Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
mimo da' cine te-a pus bre sa te joci cu papusi in loc sa faci lucruri serioase
.....hai ma ca teo e fata cerebrala, nu te zbarli la ea asa....daca o "incalzesti" cu
o faci sa nici nu-ti mai povesteasca si sa iti mai faca si in ciuda ...ai de grija....si noteaza tot te rog, ca acus tre' sa aplic si eu la teo a mea
....cuscra, fa-te ca nu vezi
...ia aminte doar pentru alex....ai voie sa participi la subiect doar ca mamica de fetita ![]()
Liana, mami de Teo
luny spune:
aa, Mimo, nici eu nu aveam mare idee de boyfriend, cel mult iesit de mana prin cartier!!!..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Multumesc pentru urarile pentru tata1
ma rog, e doar ziua numelui, ca duminica e Sf. Dumitru, ca de nascut e nascut in aceeasi zi cu Gecko!
mi-e groaza pentru ziua de maine- ca in seara asta vine si sora cu cei 3 monstruleti...noroc ca am luat olita ilincai, in caz de ceva, ca nu stiu ce coada o sa fie la baie...
partea minunata a acestei calatorii e aceea ca mi-am luat DOUA perechi de cizme super misto, de la ramnicu sarat, unde exista o fabrica de incaltaminte...nu pot sa va povestesc cat de ieftine ca ma bateti!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
adriuta
super! chiar am vazut ceva asemanator si am vrut sa iau pentru teo, dar am avut ezitare....acu' nu mai am ![]()
gata, pauza de ciripeala, ca tre' sa ajunga randunoiu'....merg sa sa pregatesc niste "taci si-nghite"
sa papam....ca acus vine baita, masaju, lapticu....revin la buhuiala....daca sunt amatoare ![]()
bubu lasa vrajeala si "varsa" aici ce ii faci copilului de e asa cuminte, ca nu te "slabesc" pana nu spui ![]()
tuchi inca odata LA MULTI ANI si sanatate tatalui tau
,si sa-ti priasca placinta si restul de bunatati!
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Tuchisa nu-mi spui ca sunt si masura 40
Ca ma vezi nevrozata si nu ti-e mila
Da si tu, haide da
Eu am o pereche nou nouta din iarna 2006 cand nici nu visam sa mai fac vreun copil...supercizmele vietii mele...nu ma mai incap peste pulpa
si hai ca peste
am o prelata primita cadou de la Gecko
dar in chishere?
ca vine iarna acum si trebuie sa ma incalzesc si eu cumva la picioare
NU?
Lianaam vazut-o
Hai tu Teo, hai tu Teo (galerie la antrenament
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta De o ora Adrian se distreaza cu asta http://frn.sdstate.edu/Lending_LibraryPics/Inventory%20Pictures/Alphabet%20Apple%203305.jpg Jucaria, canta, spune litere... e fascinat si apasa pe butoane la greu. ![]() spre bucuria mea ca pot sa stau pe forum. ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
ce misto eee!!
LUNY
tuchita spune:
si ca sa va iau si la certat...ce-i frate cu atat automedicatie la infectiile urinare? ca buna
pe voi!
mai ales la cele cu infectii repetate n-ar strica o urocultura si un tratament dupa antibiograma!
Mimo a zis minunat cu albastru de metile- acidifierea urinii e extrem de imoprtanta!
Apoi, hidratare, antispastic( Nospa) si antiinflamator( Aulin, movalis, nurofen si chiar paracetamol!) si dupa aia antibioticul!
evident ca marea majoritate a infectiilor urinare sunt cu e Coli care raspunde minunat la chinolone( Norfloxacin, ciprofloxacin) , important e sa le luati in doza corespunzatoare si cel putin 7 zile, nu doar pana trec simptomele!
Si, cu riscul de a va face sa rositi, un fapt extrem de important in profilaxia infectiilor urinare e sa faceti pipi imediat dupa fiecare contact sexual!![]()
Si cu astea lectia de medicina a luat sfarsit, sa ma iertati, am dat un sut in fund la doctor si am redevenit mama de doi copii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mimo, of course ca sunt 40, nu-ti spun ce fericire pe mine sa gasesc si marimea! ca de obicei nu gaseam la modelele care imi placeau!
si eu am neste pulpe " ca somonii" ( asta zicea Blaga intr0un roman- ca tot mi-am amintit de adolescenta!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
ai dreptate, tuchi
...eu stiu cu pipu dupa
..nu rosim asa usor!
dixtractie maxima in continuare si LMA taticului ptr duminica!!
LUNY
cami33 spune:
adriuta, saru'mana pt link
. E super jucaria Adrianului
tuchi, LMA tatalui tau si dixtractie placuta cu familionul
blanka, ce face Eric? Parca azi trebuia sa va externati???
mimo, incalzeste-te si tu cu un Martini si lasa fata in pace
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu