Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi care cecicila, mah???? am pierdut ceva important ?? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Fi-mea mai... Asa o va chema se pare.. am reusit pana la urma sa cadem deacord la un nume

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

ancadragoman spune:
Anco pai daca iese si asta mica ca domnisoarele mai sus mentionate + Raul ,faliment scrie pe voi ![]()
Creem LA MULTI ANI!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Ank, ma ia tremuratul cu AMR-ul tau! Cat dureaza scoala ta si ce faci exact? Sigur ai spus, dar probabil cat eram eu fara net (acuma e ceva cu computerul, scriu din alta parte, sper sa se remedieze azi). |
M-am inscris la asistente medicale generaliste .. si dureaza 3 ani scoala.. Sper sa ma descurc si cand vine Cecilia ...dar eu sunt optimista ca de obicei... Mai ales decand ni se povesteste pe la scoli ca stresul duce la producerea a n boli

Ank
Raul
17.10.2007si
de

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Salutare fetelor... nu stiu cum e pe la voi, dar la noi e frig, urat si ceata... brrrrrrrrrrrr...vine iarna!!!!!!!!!! ![]() in schimb, un motiv de bucurie(sa nu ma laud prea devreme ![]() eu tot asociez perioada asta a lui mai buna de papa cu ceaiul de fragute si vitamina C pe care i-l dau zilnic, si cu faptul ca zilnic mancam cate putin de grapefruit sau portocala sau pomelo... cred ca si astea ii fac pofta, nu? ce ziceti? sa-i tina DD naravu'... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
si Raul papa portocale ca un nesatul... si cateodata mi le ia din mana... si asa as papa si eu.. ca sunt inebunita dupa ele

Ank
Raul
17.10.2007si
de

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco pai daca iese si asta mica ca domnisoarele mai sus mentionate + Raul ,faliment scrie pe voi Creem LA MULTI ANI!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
La faliment nu m-am gandit
.. si daca ai sti ce gurmand e si sotul 

Ank
Raul
17.10.2007si
de

Ank83 spune:
CREEM LA MULTI ANI!!!!!!!!! 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Mai ultima data cand era in fusta parea cam bulanos dar nu parea ca mananca f mult....![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
bb_yasmi spune:
ECATERINA LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Lavinia este frumoasa foc buburuza ta si caciula aia imi place mult de tot 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mai ultima data cand era in fusta parea cam bulanos dar nu parea ca mananca f mult.... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |

totul se pune pe bulane...Acum pe bune are un metabolism foarte bun... Eu as fi cat casa poporului daca as manca cat el

Ank
Raul
17.10.2007si
de