Mononucleoza (Boala Sarutului )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Dulk1k , si eu tot din cauza aceasta m-am speriat (mi s-a spus ca poate fi ceva simplu dar si ceva f complicat ) M-a socat.
I-au facut si lui toate analizele amintite de tine .Nu mai puteam sa dorm noaptea de grija .
La el s-a confirmat diagnosticul de mononucleoza acuta.
Iti doresc si tie sa fie totul bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dulc1ka spune:

Buna !

Am fost astazi sa`mi fac si celelalte analize. NU recomand Clinica Hiperdia Bucure#351;ti "Bagdasar" ! Personalul clinicii are un chef de munca de n`ai vazut asa ceva, pentru o ecografie abdominala se sta absolut degeaba cam o ora pe hol iar la analizele de sange daca ar putea sa arunce cu acul in vena ca sagetile in tinta ar fi mai putin durerosdecat cum mi`a facut mie astazi , parca a bagat acul ala cu ura ca am deranjat`o de dimineata de la doza zilnica de barfa! ! ! Mi s`a umflat ingrozitor mana si s`a mai si invinetit iar mie chiar daca mi se face rau dupa fiecare analiza in max jumatate de ora nu mai am nimic dar acum de abia suport bluza !!! In rest,IDR`ul e ok , adica se poate confunda cu o cicatrice in momentul asta , ecograma a dat rezultate bune , nici un organ intern nu pare sa aiba vreo modificare .Dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu ... Daca imi ies toate analizele bine => operatie....Daca nu`mi ies toate bine => cine stie ce complicatie ...
Celelalte rezultate le iau miercuri iar joi ma duc la Sp Victor Babes cu toate rezultatele .

Iael ma bucur ca s`a clarificat situatia !Va doresc multa sanatate si numai bine!

Eu am impresia ca am febra acum si ca ganglionul s`a mai desumflat .
E posibil sa apara simptomele unei boli pe rand ?
Adica la interval de aproape 3 sapt intre ele ?

Stiti ceva despre asta ?

Multa sanatate tuturor ! ! !

Alina

Mergi la inceput

Tu le-ai spus ca ai avut mononucleoza in copilarie ?
Atunci cand ti-au pus diagnosticul de mononucleoza ti-au facut analize de sange sau dr de familie a stabilit in urma examinarii ?
Nu stiu daca se poate ca sa faci si a 2-a oara mononucleoza .
Nu te speria .

Mergi la inceput

Buna !
M.F. a stabilit diagnotiscul stiind ca am mai facut o data mononucleoza . Astept acum rezultatele analizelor de sange .

Au aparut alte simptome ! M`am trezit transpirata , ganglionul nu mai e asa de tare si s`a mai micsorat , cel putin asa simt eu . Aseara m`a simteam chiauna ... Dar cel mai rau este k IDR`ul s`a cam marit ! ! ! In jurul locului unde m`a intepat s`a inrosit si seamana cu ciupitura de tantar ! ! !
A inghetat inima in mine cand am vazut ! ! !

Ce credeti ca poate fi ??

Multa sanatate ! ! !

Mergi la inceput

Nu te speria.Cand eram in scoala generala mi s-a inrosit si mie locul unde mi s-a facut idr si m-au trimis la o radiografie si acolo mi-au zis ca nu am nimic .S-au vazut doar urmle unei raceli .Nu afost nimic .
Stai linistita .Sper sa primesti rezultate care sa te bucure ,sa scapi de griji .

Mergi la inceput

Buna !

Si la mine generala cand l`am facut stiu k la mine nu se mai vedea deloc ... dar altor colegi li se umflase rau de tot si s`a dovedit , pana la urma , ca n`au TBC .

Dar tot mi`e frica k s`a marit si mai mult ~35-40 de mm !

N`am dormit nici makr o ora azi`noapte . Am stat pe internet si am gasit un articol despre SPANZ.

Stiti ceva de asta ? Am vorbit cu prietenii unei persoane care a consumat SPANZ si din cauza neatentiei lui Dumitru Calina a trecut prin chinuri groaznici pana ce a decedat .

Materialul scris pe acest site este cazul "imposibil de fericit" !
www.formula-as.ro/2004/629/medicina-naturista-25/din-nou-despre-spanz-si-virtutile-lui-anticancerigene-5288-52k

Doamne ajuta`ne ! ! ! Multa sanatate tuturor ! ! !

Mergi la inceput

E mai bine sa nu mai citesti ca gasesti tot felul de articole, si iti amplifici temerile .
Ai grija de tine !
Incearca sa nu te mai gandesti .

Mergi la inceput

Buna !

Imi cer scuze ca nu am rasp mai devreme desi am vazut msj`ul tau dar am trimis nijte e-mail`uri unor Dr. specializati in pneumologie si boli infectioase si a trebuit sa le raspund celor care au dat atentie e-mail`ului meu .

Toti sustin fie biopsia- o mica injectie

la nivelul ganglionului, se trimite la analize si asta iti va stabili

exact despre ce este vorba , fie extirparea ganglionului

- examenul histologic al ganglionului extirpat poate infirma alte

afectiuni, inclusiv ale sangelui, si poate confirma apartenenta la o

infectie TBC, daca este cazul, situatie in care se impune o terapie

specifica.

Maine este ziua cea mare . Intre orele 14-17 trebuie sa ma prezint la

spitalul M. Nasta pentru interpretarea reactiei testului IDR !

Iael, puiul tau cum se mai simte ? Sunteti bine ??

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

El e bine acum .Am tras si noi o mare sperietura .

Mergi la inceput