Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ce enervant ca e frig si ceata si nu putem iesi din casa...si tati e la servici...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, dam si noi de baut si papica buna ca tocmai am facut 8 lunisoare de viata!!!

Si uram LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU SOPHIE, ANA, NICOL

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Giani, iesi, mami, din butoi!!!! Gandeste-te ca e numai o perioada mai grea, care va trece, si il vei avea pe Andrei iar acasa!!! La serviciu..toate se rezolva pana la urma...si tragand linie, tu cu ce ramai stand in butoi? Cu tristetea?!?! Hai, ia o prajitura de la mine si un paharel de ce vrei tu !

Multumim de urari, fetelor ! Pe post de tort, Printesa va papa carne de pui in premiera

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Maiiii, ce petrecere a fost aseara pe crenguta!!! De ce n-ati dat o strigare si la mine, hmmmmm?? Ce, eu nu m-as fi destrabalat putin?

Luny, ti-am raspuns la "treziri"..., Rebe nu bea ceai din pacate, am incercat noaptea cu el, dar ia cateva gurite si-l scuipa..., ea stie exact ce vrea, adik sanul!

A dormit binisor pana la 4 dimi si apoi a inceput frichineala obisnuita! Normal ca s-a trezit la 4 ca doar atunci s-a nascut acu' 8 luni! Si voia sa petreaca cu masa!

Liana, am citit de nasterea ta grea! Oauuuuu, ce nasol a putut sa fie , asistentele astea trebuiesc kilarite, nu alta! Din comoditatea lor, sunt in stare sa omoare oameni!

Maryb, ti-am vazut puiul scump, e minunat! Si eu am uitat de dimensiunea lor mica de la nastere. Pana de curand au fost si ai nostri asa, dar timpul trece asa repede... Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de puiul tau, sunt momente nepretuite care nu se mai intorc ever!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

e de "semi-rau" ...imi schimba locul la toate (am si eu pasarelele mele, si daca le pun intr-o ordine, stiu sa le iau si pe bezna de acolo), le stie cam pe toate, se face ca nu-i pasa daca nu faci cum zice dar ...ce boala ii spui ca ai, sau te doare ceva, are si ea, si e chiar mai rau deci esti cam ipohondru cand spui ce ai etc....ei, ne intelegem dar ne si ciocnim ...ca am eu rabdare si las de la mine, dar sunt totusi "leu"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau v-am nominalizat azi noapte la urari, am mai batut noi o toba, mimo a cantat a dansat ...da' cred ca aveai usa inchisa si n-ai auzit

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Giani, zic si eu ca Olgutza, iesi de acolo, n-ai ce cauta ascunsa! Hai ca viata e frumoasa, ai un pui minunat, sunteti tineri si frumosi, ce sens are sa te chinui cu ganduri negre! Hai la petrecere, uite am dat si eu un fursec si o bauturica pentru nora ta!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Stela, asa as fi stat pana la bibanul cel mare la pescuit, dar nu ne lasa timpul!
Mai bagi inghe cu struguri sau ai lasat-o? eu ieri am mancat 4!

Liana, pai sa stii ca am avut treaba multa cu salaul CUMPARAT de la Tulcea, si am avut la treaba cu el!... acum sade pachetele in lada frigorifica cea noua pe care am cumparat-o de urgenta cand ne-am intors, alaturi de pachetelele de cocosii si ratza de curte pe care le-am transat bucatele mici, si din tacamutile de peste am facut o ciorba iamiii!

Din ce scrieti, imi dau seama ca a nascut MaryB felicitari, mami!! sa va traiasca si sa va bucurati impreuna!

Cris, chefuiala placuta!

Nicol, te rotunjesti la ani mami? La multi ani! fericire maxima!

nu stiu de ce nu merge linkul cu poze. daca nu mere nici acum http://good-times.webshots.com/album/568172950ReDFqZ , e de gasit la semnatura, in pozici, click pe albums sus.

pup! ziua e compacta. acum il adorm pe sash, mic dejun, piatza, metro, gatit mancare, nunta, ...

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

pozici noi de aici
http://good-times.webshots.com/photo/2937426660102878889Xtlsbq

V-am pupat! Ma duc sa-mi recuperez printesa de la sora mea, apoi o duc la bazin, apoi metro, etc

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, Sash seamana cu tine !!!! Doar ca pe alte culori, ale Omului . Asa ca imparteala e echilibrata !

Ma duc sa o vaz pe Cami

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput