Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ma bucur sa citesc ca pe multe din voi nu va mai trezesc noptile prichindeii si (sunt un pic rautacioasa... ) chiar ma consoleaza ca nu sunt singura trezita de 3-4-5 ori . (Andreea, el asa a facut dintotdeauna).
Jasmin, super calut si-a gasit piciul tau!!!
Eu nu ii mai dadeam de pe la 6 luni ziua lapte, ci doar inainte de culcare si dimineata si mai cerea el noaptea de fiecare data. Buna explicatia ta ca s-ar putea sa le fie "dor" de mai mult lapte. Chiar o sa incerc sa-i dai o portie ziua, sa vad poate ii ostoieste dorul si nu mai cere noaptea .
Ank, imi place mult numele la care v-ati gandit!

Ati tot vorbit de geanta postasului ca a inceput sa-mi placa si mie. Dar mi se pare putin 88 lei la cat de mare pare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
Ma enerveaza laboratorul asta,ca tare greu sunt gata analizele...sunt la Medlife...cu astia colaboreaza doctorita...

De luni merg si eu la CMU (Centru Medical Unirea) sa vad cum ii sunt analizele. Sper ca nu o sa dureze la fel de mult ca ale tale la Medlife...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ellis, incercasem sa spun intr-un mesaj anterior dar nu mi-a iesit, ca am cumparat si eu biscuiti Organix pe cand avea Sophia cam 8 luni, pana la urma i-am mancat eu. O turta dulce cam scumpa. Eu nu-i mai dau nici un fel de biscuiti, si asa se apropie bine de 12 kile. Am facut in casa biscuiti cu faina integrala de grau si secara si i-am dat sa guste, dar in general ea cu fainoasele nu prea are treaba.

Si eu sunt cam in pana de inspiratie cu mancarea, saptamana asta a mancat fasole verde, sfecla coapta, pui la cuptor, piure de spanac si ciorba de vacuta. Mancare cu sos nu am facut de mult, poate e cazul sa mai incerc.

Ramonel, bine macar ca au iesit analizele, macar stii ceva.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

LA MULTI ANI, CATI, MULTA SANATATE SI NOROC!

Ellis, multumesc pt rasp
Dar cat ii dadeai din Stodal?

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

nu conteaza ,tare sa fie ca ma doare capul rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

uite ceva tare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

mai tu esti mereu draguta cu mine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Am fost cu dragutul meu sa iau un pici al unei prietene de la gradi. A ramas cu gura cascata la desenele (mai mult sau mai putin) animate de pe pereti. A trebuit sa stau juma' de ora sa le admire in voie pe toate, sa le pipaie, mai ca voia sa le guste!!
Si m-am gandit ca n-ar fi rau sa aibe si el cateva personaje in camera. Eu sunt 0 la desen, dar am gasit pe DC un topic in care care cateva mamici intelepte au gasit o super idee chiar si pt cele care nu se pricep la desen. Aici nu are camera lui, dar abia astept sa ajung la casa mea de la VL (mergem foarte des, lunar chiar) sa ma apuc de pictat in camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ecaterina, LA MULTI ANI!!! Cam tarziu, iarta-ma, dar cum ziceam, tare aiurea a fost toata saptamana. Iti doresc sa fii fericita alaturi de cei dragi, sa va iubiti si sa aveti parte de mult noroc in viata!

Ma duc sa-mi iau lumea-n cap, e voie? Cum cred ca e mai bine, parca mai rau se face :-((

OK, acuma serios, incerc sa citesc macar capitolul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit......mai e cineva????

a fost asa frumos ....ca sa iesi linistit in oras la cina, la un pahar de vin!!!! iarasi am mancat ca o purcica....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis ce fel de orez expandat ii dai??? eu am gasit TARTINE DIN OREZ ECOLOGIC de la scotti. e asa de incantata de el!! ii dau cate o "felic" si toata o "roade".

bebei cu maseluta iesita avem??? acuma stiu motivul pt care iasmi refuza papica.

noi in seara asta suntem "liberi", bubu e la buni......iar noi iesim la un pahar de vin!!!

va pupik!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

fericitilor... va faceti de cap... asta e un moment bun pentru un fratior/surioara pentru iasmi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

vaiiii andreea ptiu-ptiu......nu vreau acum, nu e momentul...cred ca as lua-o razna cu doi acuma!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

maseluta suspectam si noi, sotul a zis ca a simtit la deget, dar eu nu o conving sa arate; dar parca nici voi nu aveti canini, nu?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

nu avem canini, dar eu am inteles ca intai ies maselutele astea apoi caninii. si pe iasmi de mult o tot chinuie maselutele astea si de abia ieri am observat un coltisor mic iesit, dar e putin de tot iesita inseamna ca mai are de tras.

Mergi la inceput