Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi bine zici tu ce zici, ai maaare dreptate ; da' am fost cumintica sa stii, nu m-am "automedicat" deloc; m-am programat frumos la nefrolog ca eram deja in pioneze cu rinichiul drept, maine duc pipilica la analiza, apoi merg la tanti dr cu rezultatu' sa-si faca femeia meseria , ca de aia se scolii ...in decursu' anilor, recunosc, am incercat leacurile "naturiste" inofensive da' oricum nu au mers, asa ca....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Liana, imi tot storc creierii sa-mi amintesc ce-s alea 'taci si-nghite'!

Adriutza, am si eu jocuri de genul acela de la Ilinca- sa vad daca pot smulge unul pentru Sebi! desi capul meu va suferi de-atata galagie!

Ca mi-am adus aminte de infectii, Ariel o fi bine?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Liana, acuma nici ca tine sa rabzi de durere pana vine antibiograma parca nu-i cum trebe! ideea e ca poti sa dai urocultura si apoi sa incepi un tratament in orb, in ideea ca in 90% din cazuri merge o chinolona!
pe bune, ca am trecut si eu de cateva ori prin chestii cinstite dar largite si imi venea sa plang de durere1
si cea mai tare faza, din tineretile mele( eram studenta, si pe la inceputurile relatiei cu randunoiul!)...cum nu am gasit casete de albastru de metile, am baut cu sticla, cred ca nitel cam mult, ca dupa juma' de ora l-am vomat pe tot, in jet, pe peretii si mocheta lui...ca fugisem de la camin, ca eram bolnava!
noroc ca e baiat bun si m-a iertat, ca albastrul ala n-a iesit in veci de pe pereti si de pe mocheta!

Mergi la inceput

mimo, ce faci, bagi martini? ca eu ma straduiesc din grue sa termin capitolul, desi altul nou n-as sti sa fac!
si daca mai scriu repjor, poate primesc si eu un premiu!

Mergi la inceput

stai ca ma grabesc, ca vreau si eu chiloti noi!
de baba momentan, ca sunt cu CM!( btw, s-a mai linistit furtuna, incep sa revin la normal!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, pofta buna la bucate alese, sa te odihnesti si tu putin, ca meriti! si eu stiam cu pipilica dupa ...

Si socrelu meu e Dumitru, il serbam de maine. Si ca sa vedeti ce nora buna sunt: socreii s-au mutat in casa noua si inca n-au toata mobila pusa, bucataria vine saptamana viitoare. Si maine, cand mergem in vizita, o sa ma prezint si cu o oala de ciorba, ca n-are unde sa faca(o sa-si incalzesca la microdude) si cu o tava cu drob si cu o placintica cumparata . Plus cadou de casa noua, un DVD . Eee? Eee?
Adevarul e ca socrela mereu ne-a ajutat si chiar merita!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Tuchi, cred ca ai deja un premiu, ca ai bagat 4 mesaje

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi buuuun baiat ...da' cu scop: sa te prinda-n mreje ..."taci si-nghite" e mamaliguta cu ou fiert, smantana si unt ...ii zice asa ca trebuie sa mananci cat e cald, sa nu faci indigestie ...ei, iau si eu urinex, apa muuuuuulta, ceai....mai am si alte "buba" si nu pot sa iau unele buline ...tre' sa vaz ieczat ce si cum
aaa, sa porti cu placere cizmulitele ....si la mai multe achizitii

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Frate, la mine sunt 19-20 de grade in casa . Eu am stat mai mult pe la bucatarie, in tricou, iar cand am venit in sufragerie am facut turturi instant!! am dat drumul la AC...caloriferul a mers non-stop in dormitor la Vlad . Pe Stefanut l-am culcat la racoare

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu ma incalzesc cu niciun martini , am servit pestele va plac pestele? daaa , zise Vladutz si a ras un castron in 2 secunde Doamne ajuta! A mai ramas inca o portie..ce fac cu ea, pot sa o inghet?
Va multumesc din suflet pentru paginile scrise cu ravna si ramn doatoare
Acum daca ar aparea zana cea buna sa si faca un capitol nou
Si in loc de martini am de gand sa-i spun sa-mi aduca si mie o piza la pachet ...ha, merge? Sa ma incalzesc si eu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput