Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

petrecaretzelor! Si cui mai doreste!!!

La Multi Anisori, Nicol! Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

Frig afara, frig in casa...

Gecko, mi-am adus aminte!!! E sigur sigur buna adresa aia, insa am banuiala ca s-au mutat ( isi construiau casa ) si e posibil sa nu aiba internet...cert este ca nici eu nu am mai vazut-o pe mess de multa vreme....

Iau o gura de cafea si revin

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

liana banuiam eu ca m-ati dat la "obiecte pierdute", dar nu prea am avut timp...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Spre rusinea noastra suntem imppreuna cu voi de la inceputul odiseei, dar am stat ascunsi. Cunoastem toate randunicile, toti puiutii, povestile voastre de amor cu randunoii, supararile si bucuriile pe care le impartasiti de atata timp.
Raluca mami de Briana Maria(06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Mergi la inceput

Am invatat o gramada de lucruri de la voi si m-am rugat impreuna cu voi pentru fiecare problema ce a aparut pe crenguta doar ca din umbra.
Insa, limba mea de moldoveanca nu mai rezista si m-am hotarat sa va scriu
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

aha, ete ca ati inceput sa scoateti capsoarele
eu am adus deja scutirea , ca mai stau pana pe la 11-12 si incep maratonu' (adica il continui ca am inceput dimineata cu mersul la clinica): cumparaturi, vizite,apoi musafiri la noi, VINE SOACRA ...
am emotii ...azi am alta intalnire de "gradul 0", nu "spui" cu cine ...las pe mai tarziu
cuscra, esti bine cu burtica, de la must ? nimic, nimic noutati si de la baiatu' "meu" ?
olgutzika multam de ... a atipit iepurica mea, asa ca profit sa ma incalzesc cu capuccino asta caaald , ca acus da trezirea

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Sabin are 7 luni si jumatate si cred ca se gandeste sa il concureze serios pe Mufarina al lui Luny la capitolul agitatie. Nu sta nici macar o secunda in aceeasi pozitie, este intr-o agitatie si o miscare continua. Surioara lui, Briana, este topita dupa el si invers desigur.
Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare!

pentru Nicol, sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
pentru Ioana de Olgutza,
pentru Rebeca , nora mea
pentru Matei de Nicoleta si
pentru Ana Teodora de Pidana
sa cresteti mari si sanatosi ca sunteti deja frumosi.

Va si pe voi randunici si stau ascunsa in banca mea dupa o frunza

A si we placut si linistit

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Briana este in clasa intai si deocamdata ii place la scoala. Sa vedem cum va fi cand trecem la socoteli. Spre deosebire de Sabin este super cuminte si linistita, spre norocul nostru ( sotul spune ca daca il faceam pe Sabin primul, ramanea singurul copil la cat e de "obraznic").
Sper sa nu va plictisesc cu toate povestile mele, dar incerc sa facem cat mai repede cunostinta. Daca vorbesc prea mult strigati! Ca altfel nu ma opresc.
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

LA MULTI ANI! puiutilor nascuti intr-o zi de 25! si pe ei si pe mamicile lor!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

cuscra sunt imuna la must si la orice combinatie "nimicitoare". Dupa cum spui, cred ca e de rau ca-ti vine soacra in vizita...te compatimesc. Eu am o bomboana de soacra si as fi fericita sa vina mai des pe la mine
giani, nu te-ai dus la Andrei we asta?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput