Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Maya scumpica si frumoasa, sa fii sanatoasa, vesela, desteapta, cuminte si mult iubita, sa ai o copilarie grozava impreuna cu Lia! 

Mona si Sean, sa va traiasca frumoasele!
Nati e mai bine, n-a mai facut febra.
Totusi o duc azi la drita daca tot ne-am programat. Apoi dam o plimbare prin oras, noi fetele,
, ne oprim si la o librarie sa cumparam un cadou pe placul sarbatoritei...
Alexandrina, Bianca, Roxi si Cami multumim pentru urari!
Sa vi se intoarca inzecit!
Tania aoleu ce nasol; laringitele astea sunt foarte periculoase. Bine ca v-ati descurcat cu tratamentul. Vazut poze cu copii frumosi.
lavi02 spune:
Eram duminica cu Silvia la Diverta, alegeam un calendar de perete pt 2009. Se uita Silvia mai jos pe raft, da de un calendar cu femei goale. Studiaza 2-3 pagini si zice: "Vai, ce urat, cred ca nimeni nu cumpara asa ceva!"
Ma uitam aseara la ele; sunt exact copiii pe care mi i-as fi dorit.
Cine ar fi crezut ca o sa avem asa minuni scumpe?
soanso spune:
neata,
sunt foarte suparata...nu mai scapam de perioada asta de boli,mie deja mila de biata Sorana, ii este greata de toate medicamentele,siropurile...de ieri a facut febra ,azi noapte nu a dormit in patutul ei ,a venit langa mine ia tb ceai la 3 noaprtea .intrarea asta in colectivitate e 
!
Leea,e o alegere buna Miu,la aceeasi clinica lucreaza si dr de care ziceam eu(ma pregateam sa-l suna si am vaz mesajul tau..santeleg ca nu mai e nevoie???)...
eu am pb cu tiroida din primul an de faculta...o perioada m-am tratat,porma am abandonat tratamentul(mare prostie) ,acum e musai sa ma tin de el alfel o iau "razna"
La multi ani, Nati!,La multi ani, Maya!sa aveti o copilarie fericita,multa sanatate si multe bucurii!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Mihaelutat spune:
Natalici si Maya la multi ani, sanatosi si fericiti,, sa le ascultati pe mamicile voastre, cateodata si pe tatici, si mai ales sa aveti o viata linistita si plina de iubire.
Urare suplimentara pentru Nati: Sa se dezumfle galcile cat mai repede sa pape si gura noastra un tort.
La multi ani inca o data pentru fetele frumoase.
Eu sunt libera de copil saptamana asta, fi-miu a dorit sa ramana la soacra-mea duminica, soacra-mea si-a asumat disciplinarea copilului la somnul de pranz, ieri a reusit pe sistemul "Mos Craciun e la geam si vede daca dormi ca sa se decida daca vine cu daruri mari sau mici". Drept dovada aseara m-a sunat fi-miu sa ma anunte ca a dormit la pranz si ca asteapta un Atv mare, nu unul mic, adica unul adevarat. Sa il vad pe tac-su pe unde scoate atv-ul....Pentru cand vine acasa incep sa ma gandesc la un sistem de recompense pentru somn, gen fete zambitoare sau triste, puse pe o foaie in camera lui. Nu stiu daca e bine dar zau ca nu stiu ce sa ii mai fac. Lui ii e somn clar, dar refuza sa doarma. Rog sfaturi in legatura cu sistemul sau variante ajutatoare.
Mita
lavi02 spune:
soanso multumesc de urare, sanatate multa Soranei!
Mihaelutat multam de urare, mortala este ea, mai ales in ceea ce priveste tortul.
Dupa cum mortal este si fi-tu'. Sa te vad unde parchezi ATV-ul in Bv Tei.
Chestia cu recompensele e recomandata pe la emisiunea aia de la BBC cu educarea copiilor; eu una n-am aplicat-o niciodata. In schimb mama lui Mihnea, vecinu', o aplica cu mult sarg dar fiu-sau nu prea pare ca se sinchiseste. Insa are 6 ani.
Propun lipirea fetelor triste si vesele pe usa de la camera lui. Iar la 10 fete vesele sa primeasca un cadou surpriza.
Noki_Lara spune:
Natalici-pogonici, iti doresc sa fii mereu la fel de vesela si cumintzica, papicioasa si maaare figura!!!!
Sa aduci numai bucurii parintilor tai dragi si sa ascultzi de sefa', aka Slviuk-habauc!!!![]()

Lavi, cata dreptate ai cu fetele tale dragi! Sa stii ca chiar nu mi te imaginam cu altfel de copilasi.
Adica ma rog...sa vedem la al treilea.![]()
Maya draga, sa-ti fie ochisorii albastri precum marea mereu netulburati de suparari, sa fii sanatoasa si voioasa!
----
Noi am repatriat gulia la gradinitza.
Spre marea mea suparare am ratat saptamana trecuta aniversarea gradinitei de 1 an, unde a fost maaare party, "porti deschise" inclusiv cu patintii invitati. Asta a fost "bafta" noastra.

Tania- horror fazele astea de boala la voi!
Da' bine ca a trecut! Superbe pozele... ai 2 copilasi de colectie!
Madau- tu ai mers cu copil cu pneumonie la Romexpo? Bie macar ca s-a distrat...![]()
Melk- imi pare rau ca esti asa de suparata incat sa vreio s aiei decizii radicale cu gradinita. Eu as mai insista. E regula clara ca in primele luni de integrare in colectivitate e nasoala treaba cu bolile, indiferent la ce varsta se produce ea. Sanatate multa si gandire optimista!
Ma duc la toceala.Ca iar trece ziua.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Lavi mercic de pont asta cu 10 fete vesele=un cadou mai mic, ca daca o tinem cu astea mari o sa dormim in masina. Cu atv e problem ca acum am vorbit cu el la telefon si a tinut sa imi reaminteasca ca trebuie sa cumpar.Si eu care ma gandisem la o pereche de role cu Spiderman. L-am vrajit ca ii iau Dvd cu Cenusareasa aka povestea cu printul si printesa, povestea lui favorita, daca doarme toata saptamana la pranz. Acum sa vedem ce o mai fi.
Dixtractie placuta azi la luat sirop si mancat o praji, pentru Nati, Mayei ii doresc dixtractie doar la mancat prajitura, doamne fereste de sirop.
Mita
Noki_Lara spune:
Mitzo, deci ai delocalizat plodu'. Nici nu stii cat te invidiez.
Da' recunosc ca credeam ca ati scapat de stresul cu dormitul.
Buna ideea Laviniei cu fetele vesele.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina nu planuiam sa il lasam acolo ci evenimentul s-a produs la dorinta lui expresa de a sta acolo. Asta este nu m-am putut impotrivi....![]()
Mita
catutza spune:

La multi ani, Natalia

sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o copilarie ca in povesti si sa te faci bine cat mai repede! Lavi si Virgil , sa va traiasca minunea mica
.

La multi ani,Maya!

sa fii sanatoasa , petrecere frumoasa alaturi de cei dragi! Mona , sa va traiasca mezina!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tania , multa sanatate lui Stefan! mare curaj ai avut sa il iei acasa de la spital! dar a fost o decizie buna, din spital cine stie ce mai lua!
Lavi , mortala Silvia cu acel calendar! ![]()
revin, am casa cu susul in jos fac curatenie generala, mai fac si mancare....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala