Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
ai maaa...cumpara fetii pahar...cred ca a fost tare draguta
si pe ea si pe fratior
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Simo78 spune:
Miha io zic sa nu-i cumperi...sa invete legea junglei din casa 
Monica...sanatate lui Ruxi...si Matei e cu febra de asta-noapte...la antitermic cedeaza pe loc, dar revine repede...pe seara s-a mai linistit si a adormit, dar vad ca are somn zbuciumat, se trezeste si ma striga. Deci azi o zi de cosmar, copil febril si marait, eu in prima zi pe stop 
Ma bucur ca AZI s-a terminat, sper maine sa fie mai bine.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Miha io zic sa nu-i cumperi...sa invete legea junglei din casa ![]() |
Adica,sa inteleg ca ma faci maimuta?

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Adica,sa inteleg ca ma faci maimuta? ![]() |
Dom`ne io eram bine intentionata...acu...tu stii ce ai in casa
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Dom`ne io eram bine intentionata...acu...tu stii ce ai in casa |
Pai il am pe Zmeurel mey...
Si din cand in cand pe Musteata...cand e plecata doamna lui la Craiova.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Am inteles...cand e doamna la craiova, Musteata e la tine...da nu pricep ce faci cu Zmeurel cand Musteata e la tine ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

mariussimiuc spune:
Ma descurc...io am invatat legea junglei. ![]()
Simo78 spune:
buna dimi! 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 buna dimi! ![]() Simo mami de Matei Poze noi |
Neata!!! Mersi, buna cafeluta, foarte buna.
Simo, frumos baiat ai
, sa-ti traiasca si sa te bucuri alaturi de el! E dulce foc, iar faza cu hainutele mi-a adus aminte de Tatiana, la fel facea si ea
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008