Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
papanash, felicitari pentru vestile bune ! Asa da !
Yaia, vesti bune si de la tine, ma bucur ca auto-doftoriceala a avut efect. Spor la treburi ! Si Tomasa a inceput serviciul, asa ca e de inteles ca de-acum o sa aiba si mai putin timp pentru noi 
Teo, sa stii ca si mie mi-e dor de asemenea "placeri"
Ti-ai mai revenit si tu cu raceala, sper 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - am aflat unde e paharul, dar n-am ajuns sa-l recuperez.... ![]() |
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Si tie ti-a scapat |
De, poate mi-a scapat, maica, ca eu mi-s batrana!
Pofta de smotru la sange? Eu de asta nu am pofta niciodata. As vrea sa-l faca altcineva, eu doar sa gasesc rezultatul, care-mi place tare!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, vesti bune si de la tine, ma bucur ca auto-doftoriceala a avut efect. Spor la treburi ! Si Tomasa a inceput serviciul, asa ca e de inteles ca de-acum o sa aiba si mai putin timp pentru noi ![]() Teo, sa stii ca si mie mi-e dor de asemenea "placeri" |
Mersi.

Stiam eu ca o pastea gandul de intoarcere la serviciu, am pierdut momentul cand chiar s-a intors. De, poate iau fetele legatura cu ea, sa intre si ea macar o data pe saptamana sa mai zica ce si cum!
Mai fetelor, ce aveti cu smotru asta? Dar poftiti doamnelor pe la mine, am terminat doar etajul, mai am parterul, va las cu placere si eu bag un film sau o carte. Nu ma supar, parol!
Poze
Yaia spune:
Din pacate Morosanu' si mamica lui sunt bolnavi!
Le uram multa, multa sanatate, sa se faca bine repede, sa mai vina pe la noi!
Poze
luy spune:
La multi ani, iuli8700 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebe Kosmas si tati !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxali spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Mihailescu Teodora multumesc mult de ajutor. Legat de paracetamol ii da nurofen dar oarer cate zile se poate da si cam cat. Ea ii da de 4 seri cate 2ml de nurofen si nu stie daca sa ii mai dea sa nu fie prea mult ca nici noapte nu doarme cam o ora se trezeste si tot asa! |
E sigura ca numai de la maselute e problema...poate i-au revenit colicile dandui ceva neadmis bbicilor...sau altele...prea multe medicine
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Mihailescu Teodora multumesc mult de ajutor. Legat de paracetamol ii da nurofen dar oarer cate zile se poate da si cam cat. Ea ii da de 4 seri cate 2ml de nurofen si nu stie daca sa ii mai dea sa nu fie prea mult ca nici noapte nu doarme cam o ora se trezeste si tot asa! |
E sigura ca numai de la maselute e problema...poate o doare si altceva...daca mananca orice poate e burtica de vina
poze
Roxali spune:
FF greu mi se incarca pag...un mes sa sters...
Am sarbat si noi cu nasi duminica...dulcetica a ales pahar,ata si foarfeca...oare chirurg![]()
Vad ca multe fete au inceput munca...la noi se fc pana la un an 6 ore...dupa 8 sau mai multe...cand sa intru si la 8 ore nu mai e de lucru
...presupun ca are legaturi cu criza mondiala...si au achizitionat o masinarie noua ,de costa cat casa mea
De cand a facut vaccinul nu imi mai mananca aproape nimik...adica se vede ca nu are pofta de mancare...degeaba ii aduc desaga cu jucari.Asta seara am avut o mare surpriza vazand ca nu-mi vrea pireutul cu branza i-am dat lingurita in mana si i-am pus castronelul cu branzica(moale de oi) pe masuta si a terminat singura branzica...deci sigur nu moare de foame
...toate ca toate ,dar niste vit ii voi da
o zi buna fetelor
poze

) e corect gradul de rudenie