Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilcris spune:

Cer scuze celor carora nu le-am raspuns la PM. Am uitat cu totul sa ma mai uit acolo. Inca mai invat cum sa folosesc forumul. Acum trebuie sa ma dumiresc cum e cu lista de prieteni si ce se face cu ea. Am insa pe lista o persoana pe care nu o cunosc MARAMI. Poate mi-a scapat. Este activa in subiectul acesta? E doar curiozitate. Nu conteaza. Cu cat mai multi prieteni, cu atat mai bine. Va si revin curand cu ultima mea creatie pe care am imbracat-o ieri. Trebuie sa fac poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna fetele , am facut si eu ceva
o gentuta mica

nu pot pune poza
cum se pun poze pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Duchess, numai daca-ti faci cont pe un site care gazduieste fotografii poti. De exemplu pe www.webshots.com sau www.photobucket.com . Mai sunt si alte site-uri dar pe acelea n-am intrat. Apoi pui aici link-ul unde-s pozele(sa fie publice nu private) sau poti face cum scrie aici, sa iti apara in text doar cuvantul aici sau poze
Succes!

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Mersi , ochi verzi
eu am deja cont pe photobucket ,dar nu stiam pe ce sa apas ca sa puteti vedea si voi poza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui duchess

Mersi , ochi verzi
eu am deja cont pe photobucket ,dar nu stiam pe ce sa apas ca sa puteti vedea si voi poza

Pune link-ul si vedem

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzai spune:

buna fetelor. eu tocmai m-am inregistrat.nu prea ma pricep dar m-a impresionat colectivitatea voastra.eu nu sunt mamica dar sunt o mica croitoreasa si am o mare problema.acum cateva zile coseam un tiv normal la niste blugi cu ata din-aceea speciala mai groasa care nu se rupe si mi s-a incurcat ata dedesubt si s-a blocat si acul. am reusit intr-un final sa deblochez BRUTAL , dar acum nu imi mai ia acul ata de la suveica.nu stiu ce sa ma fac s-o fi rupt ceva cand am molestat masina? va rog dati-mi un rasp sau o rezolvare . va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Ia sa incerc sa pun o poza
http://thumb5.webshots.net/t/73/73/5/73/32/2334573320104352745DHdqtm_th.jpg

Mergi la inceput

Duchess, e asa mica fotografia, incat nu se prea vede...
Am facut PrtScn, iti explic ca sa vedem ce-ai lucrat.
Ca sa se vada poza mai bine, selecteaza inainte s-o incarci, o dimensiune mai mare, de exemplu 640x480 sau chiar mai mare, cum arata aici Apoi pui ori link-ul de sub poza, ori cel de sus si se vede tot albumul sau doar fotografia care o vrei, ca aici
Sper ca nu te-am suparat cu explicatiile mele si-ai inteles ceva.
Alexutzai nu te pot ajuta ca eu sunt abia la inceput, dar fetele sigur stiu.

Mergi la inceput

Nu mai suprat , ochi verzi , doar eu invat mai greu dar pana la urma invat
mai incerc o data
http://inlinethumb58.webshots.com/44537/2334573320104352745S425x425Q85.jpg
nu stiu cum sa stez inca dimensiuniile

Mergi la inceput

Ei, acuma se vedeE tare draguta
O foto la dimensiune mare o poti adice la o dimensiune mica, cat si invers, dar isi pierde claritatea. Dimensiunea o setezi ca aici

Fetelor, scuze de offtopic, dar nu are PM-ul activat.

Mergi la inceput