Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis ce fel de orez expandat ii dai??? eu am gasit TARTINE DIN OREZ ECOLOGIC de la scotti. e asa de incantata de el!! ii dau cate o "felic" si toata o "roade". bebei cu maseluta iesita avem??? acuma stiu motivul pt care iasmi refuza papica. noi in seara asta suntem "liberi", bubu e la buni......iar noi iesim la un pahar de vin!!! va pupik!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
fericitilor...
asta e un moment bun pentru un fratior/surioara pentru iasmi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Bazai si eu pe aici,sa nu ma uitati! Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
miha ce se intampla, cam rarut p'aci...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
ellis spune:
ii dau tot de la organix cu portocala, ca am incercat simplu, tot eco, si nu i-a placut;
maseluta suspectam si noi, sotul a zis ca a simtit la deget, dar eu nu o conving sa arate; dar parca nici voi nu aveti canini, nu?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi multumim frumos. am uitat sa va spun: i-a iesit un coltisor din masea la iasmi. saracuta numa' cu degetul acolo sta...si plange din senin!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
uauuuuuuuu.... maseluta zici??? da precoce mai e iasminica...
cred ca mai sunt copilasi la care le ies maselute destul de devreme, dar nu cred ca sunt multi...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ECATERINA! Sa fii sanatoasa si mereu iubita! 
LA MULTI ANI IRIS! Sa cresti mare si frumoasa! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 ..si acum vreau sa expun o "problema" care ma framanta pe mine .. Ma gandeam zilele astea la Craciun... frumos cu 2 copilasi ... si apoi imi vin in minte ..scene de genul.. brad trantit la pamant .. tras de crengi .. rupt decoratiuni... ![]() Mamicile cu experienta ...voi cum ati protejat bradutul in anul in care trasul si trantitul a fost o mare pasiune ??? ![]() |
Noi l-am ancorat de calorifer.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 miha ce se intampla, cam rarut p'aci... |
Is toata numa o bazaiala...
abramburika spune:
Spor la bazait atunci ... sau bazaiala placuta, ce preferi? ![]()
bb - noi nu suntem asa precoci cu masalutele ... si o seara placuta in 2, porumbeilor! 
abramburika nazdravana
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata fetele Hai sa va spun ce a mancat Mariuca ieri...jeleuri...mai a prins punga din care mancase sora mea si a bagat vreo 4 dar cica pe rand si cele rosii le arunca ca nu ii placeau la gust |
Ha!!!! Mi-o si imaginez stramband din nas la alea rosii!!
RAMONELLA spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI ECATERINA! Sa fii sanatoasa si mereu iubita! ![]() LA MULTI ANI IRIS! Sa cresti mare si frumoasa! ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor!!!
Am primit analizele de scaun a lui Bea...amidon intracelular nedigerat si fibre musculare nedigerate... sper ca asta nu insemna ceva intoleranta la amidon...ca e nasol de tot...Sa vedem si restul analizelor de sange...sper ca nu mai apar alte minuni...Ma enerveaza laboratorul asta,ca tare greu sunt gata analizele...sunt la Medlife...cu astia colaboreaza doctorita...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

.. Ma gandeam zilele astea la Craciun... frumos cu 2 copilasi