Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mimo,nici ca ar fi fost mai potrivita alta melodie!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Yo m-am bagat in patura pan la gat,si tot refreshuiesc..Bre,ati adormit???

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nu Stela, nu m-am plictisit ca m-a incalzit bine:)))).

Iote ca aparu si olga.........mama, si Cristina la ora asta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LIana si Mai ia mama , ia si-o palinca ia si-un cognac ia sa uiti Brrrrr , traisca Duracell care de cand a venit pe lume a venit cu tam tam Hai, mai pun? Noroc si sanatate

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stela prezent....spal vasele, sa am loc sa fac piureul ...dovleac si mere coapte duminica ...ca acu nu nimeresc cuptorul
mimo buuuuuuna muzichie...m-ai revigorat...asa mai merge sa speli vase

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

.......toarna mimo, toarna, ca daca n-am murit eu de altele nu ma biruie ea beutura (cu doamna cu coasa eram deja "amica", ne mai intalnisem acum 10 ani ...alta poveste, da nu va spun tot odata ...ce, sa ma las asa usor ?...deci fuse a doua oara; daca si peste 10 ani scap vie, gata, "l-am facut" pe matusalem, traiesc mai mult ca el )

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

LIana si Mai ia mama , ia si-o palinca ia si-un cognac ia sa uiti Brrrrr , traisca Duracell care de cand a venit pe lume a venit cu tam tam Hai, mai pun? Noroc si sanatate

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Of,liana,draga de tine.Mi s-a facut pielea de gaina.Ce cretine de asistente!Ce spital?Ofof,ce incercare pe tine!Tare te iubeste Domnul!Ti-a aratat-o!Sper sa fie ultima incercare din viata!
Mimo,mai scormone o melodie buna sa-mi revin.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

liana

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata...nani si nu e de la Liana e de la mine , vai de batranetile mele Mi-a anchilozat pe scaun si dej'tu pe tastatura si mi-e un frig pot eu sa beau toata sticla ca tot tremur ..tui Radetu' cui l-a inventat
Noapte buna , vise placute, puricii sa va sarute

PS Hai ca azi chiar am facut-o lata

poze

Mergi la inceput

stela ...a meritat rezultatul , chiar daca imi face creierii prastie cu urletele

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput