Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

imi cer si eu scuze de off topic.
nu stiam ca nu am activat PM ,mA ma duc sa il activez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

E foarte frumoasa creatia ta Duchess ; ai avut ce lucra la ea, ma refer la combinatia de material si snur daca nu ma insel.

Alexutzai incearca si cu altfel de ata, schimba acul; eventual curata sa nu fi ramas scame sau resturi de ate. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

gentuta facuta de mine e micuta, e cat palma , am folosit resturi de panglici , am avut un model dintr-o revista.La gentuta am cusut si de mana si cu masina de cusut mi-a luat o juma de zi de facut
pt ca imi tot ieisau in afara marginile de la panglici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzai spune:

masina mea tot nu merge.am incercat sa schimb ata ,sa schimb acul si tensiunea atei, am curatat si am demontat si remontat casa suveicii si tot nu imi ia ata ca sa pot sa cos. ce ma fac daca nu mai merge mai am o gramada de cusut si sunt blocata. daca reusiti sa imi dati o rezolvare poate resuesc sa pun si cateva poze. va pup fetelor si multumesc celor care au imcercat sa-mi dea cate un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

incearca si cu o suveica noua, sau de la alta masina. DAca nu la doctor (mecanic) ai incercat tot ce s-a putut

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor pricepute, ma poate ajuta cineva (contra cost, fireste) sa-mi faca un costum de serbare? e mai complicat, iar eu nu ma pricep deloc.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Carmen incearca http://lucrudemana.forumulmeu.ro/croitorie-tipare-si-proiecte-f7/costume-carnaval-t23.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrisT spune:

Buna fetelor!

Am si eu o intrebare poate ma lamureste cineva.
As vrea sa fac o fusta cu pliuri peste tot (ca de scolarita). Am vazut pe net caiti trebuie material cam de 3 ori cat ai lungimea taliei.
Dupa ce pliez materialul cat de mare trebuie sa fie? Cat talia sau cat sa cuprinda peste solduri? Eu as tinde spre a doua varianta pentru ca altfel nu imi imaginez cum te mai incape fusta. Dar daca am facut pliurile normale drepte (asa era in tutorialul de pe net) atunci arata ca un cilindru si e prea larga pe talie (la talie sus vine banda respectiva pentru finisaj).

Ma refer la acest tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=lqNzQeTAXwQ
Chiar nu-mi dau seama cum vine exact...
Ma poate lamuri cineva, va rog!
Daca aveti si tipare sau ceva de genul asta as fi bucuroasa sa primesc.
Multumesc mult!
Numai bine si spor la facut lucruri frumoase!

V-am pupat!

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Are cineva vreun plan pentru tinuta de Revelion? Ceva nu prea pretentios, putin elegant totusi.
Am terminat un 'little black dress' dar o voi purta pana atunci deci trebuie alta tinuta.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele, nu stiu daca va mai amintiti de mine, n-am prea intrat de mult ca nu am prea avut cu ce sa "ma laud ", bebele meu avand 9 luni...intelegeti si de ce.
Dupa ce i-am facut lucrusoarele pentru camera am reusit sa ii mai fac un costumas de Helloween, a fost Alvin...veverita. A iesit superb(au spus-o toti care l-au vazut) si am muncit 2 zile. O sa pun si pozici.
In rest... am material pentru o copertina de leagan de gradina, material pentru pernute la masa din bucatarie, si MUSAI sa cos ca am deja materialul(un molton albastru) pentru un sac de dormit ca nu sta deloc acoperit bebele meu.

Am gasit azi ceva super fainutz si m-am gandit direct la voi
http://www.kozypalcartcovers.com/options.html
Nu-i asa ca e dragutza ideea?
Va pup si va doresc succes la toate proiectele.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput