Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
da mah, aveti dreptate, doar e si in cereale...de care orez, integral?..si cum il preparati?
Mufa a invatat azi sa se aseze in fund, din picioare, se lasa intai pe un picor, in genunchi, apoi o manuta, si gata:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Lunyorez de orez , ce integral? Vrei sa se inece cu cojile alea ?
Sau orez instant Bebelac, fara arome fara zahar...chior asa, ca sa ingrosi legumele...eu recomand orezul orez, nici integral, nici instant
Si asta de cand mi-a deschis Bubu ochii
Niciodepresie bubu...dar aud un fasait ciudat in calorifere, sper ca nu evadeaza agentul
si atunci da, oh da, vine si depresia fuga 
Camis-a ales parful de greva mea din cauza ta si a lui Bubu
...citez: eu ii dau 2 zile carnita, 2 zile ficatei, 2 zile ou....etc etc...bubu ii da si curcan, ii face pilafel...
M-au luat remuscarile, adica ce, bebeul meu sa pape tot pilaf cu pui? Lasa ca ii face mama peste ...si am pus la fiert , iaca
Iar bebeul o fi simtit miros de peste ca s-a si trezit
De cand m-am vaitat ca doarme prea mult, si-a scurtat programul de somn de pranz la jumatate
O fi bine, o fi rau? Creste omuletul, ce sa-i fac ![]()
Lunyf energica Mufarina, nu sta o clipa...vrea sa nu rateze nimic 
Ar fi culmea sa fie cel care merge primul in picioare singurel, sa darame mitul ca baietii sunt mai lenesi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
mimo nu cred, ca mai sunt o gramada de bebei mai maricei pe crengutza!![]()
LUNY
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mimo nu cred, ca mai sunt o gramada de bebei mai maricei pe crengutza! LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
primul raportat la varsta , cum sa spun...cel mai tanar mergaret, e bine?
Eu sunt curioasa daca Rebeca sau Teo a Lianei vor reusi sa il intreaca
Dar la cum vad ca se antreneaza Mufa 

e stransa competitia Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Luny, din orez normal ii fac, eu iau "scotti", parca asa ii zice...Si pun intai legumele la fiert, apoi 2 linguri cu orez, spalat, si pun capacul si las pana fierbe orezul. Si mixez cu carnita, ulei de masline, legumele si orezul strecurate.
Mimo, am pus sa fac si eu pilaf, dar pt. noi ![]()
Mmm, pana la mine miroase pestele ala 
Adriana, nici eu nu stiu de medicamentul ala....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
mimo
...multumim de incredere...maimutica mea s-ar catara si ar misuna non stop, insa eu o tin cat mai tintuita si "legata"
...fara reusita de multe ori, e adevarat, ca evadeaza inamica
....asa ca eu ii mai tai din elanul misunatului
....da' ia vezi tu, ca vladutu ti-a cam facut surprize zilnic
, sa nu te sperii daca te trage de pantaloni la bucatarie si tu il stiai in dormitor ![]()
Liana, mami de Teo
luny spune:
Multam de retea,bubu
in curand bag si eu orez!
mimo mai intra si Sebaceu in competitie, desi el e 'mare'!![]()
LUNY
mimonix spune:
Bubu, am facut peste cu cartof si rosie...totul fiert ! Alta idee mai grozava n-am avut ...problema e ca nu mi-a dat prin cap sa scot pestele semifiert sa vad daca mai are vreun os (e file de cod) si acum nu-l mai pot scoate ca s-a facut terci...trag nadejde ca blenderul va face praf orice urma de os ramas, SAU NU? Sa pun vreun condiment (vreo frunza adica) ? marar?
Sa pun unt? Ce sa mai pun neneee...foi de dafin? Ofofofofof...o sa manance si asta bine, cand i-o gati nevasta-sa! ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Da da si Sebaceul e umblaret , am uitat...n-are importanta ca e mare, important e la cate luni incepe sa mearga
Acum m-am expimat mai bine?
Important ma rog, e mai mult distractiv ...e totusi o mare realizare pt omuleti , nu?
Liana, lasa Teo'rista sa se antreneze , se poate? Dar tu ce mai faci acolo de nu vorbesti cu noi deloc?
Baiatul meu e vanjos dar fricos...nicio grija nu-mi fac ca vine dupa mine la bucatarie si ma trage de nadragi ...e periculos
De o saptamana face baie in cada mare si sta stana de piatra , nici nu clipeste de frica...in clipa in care ma prinde, se agata cu ambele maini de mine si chitaie sa-l scot de acolo...nu se balaceste, nu alearga ratele, nimic ![]()
Bai eu vad ca nu mai tuseste, cred ca asta e de bine...Doamne ajuta!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mimonix spune:
Gecko, serveste duamna niste suc de prune , te rog ...
..face bine la constipatie, ajuta la socializare
Gecko,dormi? 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze