Puiutzi de randunici ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Adriana, eu ii fac lapticul dupa instructiunile de pe cutie 150ml de apa si 5 cupe de lapte deci iese un pic mai mult, nu stiu exact . Stiu ca din 90ml de apa si 3 cupe de lapte ies cam 100 ml de laptic.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

din 150ml de apa si 5 cupe, iese cam 170 ml de laptic

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello!
Am papat si noi fructele, dar cu mari mofturi abia a reusit cam 100 g. Offfff! Tare sclifosita e cateodata, plus ca o mut din scoica in scaunul de masa, apoi in brate ca tare repede se plictiseste la masa si ca sa mai manance cateva lingurite ii schimb locul de mai multe ori.

Maii, dar noua nu ne mai dau deloc dintusii, se mai intreba o mamica daca e normal. Uite ca nici rebe la 8 luni nu are nici-un dintos!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Si acum, dupa ce a ras toata familia de mine sa ma fac de ras si la voi. Sambata, inainte de a pleca la munte, a venit sotul cu copii si m-a luat direct de la birou cu masina lui, iar eu mi-am lasat masina aici.
Azi dimineata, cand sa plec la birou, cobor eu zglobie ca o caprioara , dezbracata, ca doar stiam ca am haina in masina, si surpriza...masina nu e ....
Fac eu 2 ture de bloc, intreb un vecin "Nu mi-ati vazut cumva masina??? Sunt eu chioara, sau chiar nu e....???"
Intr-un final convinsa ca nu e masina, sun sotul " Tati, mi-au furat masina!!!" sotul disperat "Esti sigura?", eu normal nervoasa "Doar nu sunt nebuna!" suna sotul la inspectorul de asigurari se plange , intre timp imi amintesc si eu ca nu am masina acasa, ca e la birou. . Bine, normal era ca macar unu dintre noi sa isi aminteasca, dar nu trebuia sa ne facem si noi de cacao inainte. Noroc ca nu am sunat la politie.
Si acum astept aplauze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Si acum, dupa ce a ras toata familia de mine sa ma fac de ras si la voi. Sambata, inainte de a pleca la munte, a venit sotul cu copii si m-a luat direct de la birou cu masina lui, iar eu mi-am lasat masina aici.
Azi dimineata, cand sa plec la birou, cobor eu zglobie ca o caprioara , dezbracata, ca doar stiam ca am haina in masina, si surpriza...masina nu e ....
Fac eu 2 ture de bloc, intreb un vecin "Nu mi-ati vazut cumva masina??? Sunt eu chioara, sau chiar nu e....???"
Intr-un final convinsa ca nu e masina, sun sotul " Tati, mi-au furat masina!!!" sotul disperat "Esti sigura?", eu normal nervoasa "Doar nu sunt nebuna!" suna sotul la inspectorul de asigurari se plange , intre timp imi amintesc si eu ca nu am masina acasa, ca e la birou. . Bine, normal era ca macar unu dintre noi sa isi aminteasca, dar nu trebuia sa ne facem si noi de cacao inainte. Noroc ca nu am sunat la politie.
Si acum astept aplauze....

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

clau, nici Bubu meu nu are dintisori inca

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Clau - legat de dintisori- Briana, cand era bebe, era toata ziua cu manuta in gurita si noi tot ziceam ca ii ies dintii, si primul dintisor i-a iesit la 9 luni. Stiu ca se spune ca daca ies mai tarziu sunt mai sanatosi. Nu stiu daca e general valabil, dar nu am avut nici o problema cu Briana cu dintisorii pana acum. Chiar e disperata ca tuturor prietenelor ei le-au cazut dintisorii iar ea nu a schimbat decat 2 pana acum.
Cateva poze de la Slanic Moldova:
http://good-times.webshots.com/photo/2384727370104255880FmHmjL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Raluca stai linistita tu nu ai o problema pt ca esti mama si mai si lucrezi (deci ai multe pe cap). Dar sotul are o scuza la fel de buna Si vecinul E chiar culmea...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, ce m-am distrat de povestea cu masina " furata"! Super tare..., asta imi aduce aminte de momentele cand ziceam ca am pierdut cheia ( cand eram copil) si o aveam de multe ori chiar in mana! Unde-i cheia, unde-i cheia si ea statea bine mersi in pumnul meu strans!
Am vazut ca si tu ai boboaca ca si mine. Emotii mari, nu? Razvanel este acum in vacanta la soacra-mea dar intai si-a terminat tema care a fost destul de mare din pacate! Briana si Sabin sunt niste frumosi, sa-ti traiasca!

Cami, lasa ca mai tarziu e mai bine! Ce sa zicem si noi...codasii dintosilor!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Nici noi nu avem inca dintisori!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput