Puiuti de Randunici 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 10
cami33 spune:
cuscra, n-am trecut la nicio secta dar baui tot (hac
) si nu mai am nik altceva prin casa
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Olgutzika spune:

Rebecca

Matei

Ana-Teodora

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
na mimo ca a castigat concursu' cuscra
.....cu sooooovi m-am intalnit, si cu saaaaash ![]()
maryb
iarta-ma, da' m-am aghezmuit si am incurcat sexu' copilului
, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos si norocos (ca il facusem puiuta
, ceea ce inseamna ca ii mai faci o surioara
)
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Va poftesc la ordoavre www.aplusbuffet.com/images/Hors_dOuvre.jpg" target="_blank">aici Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |

Multumesc...Cami si Liana, lasati mustul ca nu-i ziua recoltei
Maryb , sa-ti traiasca odorul, sa fie sanatos!

Nicol

s
ia mai bea un paharel / sa te veselesti nitel
Maine sa aduci si tu ordoavre d-alea ca ale Olgutzei, da? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
citat din mesajul lui ursuleata![]() Cum ma Mimo sunt pozele din 1.01.2004???? te dai mai tanara, hai??? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Daca am baut, ce vrei?
Dar eu nu stiu tu la ce te uiti ca tu nici n-ai baut macar
In pozele mele Vladutz nu doarme iar eu nu sunt deloc daramite freza noua (nici nu-mi mai aduc aminte cum e aia freza noua
) Hai, mai incearca o data Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Va poftesc la ordoavre www.aplusbuffet.com/images/Hors_dOuvre.jpg" target="_blank">aici Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:

LMA ANA-TEODORA!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
LMA NICOL-CONTE!SA FII FERICITA,IUBITA,SANATOASA SI LA PUNGA GROASA!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Nitica muzica acolo, n-ar fi rau nu? ![]()

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
lianam spune:
ati vrut poveshtiri adevarate
? na, ca va zic, da sa nu va prindi ca oplecati rand pe rand de plictiseala, ca voi ati cerut ![]()
deeeeeeeci, va zic pe scurt (nu radeti de carnatzul ce urmeaza, da' chiar scurtez
) : cu 2 saptamani inainte sa nasc, tatal meu a intrat in coma diabetica, am stat numai prin spital, in picioare, pe holuri.... apoi cand el s-a stabilizat si l-am trimis acasa, in aceeasi zi, am inceput sa ma simt foarte rau - racisem. am facut febra mare - 39, tuseam. in final s-a dovedit a fi o pneumonie. am vorbit cu doctorita ginecolog, si ptr ca nici in urma antibioticelor nu trecea febra, tusea era chinuitoare, a decis sa imi faca cezariana pe 27 martie. imediat dupa intepatura de anestezie am ramas fara aer, m-au conectat la oxigen. Dupa cezariana m-am simtit foarte rau, nici un calmant nu avea efect. Intamplarea a fost sa nasc joi, vineri a fost doctorita dar in weekend nu. Am alaptat-o pe teo 3 zile doar. De sambata dimineata mi-a fost tot mai rau, sangera operatia, asistentele mi-au facut calmante, ca nu-i nimic, trece, probabil sangereaza de la vreun fir.......... . Din nefericire eu nu sunt genul sa comentez, si m-am gandit ca nu-i frumos sa fac pe desteapta ca si eu am terminat medicina si am idee; am zis ca trebuie sa respect pe fiecare la locul de munca si nu sa incep eu cu sfaturi si idei. Mare greseala am facut. Duminica noaptea a fost cosmar ptr mine, ma simteam tot mai rau. Deja curgea sange de la operatie, nu mai picura doar. Doctorita s-a albit cand m-a vazut, le-a tras o sapuneala asistentelor care au tratat superficial si nu au sunat-o, sau sa anunte medicul de garda (aici si eu am gresit ca puteam sa o sun eu; insa nu am vrut sa par ca stirbesc din autoritatea cuiva). M-a dus la ecograf, au venit toti medicii de pe sectie, seful de sectie, parca eram un experiment, asa ma simteam. Imediat m-au bagat la sala si m-au redeschis. A inceput cosmarul. Din cate stiu a fost un hematom urias (eu am ramas cu senazatia ca a fost si septicemie - vreo 10 zile am avut perfuzii continue cu cateva tipuri de antibiotice, printre care gentamicina, tienam ...). Luni si marti au fost zile de cosmar si de cumpana. Eu nu imi amintesc decat foarte putin, si mai ales faptul ca simteam cum ma sfarsesc incet. Stiu ca m-am trezit seara la reanimare, eram perfuzata si am auzit la vizita ca probabil nu supravietuiesc pana dimineata. Imi scazuse hemoglobina la 4. Mi-au facut transfuzii de sange. Am stat apoi la reanimare intr-o rezerva o saptamana, cu transfuzii cateva zile, perfuzii continue cu de toate, antibiotice din plin, combinate, si timp de o saptamana doar cu hrana pe vena. Tuseam inca, si la radiografie s-a dovedit a fi pneumonie, care se pare ca asa rea a fost ca nici la atatea antibiotice nu a trecut usor; am mai facut si niste crize de fiere (e septata fierea mea si se pare ca aveam si o infectie), si colac peste pupaza, am avut amigdalele inflamate tot timpul, dinainte de a naste (sunt o mare problema a mea) si nici cu atatea antibiotice nu au cedat. Cand mi-am mai revenit, m-a vazut si o dr O.R.L.-ista si se minunau ca la asa antibiotice tari, intravenos, atatea zile, nu a trecut. In fine, a fost cosmar, ce sa zic. Dar a trecut ![]()
Liana, mami de Teo