LMA Comori de nov-dec 04(189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Denisei cu intarzieri si Mihnea, sa fiti sanatosi copii si sa aduceti numai bucurii.
Astazi am reusit sa va citesc, din pacate nu mai am acces la net la serviciu decat la un calculator si e cam nasol, acasa intru rar...dar suntem bine, am scapat de febra, ne mai luptam cu muci si tuse...sper sa se termine odata. Noi nu luam vacanta, mergem la gradi si mi se rupe inima cand ma intreaba cand incepe vacanta, ca a auzit el ca unii copii au vacanta. Offf, asta e...eu ii zic ca de Mos avem vacanta si uite asa o taraim de azi pe maine si trece vacanta. cateodata mi se par "chinuiti" de prea mici, sculat la 6.30, dusi cu forta/sau fara la gradi, nu vacante...dara asa se calesc, nu? Se fac ei mari. Ieri l-am gasit imbracat, singur singurel si-a pus ciorapii, blugii, tricoul si tot singur si-a strans tot in dulapior. Mai avea de pus caciula si hainuta. Ii supravegheaza si-i incurajeaza sa faca totul singuri. E un lucru excelent, mai greu e ptr noi sa-i vedem cum devin independenti.
Va pup

Try merci mult, eu am reusit sa salvez, nu si sa-l studiez. da-mi fac timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Monica, sanatate si numai bine.Petrecere frumoasa!!!!

fulgule , mai ai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI!MIHNEA sa fii sanatos, sa cresti mare, iubit si sa aduci numai bucurii celor ce te iubesc!

Aime, ma bucur ca Vladut a scapat de ce a fost mai greu, va dorim insanatosire grabnica. Si Bia e cu ceva muci si tuse, stau si ma intreb daca trece pana luni cand incepe gradi. La noi e vacanta, si multumesc bunului Dumnezeu ca am parinti in putere si pe care ma pot baza, caci altfel nu stiu cu cine as fi lasat-o...la cate vacante sunt mai mult sta acasa decat la gradi...si in timpul scolii mai mult e bolnava decat sanatoasa. Nu mi-ar ajunge concediul meu si al sotului sa stau cu ea cat ar fi de stat acasa...

Mai nou am gasit acel joculet pe care-l jucam noi demult tare...Mario...i l-am dat Biei si i-a placut la nebunie. Numai ca asa de mult ii place ca nu mai joaca altceva (ma gandeam la alea care-mi "conveneau" si mie, cele cu multimi, culori, numere, anotimpuri....intelegeti voi).
In sfarsit dupa un an de gradi, vineri cand am luat-o mi-a laudat-o si mie educatoarea....mi-a zis ca se intelege f bine cu ea (cel putin comparativ cu anul trecut cand nu comunica aproape deloc), chiar s-au conversat (oare ce??) si mi-a aratat ce lucrase in ziua aceea...ii pusese sa lipeasca pe o hartie alba niste chestii decupate de ea in prealabil (fructe si altele de toamna) si Bia chiar facuse o plansa minunata (ca sa vedeti ca nici mie nu mi-a venit sa cred) incat am intrebat-o pe doamna daca a facut-o singura (bineanteles ca ei mai sunt si ajutati la una alta). Si mi-a spus ca a facut-o Bia singura singurica...Si era incantata ca-i invata poezii si Bia repeta tot, spre deosebire de unii copilasi care in prima faza nu repeta decat sfarsitul versului.
Sper sa fie pe drumul bun, si sa-i ajunga si ea pe ceilalti din urma in ce priveste comunicarea si limbajul. Ca la altele e muuult inainte, dar ma intreb uneori ce folos (mai nou recunoaste si numeste numerele din doua cifre, si a inceput sa citeasca cuvinte, nu numai sa recunoasca litere, calculatorul deja nu mai are taine...ieri nu ii convenea ce era pe desktop si si-a modificat setarile, si-a pus ea alta poza, nu mai zic ca intra pe net pe ce site-uri vrea ea...alea ce sunt deja salvate in bara, scrie la calculator dupa dictare etc). Na.....da nu vorbeste decat cat sa inteleg ce vrea....deja ma depaseste situatia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mihnea
Teodora si Alexia
sa cresteti mari sanatosi si voiosi
Monica sa fi sanatoasa, iubita si mereu la fel de optimista si vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:Theodora,Alexia, Mihnea si binenteles Monicutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mihnea
teodora & alexia
sa cresteti frumos si sa fiti sanatosi si fericiti

sa ne traiesti si tu monica si sa ai parte numai si numai de lucruri frumoase

eu am hotarat anul asta sa le fac eu tortul de ziua lor ca cele de anul trecut desi erau f aspectuase nu mi-au placut la gust. buuuuuuuun! dar eu nu am facut niciofdata un tort. bine ca voi avea marele ajutor al mamei mele, insa eu as vrea ceva mai special si...nu stiu, acum tot caut retete...daca ma puteti ajuta cu ceva , v-as fi recunoscatoare

miria imi pare rau ca esti tot trista. fie ca ziua de azi...la cluj e soare si e frumos...sa aduca bucurie in sufletul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI ALEXIA,TEODORA SI MIHNEA!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
Andrei e racit,tuseste si ii curge nasucul,sint treaza de la 5 dimineata .Bine ca nu mai are febra.
N-am reusit sa ne intilnim cu Andreap pt ca nu am iesit din casa si sa le invit la noi nu indraznesc sa nu le virusam si pe ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani, Mihnea, Teodora!

Numai sanatate, bucurii si ganduri bune de la mine si Dami!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Cu intariziere urez si eu IOANA-MARIA CATALINA NICOLE DIANA ANDREEA RADUCU ANA DENISA

Si sarbatoritilor de astazi
MIHNEA ANDREI
THEODORA ANDREEA

Noi suntem bine,nimic nou de adaugat. Apropo ,Edy vrea de ziua lui un tort cu Power rengers ,gardianul negru. Habar n-am cum sa-l fac,mai ales pe gardianul negru,i-am spus ca nu exista frisca neagra.

Aimee,nici edy n-are vacanta si parca mi-e mila de el cand aude pe la alti copilasi ca-s in vacanta.Asa ca saptamana asta l-am dus o zi da si un a nu.Bine ,eu nu lucrez asa ca-l pot tine si cu mine acasa.

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu o duc pe fata din lipsa de bona, mama, bunica la gradinita. Desi este vacanta, la noi, educatoarea vine numai ca nu fac activitati didactice. Asta este! N-am cu cine o lasa, iar acolo are tot ce-i trebuie, in plus, o ai struneste pentru ca-i tare rasfatata.

Eu ma bucur ca s-a adaptat si nu mai plange la gradi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput