Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![62]
Raspunsuri - Pagina 12
silvana_salajan spune:

Va puuup sper sa vin cat mai iute cu povesti. Deocamdata statul pe scaun eun chin. Abia acum realizez de ce unii prefera laptopul ![]()
.Sper ca maine poimaine sa pot sta mai bine sa vin cu povesti despre nasterea stelutei noastre.
Va
pe toate de mii de ori.

Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() ![]() ![]() ![]() Va puuup sper sa vin cat mai iute cu povesti. Deocamdata statul pe scaun eun chin. Abia acum realizez de ce unii prefera laptopul Sper ca maine poimaine sa pot sta mai bine sa vin cu povesti despre nasterea stelutei noastre. ![]() Va pe toate de mii de ori.![]() ![]() ![]() ![]() |
oti, refacere rapida.noi avem rabdare.da ni dor de postarile tale

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
oti refacere rapida si somnic lung la bb Alex.Chiar ni dor de postarile tale
amu daca stau sa ma gandesc nu am gresit mult cu data nastrii lui ALEX, ca doar am zas ca sambata vine, mai stiti?Da vroiam sa zic ca vine acasa din spital![]()
o seara excelenta tuturor
ma duc sa facem castane ca am coleg acasa, si maine merem dupa oala
ioi ca asa emotii am

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim maine merem dupa oala ioi ca asa emotii am![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
de ce ai emotii? te temi ca ai luat teapa
stai linistita , ca oala e betoooooon
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
AMU AM VORBIT CU BAIETII SI DIMINEATA LA 6 MA DUC DUPA OALA
nu mi frica de teapa, da ma gandesc sa mearga ca delia nu o probat-o, plus transportul, stii tu cum e.
asa ca maine dati idee sa fac ceva bun mancare in ea.
pup gasca , mihaaaaaaaaaaaaaa

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim AMU AM VORBIT CU BAIETII SI DIMINEATA LA 6 MA DUC DUPA OALA ![]() nu mi frica de teapa, da ma gandesc sa mearga ca delia nu o probat-o, plus transportul, stii tu cum e. asa ca maine dati idee sa fac ceva bun mancare in ea. pup gasca , mihaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
stai linistita ca merge.iar daca e ceva defect,doamne fereste, are garantie 2 ani.
fa o supica
sau o friptura la capac
.deci dimineata e la tine? ok cum fac ochi intru la instuctaj
olim spune:
stiu ca are garantie, numa ca e departe cluju de spania![]()
ma duc la
ca dimineata ma duc io, asa o zas colegu, si trebe sa conduc juma de ora pe autostrada, ca cica is femeie si ma stiu mai bine cu baietii
ca mie imi iau bani mai putini pe bagaj.
va doresc o duminica excelenta sa aveti

mihaela_s spune:
Otilia, stai linistita ca te asteptam pana esti OK. Cu toate stim ce inseamna...numai ca ne e dor de tine...
speciali pentru tine si BB.
olim, musai sa nu ai ghinionul meu!
La mine ceva nu e in regula cu capacul, acuma oi vedea cum o sa rezolv. Oala merge, numai ca imi ies aburi pe supapa si se cam face miros in casa, atata tot. Gatesc in ea aproape zilnic, e un ajutor excelent, ai sa vezi! Tin pumnii sa fie OK totul.
Io azi am facut o tocanita de porc cu ciuperci(culese de Diana din padure, ieri cu scoala) cu garnitura de orez tot in oala facuta, dar separat. Super delicios!
Maine fac lasagna si sosul ragu il fac in oala.
giulia am inteles, io va zic mult succes in orice loc va veti afla! 

Bia
ca nu prea am ce sa-ti spun. Azi ce ai gatit? Maine ce ai in plan?
Somn usor la toata lumea, ma duc si eu la
. Pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela azi am facut supica de puiut[pe pulpite]cu galuste si friptura de vitel pe pat de legume
[ceapa, ardei,morcovi,ciuperci si brocoli],chiftelute cu sos marinat si piure si orez cu multe legume
.
deci nu ai rezolvat hiba supapei
?oare costa mult sa trimit capacul prin posta?ca in colol-ar putea duce mama ta si tu sa-l trimiti prin posta pe cel defect.
cum a petrecut Silvia? a fost incantata?
mihaela_s spune:

ce bunatati de mancaruri!
Sa stii ca e o idee buna, as putea sa trimit capacul, nu stiu cat costa dar nu cred ca e tare mult. Oare sa vb cu Alina? Eu i-am spus ei ca merge pana la urma, la un moment dat parca isi revenise, de vreo 2-3 ori a mers bine, probabil ii gasisem eu pozitia. Apoi iar a inceput, ca a trebuit sa spal capacul, l-am desfacut si asta a fost.
Silvia s-a distrat minunat, i-a placut. Ea nu are treba cand e cu copiii, e in lumea ei...
Acu chiar ca plec, pupici!
vorbe de copil...
Hobby