LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 11
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza Ma intorc la treaba...FELIS...mai fa o pauza mami, 5 min , sa vezi ce bine e!!! ...roaga pe sotz un masaj de 2 min, la umeri, o sa fii relaxata total. ![]() Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
ce pauza mamai... Sambata la ora 8 dimineatza trebuie sa fiu la Constanta sa fac inventarul...
De unde pauza?...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ad_rianna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cam ce-ai dori?Ca retete avem... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
miha draga miha!!! ce m-as bucura daca mi-ai da vreo reteta buna si testata de tine ca stiu eu ca esti tare-tare priceputa
..uite eu trebuie musai sa fac 2 ca altfel e scandalmihaela cu ochi verzi am uitat sa te laud pt creatiile tale
...eu ma inclin in fata fetelor cu talente la bucatarie si croitorie. tocmai pt. ca mi-am dorit mereu dar nu am talent la asa ceva. mama a avut si are inca masina de cusut dar nu am reusit niciodata sa invat. la fel si cu bucataria
....ma straduiesc dar....ceva lipseste intotdeauna 
diana
multumim. da au o relatie speciala si ma rog sa o aiba mereu...dar sa reuseasca totusi sa fie 2 individualitati
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ad_rianna miha draga miha!!! ce m-as bucura daca mi-ai da vreo reteta buna si testata de tine ca stiu eu ca esti tare-tare priceputa ..uite eu trebuie musai sa fac 2 ca altfel e scandal |
Uite,ultima mea "creatie"
pentru aniversarea celor 11 lunite ale Amirei. Am facut reteta de tort Medovik,iar in crema de frisca am adaugat nuci.Asta pentru ca am avut ajutor de nadejde la spart si curatat
.Pe Robert,evident. Foile le-am intins direct pe fundul tavii,e mult mai usor si rapid asa. Apoi cand le-am scos din cuptor le-am decupat in forma de...poseta.
Deci asta ar fi o idee pentru tortul cu nuci.Mai cautam.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
miria_cristina spune:
Super, imi dai idei pentru tortul fetei!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina Super, imi dai idei pentru tortul fetei! ![]() |
Uite si o rochita
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ad_rianna spune:
miha sunt pierduta in admiratie pe cuvant de onoare!!! ma uit acum la pozele cu torturi si nu-mi vine sa cred. imi salvez pe stick si ma duc cu el la mama ca ea e baza. tortul cu nuci suna ffff bine. daca l-ai si facut si zici ca e bun sigur o sa-l fac. mai vreau ![]()
miria_cristina spune:
Si retetele care sunt?
Mai, ce ma fac?
De cand am inceput serviciul pic ca musca seara!
Nu mai pot sa fac nimic, nici sa strang ce gasesc ala-n-dala prin casa, darami-te sa pregatesc bunatati. Vai, cred ca trebuie sa iau ceva pastile energizante ca in ritmul asta voi chema echipa de la Curat Murdar de la PrimaTV.
Auzi, si eu mai vreau retete de torturi si alte chestii cu dichis!
Cristina si D
ad_rianna spune:
miria sa stii ca la fel sunt si eu seara cand ajung acasa. mi-am mai revenit de cand iau dimineata ceva multivitamine si muuuusai magneziu cu vit.B6 FORTE. iti recomand cu caldura. vad ca suntem pe baricade asteptam amandoua retete de torturi. miha cam cate foi ai facut la tort, parca nu sunt 10 ca in reteta, nu? ai respectat intocmai reteta? si cam cate minute trebuie sa stea la cuptor? pe incercate? si ceva pt. baietel...daca ai? ![]()
miria_cristina spune:
Aha, deci tu iei ceva pentru tinut pe linia de plutire, ca si eu ma gandisem, dar inca n-am cautat ce.
Sigur, nu fac fata, sa ma scol la 6.30 in fiecare dimineata si sama culc la 11-12, iar in tot timpul asta sa stau doar cand mananc.
Cristina si D
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ad_rianna miha sunt pierduta in admiratie pe cuvant de onoare!!! ma uit acum la pozele cu torturi si nu-mi vine sa cred. imi salvez pe stick si ma duc cu el la mama ca ea e baza. tortul cu nuci suna ffff bine. daca l-ai si facut si zici ca e bun sigur o sa-l fac. mai vreau |
Pentru tortul cu fructe poti incerca reteta asta. Eu am urmat reteta si l-am construit intr-un castron si mi-a iesit ca o bomba
Eu l-am mai facut si in varianta cu piscoturi.

si
Paul Constantin (28.11.2004)