Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

tantanaaa Gecko fii antena! Urmeaza mesajul 4 consecutiv si marele premiu ( si nu trisez ca Liana, ca nu doarme nimeni ...ma rog, cu exceptia ta )
Astept

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Mimo...tz, tz, tz...eu nu m-as risca sa fac cu blenderul oasele de peste...ca nu se stie...mai bine scoti legumele din zeama si strecori pestele si il iei cu mana si alegi oasele. Pune si unt, ca e bun si merge si marar
Eu ti-am zis cum sa faci pestele, n-ai vazut atunci??

Intre timp am facut o salatica de fructe, la cererea lui Vladut si papam amandoi. Azi m-a fentat si s-a trezit la 5 in loc de 6...hi, hi...Stefanoi baga mare, somn adica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Duamna Mimo, din cauza ta am iesit din greva. Mi-ai facut pofta cu pestele lui Vludutzu', am sapat prin congelator si am descoperit niste file de pangasius. Intrebarea este cum il gatesc???(indura-te si de mine, bubulina)

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce sa fac mimo, ete ce fac, sunt bodigarda ...asist copilu' la antrenamente...ca o las eu sa se antreneze, dar daca ar fi dupa ea, ar fi antrenamentu' ca noaptea polara ...si imi pica si rinichiu' alalalt, si nasu' si urechile
va rog sa primiti din partea mea duamna mimo o pereche de chiloti fini de duamna , ca bag de seama ca geko a inghitit tot flaconu' de furazolidon si nu mai vine cu premiile....si mie mi se largeste si mai rau cinstita fara acoperamant....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cami, pt. voi sau pt. Bubu mic?

Pt. voi il poti face rapid pane si papati cu mujdei si mamaliguta! sau cu lamaie si cartofi natur.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

tantanaaa Gecko fii antena! Urmeaza mesajul 4 consecutiv si marele premiu ( si nu trisez ca Liana, ca nu doarme nimeni ...ma rog, cu exceptia ta )
Astept

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

eu nu stiu ce mare premiu visezi...ca nu era vorba de o prelata de masina...ci doar de un Armament de ZapacitP... din ala o atza si un triunghel...dar ai dreptate l-ai castigat cinstit ca pana si eu eram pe aici...citind una alta.

Liana, ti-as da si tie dar ma tem ca nu te ajuta la cinstita ta mai ales ca e largita...nu acopera suficient...asa ca ma duc sa caut o prelata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Iete si eu putin pe-aici!
Am pazit-o si eu pana acum pe duracella mea , vai ca abia ma mai tin la ea frate! Azi noapte la 2 se ridicase in picioare in patut si era fericita nevoie mare, se plimba pe acolo si bombanea in limba ei, dar eu nu ma distram deloc!

Vad ca e competitie pentru chilotii fini de duamna! Pana la urma cine i-a castigat?

Liana, eu i-am luat mandrei borcanase de fructe caci altfel nu le mai mananca deloc...Asa ca mi-am facut stoc, nu se omoara rau nici dupa astea, dar tot mananca! Macar sunt multumita ca legumele cu carnita sau ou le mananca bine...Si cerealele la fel!
Am vazut-o pe duracella ta si am vazut si cum ai blindat pe-acolo!

Ariel n-a aparut? Sper sa fie bine ea si micutul Teo.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata de la noi, am dormit 11 ore ca boierii cu o pauza de biberon pe la 2, pai se putea altfel?
Apropos de avocado (pe care fiu-miu il scuita si se stramba de parca-i dau lamaie cu sare)

To Soften and Nourish the Skin:
Mash half of an avacado and apply to face. Leave on until it dries, then rinse off with warm water. Avacado contains essential fatty acids and other nutrients that can help prevent premature wrinkling.

Pe scurt:
Pasati jumatate de avocado si aplicati-l pe fata. Lasati-l pana se usuca apoi se limpezeste cu apa calduta. Contine nutrienti care previn ridurile

Fug sa citesc din urma.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eee, cami, gand la gand cu bubu : pane ma gandeam si eu sa faci; si poate sa pui in pane niste condimente, iar dupa ce il prajesti il poti stropi daca iti place cu sos de unt si lamaie, adica: 3 linguri de unt topite la care adaugi zeama de la o lamaie si putin mustar. Totul se amesteca bine sa aiba o consistenta cremoasa; si cartofi natur....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bubu, cred ca voi incerca sa-l fac la cuptor, cu ceva legume ca pana acum numai pane l-am facut, la cererea fiica-mii
liana, ce cataratoare e nora-mea!!!. M-a dat gata cu mutrita aia de ingeras
Edit: suna bine sosul ala

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput