Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo da' cine te-a pus bre sa te joci cu papusi in loc sa faci lucruri serioase .....hai ma ca teo e fata cerebrala, nu te zbarli la ea asa....daca o "incalzesti" cu o faci sa nici nu-ti mai povesteasca si sa iti mai faca si in ciuda ...ai de grija....si noteaza tot te rog, ca acus tre' sa aplic si eu la teo a mea ....cuscra, fa-te ca nu vezi ...ia aminte doar pentru alex....ai voie sa participi la subiect doar ca mamica de fetita

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aa, Mimo, nici eu nu aveam mare idee de boyfriend, cel mult iesit de mana prin cartier!!!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multumesc pentru urarile pentru tata1
ma rog, e doar ziua numelui, ca duminica e Sf. Dumitru, ca de nascut e nascut in aceeasi zi cu Gecko!
mi-e groaza pentru ziua de maine- ca in seara asta vine si sora cu cei 3 monstruleti...noroc ca am luat olita ilincai, in caz de ceva, ca nu stiu ce coada o sa fie la baie...

partea minunata a acestei calatorii e aceea ca mi-am luat DOUA perechi de cizme super misto, de la ramnicu sarat, unde exista o fabrica de incaltaminte...nu pot sa va povestesc cat de ieftine ca ma bateti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

adriuta super! chiar am vazut ceva asemanator si am vrut sa iau pentru teo, dar am avut ezitare....acu' nu mai am
gata, pauza de ciripeala, ca tre' sa ajunga randunoiu'....merg sa sa pregatesc niste "taci si-nghite" sa papam....ca acus vine baita, masaju, lapticu....revin la buhuiala....daca sunt amatoare

bubu lasa vrajeala si "varsa" aici ce ii faci copilului de e asa cuminte, ca nu te "slabesc" pana nu spui

tuchi inca odata LA MULTI ANI si sanatate tatalui tau ,si sa-ti priasca placinta si restul de bunatati!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchisa nu-mi spui ca sunt si masura 40 Ca ma vezi nevrozata si nu ti-e mila Da si tu, haide da Eu am o pereche nou nouta din iarna 2006 cand nici nu visam sa mai fac vreun copil...supercizmele vietii mele...nu ma mai incap peste pulpa si hai ca peste am o prelata primita cadou de la Gecko dar in chishere? ca vine iarna acum si trebuie sa ma incalzesc si eu cumva la picioare NU?
Lianaam vazut-o Hai tu Teo, hai tu Teo (galerie la antrenament )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

De o ora Adrian se distreaza cu asta

http://frn.sdstate.edu/Lending_LibraryPics/Inventory%20Pictures/Alphabet%20Apple%203305.jpg

Jucaria, canta, spune litere... e fascinat si apasa pe butoane la greu.
spre bucuria mea ca pot sa stau pe forum.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

ce misto eee!!

Mergi la inceput

si ca sa va iau si la certat...ce-i frate cu atat automedicatie la infectiile urinare? ca buna pe voi!

mai ales la cele cu infectii repetate n-ar strica o urocultura si un tratament dupa antibiograma!

Mimo a zis minunat cu albastru de metile- acidifierea urinii e extrem de imoprtanta!
Apoi, hidratare, antispastic( Nospa) si antiinflamator( Aulin, movalis, nurofen si chiar paracetamol!) si dupa aia antibioticul!
evident ca marea majoritate a infectiilor urinare sunt cu e Coli care raspunde minunat la chinolone( Norfloxacin, ciprofloxacin) , important e sa le luati in doza corespunzatoare si cel putin 7 zile, nu doar pana trec simptomele!

Si, cu riscul de a va face sa rositi, un fapt extrem de important in profilaxia infectiilor urinare e sa faceti pipi imediat dupa fiecare contact sexual!

Si cu astea lectia de medicina a luat sfarsit, sa ma iertati, am dat un sut in fund la doctor si am redevenit mama de doi copii!

Mergi la inceput

Mimo, of course ca sunt 40, nu-ti spun ce fericire pe mine sa gasesc si marimea! ca de obicei nu gaseam la modelele care imi placeau!
si eu am neste pulpe " ca somonii" ( asta zicea Blaga intr0un roman- ca tot mi-am amintit de adolescenta!)

Mergi la inceput

ai dreptate, tuchi...eu stiu cu pipu dupa..nu rosim asa usor! dixtractie maxima in continuare si LMA taticului ptr duminica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

adriuta, saru'mana pt link. E super jucaria Adrianului
tuchi, LMA tatalui tau si dixtractie placuta cu familionul
blanka, ce face Eric? Parca azi trebuia sa va externati???
mimo, incalzeste-te si tu cu un Martini si lasa fata in pace

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput