de aceeasi intensitate si de acelasi tip exact ca sindromul premenstrual.Ma doare de nu mai pot si abia marti ma duc la medic.Ce naiba ma fac pana atunci?De prestat prestai aseara strangand din dinti ca ma doare si-n interior asa ca si cand as avea o rana.Dar de unde si de la ce sa fie rana?Nu am vrut sa refuz ca se apropie perioada ovulatiei si in plus chiar aveam chef ,nu stiam ce ma asteapta si p-inauntru ...![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Beatrice1982 spune:
da sorina munca minca si iar munca..acu mai si inaintez in fabrica, ca devin sefa dde sectie si nu stiu daca ma voi putea descurca............
si mai multa munca si mai mult stres.exact de ce nu aveam nevoie.....nu stiu daca nu rezist nu fac...............vedem noi...............
acum is suparici ca am avut luna anovulatorie............cred sau de acum urmeaza desi sunt ziua 25.....asa ca.........slabe sanse...oricum...................
asta e............. ce sa facem??????????????????????
doamne ajuta!!!!!!!
noi sa fim sanatosi!!!!!!!!!!!!!11
POZELE MELE
CarmenAlbu spune:
Bea cum stii ca ai avut luna anovulatorie!??!!
Doar dupa temperaturi?
Adina nu vreau sa te sperii dar daca pana marti nu te mai doare dute oricum la medic! Eu am patit acelasi lucru, si ca si tine am prestat in dureri, ca deh, facusem stimulare, si dupa nici nu ma puteam ridica de durere! Numai ca eu racisem la nunta aia in curu Germaniei despre care v-am povestit!
CarmenAlbu spune:
Fetele, nici nu am pofta de tigari, iar eu chiar sunt o fumatoare!!
Dar in schimb salivez intruna, sa fie e la faptul ca am redus la un sfert numarul tigarilor ?