Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 10
gabitz78 spune:
azi fac cinste la toata lumea!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72ba063bbb502fad74209d
un cadou de la eliza, ca sa nu ne uitati!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Lucas!!!
Dana, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurie.
La Multi Ani, Eliza!!!
Gabitz, e sweet, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati alaturi de ea.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
alexa si mami spune:
neata! tot aici, 2 in 1. super plicti si nerabdatoare![]()
imi iau familia si plecam la plimbari.
LUCAS!!!
ELIZA!!!
sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! 
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI LUCAS!
LA MULTI ANI ELIZA!
Sa cresteti mari si frumosi! 
Simona,buna cafea ai mai facut azi,dar cam amara.
Eu dau o prajiturica...Nu e foarte aspectuoasa,ca nu am tava potrivita pentru asa ceva,dar e buna. ![]()
Alina,mai tine baiatul acolo la caldurica,sa-i creasca putza mare.
Nu fi nerabdatoare,nu stii ce te asteapta? ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Asa mergem noi la shopping de acum
Bineinteles ca las pijamaua acasa si ma imbrac decent 
Miki
mikiriki spune:
Am vazut toate pozele cu Robertzeii, Amira si Matei ( m-am trezit la ora 4 si am intrat in albumele voastre
) Las comentarii diseara dupa ce ma intorc de la munca. De maine intru in libere yupiiiiii, iar de vineri incepe targul erotic
si eu am ture de dupa-amiaza
nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta la munca. anul trecut a fost ...nici nu stiu cum sa-i zic
....greu ![]()
Poate reusesc sa fac niste poze si vi le trimit pe privat -hahahahaha
Doina, te pup. mai vorbim maine. spor la treburi si DD ajuta sa rezolvati problema cu Digi
Am trimis un cadou prin posta pt. taticul meu. Sper sa-l primeasca maine ( ca la cate peripetii am avut cu Posta romana.....) Sunt curioasa cum reactioneaza . ![]()
Miki
olim spune:
salutare sid e la noi
LA MULTI ANI ELIZA!
LA MULTI ANI LUCAS!
fetelor eu nu prea am chef de nimic, cred ca e depresia de toamna, cateodata asa m-am saturat de tot, dar il am pe alex.Am o perioada aiurea, sper sa treaca

va doresc o zi excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Danelutza spune:
La multi ani, Lucas !
Sa cresti mare flacau frumos, sa fii sanatos, norocos, fericit si sa le aduci numai bucurii parintilor !
La multi ani, Eliza !
Sa cresti mare ingeras de fata, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita, alaturi de fratior si parinti !
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura