Puiutzi de randunici ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Raluca ai niste copii superbi. Frumoase pozele de la munte...nici nu mai tin minte de cand n-am mai fost la Slanic

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ROX DOX SI BEBEII TEO DE LIANA,CLARA DE MARY LOU,ROBERT CRISTIAN DE SOMNORICA
am vazut poze petrecarete de nicol vacanta violetei, super!!
Raluca am vazut pozele voastre, sunteti o familie tare haioasa! sa-ti traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii! suuupe faza cu masina furata!!

rateu cu branza cu fructe...cam 6 lingurite obosite, chinuite..nu-i place oare?..vedem si maine..dar asta a fost masa de dimineata!
Bey, dintii pot iesi fara probleme si dupa un an, bucurati-va ca e inca liniste!
Mai e cineva cu bebe mai mare de 7 luni jumate fara CM? nu-l vreau neaparat, dar il declar pierdut!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Da Clau, copii nostri sunt cam de-o seama. Se pare ca am avut acelasi ritm biologic (si Cami e in club cu noi).Briana e boboaca, dar eu sunt o norocoasa ca am scapat de facut lectii. Parintii mei sunt profesori, tata de romana si mama de matematica, asa ca ei se ocupa de capitolul asta. Eu duc fata la scoala dimineata si o ia tatal meu face lectiile cu ei si pe urma cand vin de la birou o iau acasa cu temele facute.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gata!!! am reusit sa ma asez si eu la calculator!!! am facut papa de bebe, am schimbat "funduri" de teo, adica acelasi fund, dar in 2 sedinte, distantate la 15 minute , am administrat lapticul (170 ml in total, adica 150 ml apa + 5 cupe lapte, ca tot se intreba pe aici:)), schimbat 2 randuri de haine, dintre care primul mozolit si terfelit rau, dat cu aspiratorul prin nasul copilului, acum, la 15 min. e iar fonfanit, dar M_AM SATURAT!!! urla, se zbate, pana scot eu primii muci face altii..... URASC MUCI SI NATIA LOR MUCOASA!!!

tuchi, uffff, a racit iar seb? sau tot raceala aia reactivata?

adriana, nu stiu bebei anti premergator, dar stiu mamici:)))

raluca, tare faza cu masina!!!

clau, am revenit, nu chiar in fortza, dar ma tin inca bine:) intru imediat si pe mess...daca nu-mi da fi-miu de lucru iar!!!

luny, enjoy de CM-less!!! mie, la alex, mi-a revenit pe la 1 an si 2 luni...mama ce bine era!!!!acum insa, parca ma loveste in moalele capului de fiecare data!!! daca inainte era dureros, acum e capiant...pur si simplu imi simt hormonii cum fac tropa tropa la mine in creier si nu numai...am senzatia de "vata in cap"...parca nu mai gandesc si sunt epuizata...de aici se trage si "disparitia" mea de sapt trecuta, dar care s-a si suprapus cu perioada grea...plus, ca mi-au aparut 2 noduli foarte durerosi la sub brat (in ambele parti)...dr. zice ca sunt ok, ca sunt de la mega hormonii care ma "bantuie" pana ma reglez...

parca mai aveam ceva de spus...dar, inca mai "hormonesc"...asa ca pierd memorie...pic pic...
send, ca ma bruiaza teo...
lianaaaaaaaaa!!! eur ar iu?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, frumos program aveti! Eu fac temele cu Razvan si cateodata n-are chef si tare greu mai scrie. Face un semn, ma mai intreaba ceva, se mai uita pe pereti, mai face un semn, se mai uita putin la televizor si tot asa. Cateodata imi pierd rabdarea...si il cert, desi nu merita ca e copil tare bun si pana acum la scoala a luat numai FB!

Luny, nu stiu, eu l-am regasit cand avea Rebecca vreo 4 luni. Dar e bine vara el, nu? Lasa ca o sa te gaseasca el mai tarziu!

Noi ne pregatim sa iesim afara, vad ca a iesit si soarele timid asa.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaa, mi-am adus aminte...nu mai faceti circ la masa!!! ca va fi vai de capul vostru mai incolo!!! stiu ce zic! sunt mami de supermofturoasa si fitoasa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Mai macanca vre-un bebe Aptamil Si care e diferenta intre Aptamil si Milumil Mie mi s-a spus de la farmacie ca Aptamil va inlocui Milumil dar se pare ca nu e asa.
Luny se mai intampla si asa cu fructele. La noi e chiar obicei. Si noi nici nu avem decat 7 kg.. Si inebunesc cand toata lumea imi spune ca e grasuta si arata bine.
V-as pune si niste poze dar nu prea stiu cum. chiar hai sa incerc. Dar sa nu dati cu pietre daca fac prostii...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Si acum, dupa ce a ras toata familia de mine sa ma fac de ras si la voi. Sambata, inainte de a pleca la munte, a venit sotul cu copii si m-a luat direct de la birou cu masina lui, iar eu mi-am lasat masina aici.
Azi dimineata, cand sa plec la birou, cobor eu zglobie ca o caprioara , dezbracata, ca doar stiam ca am haina in masina, si surpriza...masina nu e ....
Fac eu 2 ture de bloc, intreb un vecin "Nu mi-ati vazut cumva masina??? Sunt eu chioara, sau chiar nu e....???"
Intr-un final convinsa ca nu e masina, sun sotul " Tati, mi-au furat masina!!!" sotul disperat "Esti sigura?", eu normal nervoasa "Doar nu sunt nebuna!" suna sotul la inspectorul de asigurari se plange , intre timp imi amintesc si eu ca nu am masina acasa, ca e la birou. . Bine, normal era ca macar unu dintre noi sa isi aminteasca, dar nu trebuia sa ne facem si noi de cacao inainte. Noroc ca nu am sunat la politie.
Si acum astept aplauze....

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12

Eu am venit intr-o zi acasa cu metroul, am ajuns acasa, m-am schimbat, si trebuia sa plec in oras. Cobor in parcare, si... abia atunci mi-am dat seama ca, de fapt, dimineata pleasem cu masina la servici... Am pus-o pe seama faptului ca eram gravida...

Iar alta data eram plecata cu masina lu' tata. Mi-am facut treaba prin oras, si cand sa plec, nu o mai gaseam... Stiam ca o parcasem pe o straduta laterala. Am cautat-o de mi-au sarit ochii din cap, de ajunsesera sa mi se para toate stradutele la fel. Eram gata sa-l sun sa-i spun ca ori au furat-o, ori a ridicat-o politia! Noroc ca am gasit-o totusi. Si atunci nu eram gravida...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bey, au pus poze in galeria first bebe!! Sovi, v-am vazut si pe voi, si pe Honey de Papacios!!
Mufa doarmeeeee

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna mamici!
mai nou cristian e as in luat capete de la gratiile de la patut.a descoperit ca daca se suie el un pic pe gratii ajunge la jucariiele care i se invart mereu deasupra capului de cand era mik.si are aparatori soar pe o parte.nici un minut nu il pot lasa singur desi pana acum patutul a fost cel mai safe mod de al lasa cand aveam eu treaba prin casa...acum e invers...inca nu a reusit sa se ridice pana sus parca se taraste asa prin gratile alea ca un sarpa.cred ca in 2 sapt le dumireste el (sper sa nu aibe capul sparta pana atunci)
voi cum ati trecut de etapa asta?pupici

mamica de cristian

Mergi la inceput