Aspirante optimiste > 20 (362)
Raspunsuri - Pagina 13
mihapet spune:
buna seara, fetelor!
ce mai faceti?
raluFELICITARI PT. BEBE
vai ce-mi place forumul asta!!!!!!!!!
3 gravidute intr-o singura saptamana!
sapt care vine vor mai fi 3, pana ne umplem de bebei
![]()
eu trebuie sa-mi fac sapt asta prolactina si testosteronul, dar ultimul nu am inteles pt ce e. poate sa-mi spuna cineva?

doula spune:
fetele.
Eu am terminat cu serviciul meu pe ziua de azi....
Ma simt atat de rau....Am vomat si sunt ametita...Acum am mancat ceva si iar imi vine sa vomit
. Ufffff
Azi am facut masaj unei clientute
. Si i-am facut si pe burtica si bebe a fost atat de incantat
. Tot timpul s-a miscat si a dansat acolo.... E fantastic sa ii simti miscandu-se acolo in burtica.....Oare cum e cand iti misca un bebe in burtica ![]()
???
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
Beatrice1982 spune:
ma uit la doctori de mame,..
imi place melodia.....................
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
doula spune:
Mihapet testosteronul este un hormon barbatesc. Daca are val marite poate sa inhibeze ovulatie, da pilozitate, acnee, ingrasat in jurul burtii. De obicei e unul din semnele de la PCOS.
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
mihapet spune:
doula, mersi de raspuns.
tot ce ai scris in mesaj ma reprezinta.....acnee am, pilozitate excesiva am( noroc cu aparatele de epilat), am pus 8 kg intr-un an, si toate kg s-au pus in jurul burtii si al soldurilor, si pe de-asupra si PCOS 
sigur imi iese testosteronul cu valori peste limita max. nu stii, sunt medicamente pt a-l micsora, sau nu?
alla78 spune:
Mda, deci mi-a venit
. Ata ete.... ma voi concentra pe altceva , pt. ca prea ma preocup in fiecare luna....vai daca sunt..vai daca am ramas....

.
Ma duc sa ma culc, maine e o noua zi, trebuie pretuita !
Va
!!!
Beatrice1982 spune:
am terminat andreea........e normal sa fi simtit un pic de durere????????????
sau am apasta prea tare???????????
am scris mail acolo la aia din ungaria...si mi-au si raspuns..........sunt de treaba,...........
somn usor!!!!!!!!!!!!!!!!
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Rallu spune:
Mda...raspuns final...avem si un SureCheck pozitiv.
Acum m-am mai linistit si am inceput sa ma gandesc un pic la viitor.
In primul rand la haine
, desi nu am burtica sau altceva si e mult prea devreme, mi s-au marit deja sanii si ma strange geaca de toamna (nu e vina ei, inainte era mulata).
Acum sunt dispusa sa vorbesc despre asta.
Stiu ca mi s-au pus diverse intrebari si eu am evitat sa raspund de frica sa nu vorbesc aiurea si sa nu fie nimic.
Orice vreti sa aflati, doar intrebati.
Azi o sun si pe doctorita.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
adiutza spune:
Neatza,
rallu, gandeste numai optimist pentru ca tocmai incepe cea mai frumoasa perioada din viata ta si peste noua luni iti vei plimba
sau
prin parc.... sa va dea Dumnezeu sanatate multa si sa va bucurati de bebelin.
eu declar Z1... asta este... inca o luna... si inca una... si tot asa numar, dar poate cine stie... la un moment dat....
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Rallu spune:
Adiuta...nu incercam sa fiu pesimista...era mai mult un mecanism de aparare.
M-am suparat atat de rau dupa prima stimulare nereusita si mi-a luat si foarte mult timp sa-mi revin.
Acum am adoptat alta tactica...daca nu ma astept la prea multe, inseamna ca nu pot fi dezamagita atat de tare...cu atat mai mare va fi insa bucuria
.
Uite...ca sa vezi ca sunt totusi om de inteles, mi-am schimbat semnatura.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica