Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![62]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ma totgandesc la fata asta ... biata de ea ... cica a dus-o pe fiica ei la capela sa o vada

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Ma totgandesc la fata asta ... biata de ea ... cica a dus-o pe fiica ei la capela sa o vada

" Carpe diem ! "

of, cata durere.mi se rupe sufletul cand ma gandesc la fetita .Doamne ,cata suferinta ptr micuta fetita.Adriana , oare cine o sa se ocupe de fetita[ca io nu prea cred ca tata-sau natural]?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

neata!!!!!!!!
Oti, te asteptam.
tzuc apasat pe bb ALEX.

adriana, fa cum crezi tu ca e mai bine.stiu ca-s multe de spus, stiu ca tipa creeaza tensiuni si merita pusa la punct.incearca sa mergi cu calm luni la servici si sa rezolvi in termeni amiabili situatia conflictuala.baiu-i ca nu depinde de tine rezolvarea acestor probleme.oricum eu i-as spune si ei in fata tot , chiar daca colegele nu ar spune nimic.Doamne ajuta.si nu te stresa ca nu merita.

Mergi la inceput

Bine ai venit acasa ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor am ajuns acasa!!!! Sunteti cele ai grozave prietene . Nu am reusit inca sa citesc din urma, abia v-am gasit, o sa imi ia ceva timp pana ma pun la curent cu tot. Deocamdata nu prea pot sta pe scaun stiti voi de ce, dar recuprez eu.sper ca sunteti bine cu toate, va si va doresc tot binele din lume. Deocamdata Alex a ales ca ziua sa fie noapte si invers, va dati seama ce noapte am avut. Va tzuc apasat, trec cat pot de repede pe la voi. astept sa se scoale fomistul si sa ii dau de mancare, ca mananca din ora in ora, e o putoare si adoarme la san.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor am ajuns acasa!!!!
Sunteti cele ai grozave prietene . Nu am reusit inca sa citesc din urma, abia v-am gasit, o sa imi ia ceva timp pana ma pun la curent cu tot. Deocamdata nu prea pot sta pe scaun stiti voi de ce, dar recuprez eu.
sper ca sunteti bine cu toate, va si va doresc tot binele din lume. Deocamdata Alex a ales ca ziua sa fie noapte si invers, va dati seama ce noapte am avut.
Va tzuc apasat, trec cat pot de repede pe la voi. astept sa se scoale fomistul si sa ii dau de mancare, ca mananca din ora in ora, e o putoare si adoarme la san.

OTIIIIIIIIIIII,bine ai venit.doamne ce dor ne-a fost de tine.
ai rabdare, ca acu sunteti acasa si-s face Alex programul cum trebuie.
refacere usoara si rapida.
is curioasa ce reactii are ANDREI.
va tzuc apasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor am ajuns acasa!!!!
Sunteti cele ai grozave prietene . Nu am reusit inca sa citesc din urma, abia v-am gasit, o sa imi ia ceva timp pana ma pun la curent cu tot. Deocamdata nu prea pot sta pe scaun stiti voi de ce, dar recuprez eu.
sper ca sunteti bine cu toate, va si va doresc tot binele din lume. Deocamdata Alex a ales ca ziua sa fie noapte si invers, va dati seama ce noapte am avut.
Va tzuc apasat, trec cat pot de repede pe la voi. astept sa se scoale fomistul si sa ii dau de mancare, ca mananca din ora in ora, e o putoare si adoarme la san.

'Neatza!

Oti, cu cat drag te-am asteptat!!!!!
Iti amintesti cine statea noptile pe forum, ca nu avea somn? Lasa ca o sa-si revina el incetutz, e mic inca...
Te asteptam sa ne povestesti cum a decurs totul!

adriana, foarte bine ca te-ai decis sa mergi la director, trebuie sa rezolvi problema. Tin pumnii!

Bia, olim, cum sunteti azi?

La noi e vreme faina, vantul si ploaia s-au oprit...o sa iesim dupamasa undeva. Ovi acum doarme, a avut o alta noapte crunta...

Va tzuk, merg sa fac papa si mai vin deseara...

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti bine ai revenit pe forum
lasa ca bb Alex seobisnuieste cu tot repede si os a vezi ca o sa fie bine, amu no e la inceputul lumii, abia intelege saracu ce e cu el asteptam poze cu voi
refacere rapida tie

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia si BB Alex bine ati venit acasa !!!
Otilia sa ai mult laptic pentru BB , iar Alex sa ai un somn usor si linistit noaptea !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Oti bine ati venit acasa!
Pupa pe bb mic si din partea mea si a lui Cani:)))

Fetelor suntem bine si vad ca si voi sunteti bine. Cam obosite, prietenii stiu de ce.
Mihaela, poate par chiar nu stiu cum, dar acum realizam cat de bine ne-a fost in Franta din toate punctele de vedere. Da' e adevarat, nu aveam prieteni si tu stii cum e, dar si aici e cam acelasi lucru din cauza lipsei timpului.
Casa e facuta in Bucuresti ca suntem de pe acolo , neaos la 100km si cica ar fi mai multe oportunitati pentru Calin.
In fond, alegerea nu am facut-o noi , ci firma decide unde trebuie colegu sa mearga si noi ne executam. Pina acum nu ne-au dezamagit. Tin foarte mult la conceptul de familie si are grija de salariat si de familia acestuia.
Da, mi-as dori Franta, pentru Calin in primul rand, pentru ca sigur adaptarea va fi mult mai usoara ca data trecuta.
Aici scoala a devenit un talmes-balmes, o vad cu alti oki, programa e super-incarcata. Li se va cere mult si intrebarea mea este pentru ce? La ce le va folosi atata stiinta?
La ce mi-au folosit mie atatea materii pe care le-am parcurs la scoala?
Sistemul din afara , stii bine, este altfel, mai lejer pentru copii, mai axat pe creativitate...altfel si lui Cani i s-ar potrivi tare bine.

Ioana, la sedinta cu parintii am ridicat aceasta problema a traficului infernal cu care ni se confrunta copii in fiecare dimineata si pentru care eu n-am curaj sa-l las singur, desi ar fi vremea. M-am gandit sa fac o adresa catre Primarie, dar nu ar fi ea mai bine venita din partea scolii, decat din partea unui parinte?
Scoala este o institutie si are totusi responsabilitatile ei sau ar trebui sa le aiba?!
Hai ca am aberat mult si ma streseaza si una bucata copil ca vrea sa se joace.
Pup gasca cu mic cu mare si un week-end frumos va doresc.

Adriana,nu ma pricep la sfaturi, dar zic ca nu ar strica ceva mai multa indiferenta fata de persoanele care te supara. Indiferenta DOARE si doare al dracului de rau, daca e servita cand trebuie si cum trebuie.
Nu e rau ca te duci la director, dar daca ele s-au unit impotriva ta...pozitia ta e cam defavorizata ca sa zic asa.
Insa roaga-l sa te asculte, spune-i ca nu te poti concentra la pb de serviciu si roaga-l sa ia masuri caci altfel vei apela la superiori.
Oricum...multa bafta!

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput