Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
MAI, ASA ZISE ANK, CE AI CU MINE? DAR NU-I DEFINITIV...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
adelamaria spune:
Neata!
Eu sunt la cafea...Va dau si voua
...pentru cine vrea...
Ank, mie imi place mult numele Cecilia, mi se pare ca are o aura speciala, mai romantica, asa
...
Lala, l-am vazut pe Andrei in poze! Iti vine sa-l papi de dragalas! Zici ca e fetita cu perisorul ala des si negru
Poate le facem cunostinta copiilor intr-o zi, ca parca stiu ca stai prin zona Titan, nu? Eu tot pe-acolo ![]()
adinag spune:
Buna fetelor,
suntem intr-o faza proasta ca nici nu apuc, nici nu-mi vine a scrie...
Ank, ma ia tremuratul cu AMR-ul tau! Cat dureaza scoala ta si ce faci exact? Sigur ai spus, dar probabil cat eram eu fara net (acuma e ceva cu computerul, scriu din alta parte, sper sa se remedieze azi).
Azi a fost iar asa frig, tare urasc eu timpul asta, cand trebuie imbracati puiutii asa gros. Floris nici nu sta sa-l imbrac, fuge si eu taras dupa el sa reusesc sa-i pun una alta...
Va pup si mai dati-mi o idee de papi bun pentru puii mei!
adelamaria spune:
Adina, buna!
Imi pare rau sa aud ca aveti ceva probleme...daca putem, ajuta macar cu un sfat sau o parere, da-ne de stire...
Eu nu-s buna de dat retete pentru ca improvizez f. mult in bucatarie...noroc ca de cele mai multe ori imi iese smecheria! (sunt si modesta, dupa cum vezi!
)
Oricum, Ilana are azi mancarica de fasole verde cu pui (si cu morcov, rosie si putin ceapa). Alta data i-am facut pui la cuptor in vas de yena si cand aproape s-a facut puiul am pus cartofi si dovlecel si rosii, toate taiate cubulete, plus ceva mirodenii (oregano, sau busuioc, doar putin, de aroma). Si asta i-a placut.
Stiu ca parca tu nu-i dai lui Floris lactate...dar mai era o idee cu pui si dovlecel in sos de iaurt cu putina smantana...(sa nu dati cu rosii!
)
Soacra-mea i-a mai facut si ciorbita acra de gaina sau pui. A, si in weekend i-am gatit eu, tot cu carne de pui, ca un ghiveci cu rosii, morcov, dovlecel,putin cartof, putina ceapa, putina telina si conopida. Si asta i-a placut. Bine, cand zic "placut" ma refer la faptul ca a mancat, sa nu-ti inchipui cine stie ce ![]()
Ma gandesc ca poate weekendul asta reusesc sa fac o supita cu galusti, ca mi-au facut ieri fetele pofta![]()
Sper ca te ajuta cat de cat ideile astea....Pupici!
dany26 spune:
LA MULTI ANI CREEM!

MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 LA MULTI ANI CREEM! ![]() ![]() MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE SI DE LA NOI, SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
cristi07 spune:
La multi ani, Creem! 
BB, am vazut-o si eu pe Iasmi, e tare dulce! Va pregatiti intens de party?
Lala, Andrei...no comment 
La multi ani, Iris cu ocazia implinirii primului anisor!
La multi ani tuturor piticilor de azi!
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
Salutare fetelor... nu stiu cum e pe la voi, dar la noi e frig, urat si ceata... brrrrrrrrrrrr...vine iarna!!!!!!!!!!
in schimb, un motiv de bucurie(sa nu ma laud prea devreme
) e ca Eric papa mai bine... acu' nu stiu ce-o fi patit, da' io una ma bucur mult...
eu tot asociez perioada asta a lui mai buna de papa cu ceaiul de fragute si vitamina C pe care i-l dau zilnic, si cu faptul ca zilnic mancam cate putin de grapefruit sau portocala sau pomelo... cred ca si astea ii fac pofta, nu? ce ziceti?
sa-i tina DD naravu'...
asa ca aviz amatoarelor...
poate putina vit. C nu strica, cum zicea Adela la un moment dat...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
pai destul de multisor pt ca Raul papa, las' ca vezi tu cum e cu domnisorelele mofturoase! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
eu sunt optimista si ma mir de Iasmi si Maria
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine