Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 18
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Hello! Pucca, Humana, Milupa Bio, Novalac nu fac cocoloase. URASC NESTLE tocmai pentru ca sunt crunte, trebuie sa amesteci la ele pana iti vine acru!!!! Luny, nu stiu ce sa iti zic de cana cu cioc...eu am Avent nou-nouta, nefolosita Deci am sa aman cat pot cana, ca sunt disperata sa nu renunte la san in favoarea ei ( fanatica a alaptarii, deh Ma bucur sa le revad pe Vio si pe Ariel . Vio, ce lungut e Sean!! Cati cm are acum? Si nu te enerva cu diversificarea, toti au si zile proaste...Azi aniversam un an de la casatorie, asa ca dau si eu ![]() ![]() pe langa sarbatoritii zilei de astazi, Clara, Bogdanel, Teo-de-Liana, Robert-de-Somnorica si Nicol, carora le doresc sa fie sanatosi si voiosi!!!Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
Multumim mult pentru urari si le dorim tuturor bebeilor la multe lunisoare inainte

mamica de Bogdan Alexandru 7 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
adrianadana spune:
Oare Liana nu apare ca sa nu dea de baut
Si Tuchi nu mai da nici un semn de viata
Sper ca Seb e mai bine
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Kya spune:
La Multi si Fericiti Ani Olgutza!
La Multi Ani bebeilor aniversati azi!
Luny m-am vazut si pe mine in pozele de la FB. Intr-una se vad niste picioare, si in alta sunt un maaare butoi roz care acoperat juma' de poza ![]()
Pucca eu bag cerealele nestle la blender si doar asa pot sa le fac bine. In rest bebelac, humana si milupa am mai incercat si sunt ok.
De maine raman singurica -
. Il duc pe randunoi la aeroport, si 4 luni sunt singura...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
adrianadana spune:
Kia tare greu trebuie sa-ti fie
Dar nu esti singurica. O ai pe frumoasa de Sanziana

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Cristina, cand a vazut mama pozicile alea, ne-a intrebat cand i-am facut noi poze alb-negru copilului Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
Si la noi la fel a fost gena lu' tat-su mai puternica. Sanziana este randunoiul in versiune feminina - sunt identici. Eu nu am poze de cand era el asa mic, ci de la vreo 2 ani. Si asa asemanarea este incredibila.
Cica la al 2-lea copil ma lasa si pe mine sa particip
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya ramani cu noi dlaguta!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:

multumim de urari! facem si noi cinste cu un fursec, o atentie

mandra mea cred ca a inceput sa prinda fitze de duomnisoara
, e trista ca "imbatraneste"
: diineata a stat nostalgica in "teo-mobil", s-a fatait prin casa (deobicei urla cand o pun in el sau sta 3 minute si gata, scandal)...cumintenia a incetat si a inceput sa cotrobaie in sertare ca de acum stie ca trebuie sa traga sa deschida si gaseste de joaca ce e prin ele (trebuie sa iau din alea de blocat)...si s-a finalizat prin bazaiala....s-a bocit si in parc, ceea ce ea nu face, ii place tare mult afara....se uita prin parc si zici ca serba iesirea la pensie asa bocea
...de bine de rau am facut niste poze, sa nu ramana fata chiar asa, neimortalizata la 7 luni..o sa ne "etalam" si noi mutrita de 7 luni mai tarziu ![]()
olgutz
multi ani fericiti si de acum inainte, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii impreuna!
Liana, mami de Teo
CristinaGoji spune:
Olgutza - multi ani fericiti si de-acum incolo!!!
Adrianadana - si Daria mea tot Aptamil mananca, pentru ca nu mi-a placut Milumil 2, se dizolva foarte foarte greu iar pe ea o deranja burtica. Acuma e f. bine cu Aptamilul.
neliaCris - la noi acum cel mai sigur loc pentru bebe e parchetul.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Kya spune:
Da, noroc cu voi!

Dar o sa-mi fie greu fara randunoi, care ma ajuta cu copilul la toate, de la hranit, la adormit si plimbat.
Dar ne descurcam noi, ca doar suntem fete mari, nu?
Si apropos de fete mari, o sa trebuiasca sa-i mut patutul mai jos, pentru ca a invatat sa se sprijine pe zabrelele de la pat, se ridica in genunchi, si apoi in picioare... 
Si mi se pare ca o culc direct pe podea, asa de jos e ultimul nivel...
Luny, parca si tu ziceai la fel, nu?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
adriana
cum bre sa nu dau eu de baut? da' fusei cu trebi zilele astea...si azi cu sarbatorita mea pe afara, si-a "plans batranetile"...acu fug sa o cinstesc cu niste legume, dar beutura si fursecu' le-am scos "la interval"
....
Liana, mami de Teo

mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu