Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
olgutza, la multi ani fericiti!!! cu cati bebei fericiti vreti langa voi!!!
kya, nu te baza pe faptul ca la bb 2 ai "voie" sa participi! ai vazut la mine!!! hahhaha
luny, eu am avut canita PP, eu merg pe "ieftineli", iar PP copiaza tare bine designul altora:)...am avut 2 canite, au fost bune, le mai are alex si acum...se joaca cu ele:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
da, kya, dar e ok pana la urma, m-am obisnuit!..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Daca aveti vreo metoda minune prin care sa inghita un bebe siropele, raman profund indatorata. La noi orice incercare de administrare sirop (oricat de dulce, parfumat...ar fi) se termina prin schimbat copilul din cap pana in picioare, spalat pe fata toate persoanele care au participat la initiativa si eventual cu o noua incercare ca sa fim siguri ca ramane ceva in burtica copilului. In concluzie, siropul se administreaza intr-o "oarecare cantitate"
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12
lianam spune:
raluca, nu stiu daca ai incercat si metoda asta: ii introduci seringa in gurita (mai placut la utilizat ptr ei mi se pare mie seringa de la nurofen decat cea obisnuita, insa merge si asta) si ii bagi sirop dar in cantitati mici, pe langa obraz nu direct pe gat (daca bagi asa, il loveste in gat, are senzatia de inec si se agita; cel putin asa stiu eu)cand ii bagi o cantitate mica de sirop, il tii de nas (o sa se agite un pic, insa neputand respira, inghite siropul si deschide gurita; nu e fair play, e adevarat
, insa daca trebuie...)....sper ca ai inteles polologheala mea 
Liana, mami de Teo
adrianadana spune:
E, Liana, ziceam si eu asa..... Ti-am simtit lipsa si mi s-a parut prea mare coincidenta. Oricum sunt tare gustoase fursecurile. Banuiesc ca sunt facute in casa. Si cu
mai usor ca am mai -patit-o zilele trecute cu Mimo. Chiar, si ea e disparuta...
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
Luny, si Rebecca e fan legume, desi noi am inceput diversificarea cu fructe . Legumele mi le mananca foarte bine, aproape integral ce-i fac, dar la fructe trebuie sa descant bine masa, abia le inghite...si am facut o gramada de combinatii!
Fug ca iar tipa fitoasa asta mica...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Raluca, cum a zis si Liana, incearca sa-i administrezi siropelul cu seringa de la nurofen sau panadol, eu asa am avut mereu succes cu orice fel de sirop, fie de tuse, fie altceva. Si picaturile de colici i le dadeam tot cu seringa si le inghitea fara probleme. Incearca asa.
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Dragele bebei, va pupa baba 
Sa nu credeti ca am cazut lata dupa petrecerea de vineri desi m-au cam durut salele dupa dansul ala
dar am bagat viteza turbo in week end ca sa fac fata la diversi musafiri si vizite , curatenii, mancaruri, lectii si mucareli
Vesti noi si bune, mucii s-au cam dus,agentul termic s-a reintors (dupa ce am cumparat radiator
) Vladutz-Leneshutz se ridica in picioare singurel in tarc si incearca sa dea roata si sa apuce diferite jucarii din afara tarcului (alea din interior nu-s bune
)De vorbit tot nu vorbeste desi l-am auzit de doua ori spunand (la masa
) VEI! ceea ce eu am interpretat a fi VREI si nu mi se pare o alegere rea deloc pentru primul cuvant
Ce mama, ce tata...in viata totul e sa VEI !
Maine voi ramane singurica, pleaca spectatorii profesionisti la concert ...a fost anul concertelor
In toata viata adunate nu cred sa fi fost la atatea concerte ca vara asta
Si daca tot raman singurica, greva va fi generala si totala ...sper sa ma odihnesc bine bine !
Am citit ce-ati mai facut, am vazut poze...
Sovinu stiu daca am mai zis dar e genial montajul ala, mi-a mers la suflet si ma bucur ca ai avut si tu o mica vacanta 
Bubucondoleante si o imbratisare virtuala pentru suferinta prin care treci 
Tuchiinsanatosire grabnica Sebaceului si multi pupici si floricele tie 

sa faci fata 
Viosuperbe fotografiile si ma bucur si pentru tine ca ai avut o mica vacanta asa cum meritai
Mai vii da , pe la noi?
Cristina Gojitu erai ma cu tortul ala ?
Ce te-o fi apucat nene
Sper ca s-a terminat deja , da?
Geckobine ca vei avea barbat de Craciun, e mai important Craciunul ca anul nou, lasa
Ai ametit de atata invartit? ![]()
Lunyromantic ha? Iesire in doi
treburi care nu suporta amanare
CM pierdut ?
Ai grija ![]()
Gudindema bucur ca ai ras de hipo , mi-a mers la suflet finalul recitalului tau 
Claudeci ai slabit, am vazut eu bine ...bravo mami
Am admirat si pufosica mea favorita , mama mama ce bentita, ce caciulita avem ...am vazut ca Rebe pastreaza si ea traditia cu "retrovizoarea" ca si ei ii lipseste de la premergator
La noi aia s-a rupt prima ![]()
Arielsalu' si ma bucur ca ai revenit cu "pana pe hartie"
Lianaacum stiu cu cine te-ai intalnit tu vineri
dar nu stiu cine era adormit, cine avea ochi frumosi, cine era bosumflat...cine? Ca Marcel (cum il stiu eu
) corespunde tuturor descrierilor
Sau te-ai mai intalnit cu cineva ? Sa traiasca Teo-rista si sa fie sanatoasa si vioaie cum ii sade ei bine
Ralucabine ai venit
Am ras de m-am prapadit de faza cu masina
si am un pont pt siropele : cu biberonul
Eu am incercat cu bibe dupa ce am facut varza totul in jur si siropul era partial in urechea copilului, partial pe masa si a mers f bine
Incearca si tu 
Olgutzika si Kyao sa va citim cu placere si la odiseea baietilor care seamana cu mamele lor frumoase 
Am mai vazut poze si cu Bianca de Puca, cu Antonia de Nicol,
pentru toti puii aniversatii azi si toti Dumitrii si Dumitrele (ca inca e Sf Dumitru
)

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Ia uite ca a aparut si duamna Mimo! Cat pe-aici sa fii data disparuta de pe crenguta!
Bravo lui Vladut pentru rondurile de tarc, acum o sa bage la kilometri, nu gluma!
Da mai , si Rebe a rupt repede semaforul ala de la premergator, tragea de el in dusmanie pana s-a dus...
POZE
POVESTEA NASTERII
ralucaspm spune:
Luny si noi tot 7 luni jumate avem si fara CM. Si eu incepusem sa ma ingrijorez un pic pt ca la Ioanna mi-a venit la 6 luni si dr mi-a spus ca tot cam asa ar fi trebuit sa ma astept si acum.
Nici noi nu avem nici un dintisor.
Raluca2107 bine ai venit ! Am vazut ca avem baieteii nascuti in aceeasi zi.
Noi ne pregatim , in sfarsit , de botez. In ultimul timp m-am ocupat numai de invitatii, bomboniere, cumparaturi, etc. Invitatiile le-am facut singura. E un bebelus care iese si intra in cristelnita :) si textul e cam asa :
- pe fata ccristelnitei :
"Credeam ca am scapat, dar vestile sunt rele !
Botez imi pregatesc cu multa, multa lume.
Mi-au spus ca nu-i nimic, ca o sa ma distrez,
insa m-am interesat si zic sa ii fentez.
Iti citesc bine, bine, te dezbraca,
te uleiaza si in apa te baga.
Si parul ti-l taie.
Nu stiu daca veniti, eu o sa fiu plecat,
Duminica aceasta “o tai” neaparat…
- si pe verso :
Voi veniti… Duminica, 9 Noiembrie la ora 12:00
la Sfanta Manastire Toplou . Nasa mea Maria
si parintii : Raluca si Mihalis si surioara mea Ioanna
sigur acolo vor fi.
Dupa ceremonie va asteptam la
restaurantul ”Athos”.
Textul e tradus si adaptat dupa unul in greaca gasit pe internet.
Acum sunt plini de mucisori si bebe si Ioanna. Sper ca la botez sa fim toti sanatosi si mai ales bebe.
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)