Aspirante optimiste > 20 (361)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

doula cand m-am angajat aici aveam alte planuri, ne gandeam sa ne mutam amandoi aici, sa ne luam teren si sa ne facem casuta aici dar intre timp s-au schimbat niste lucruri (sotul meu nu a gasit serviciu bun aici, am primit ANL in orasul in care lucram inainte si...). de-acu astept sa apara un post disponibil sa-mi fac transfer inapoi, sa stam linistiti si noi ca m-am saturat sa ma tot plimb asa
nu prea merita sacrificiul dar, deocamdata asta e situatia nu prea avem ce face si de schimbat serviciul nu vreau pt ca m-am saturat sa tot schimb serviciul si aici e destul de bine.

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

fetelor mersi de urari si sper sa se prinda si la mine si la voi toateacum ma duc ca au termitat baietii si trebuie sa mi aranjez lucrurile si cand vine sotul sa aiba o surpriza.

http://tt.lilypie.com/SELRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am ovulat duminica trecuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele...ma intrebati daca nu ma mananca degetele sa-mi fac un test.
INCA NU !!!
Probabil ma vor manca de marti incolo...asta in cazul in care nu vin uratii.
Luna asta a fost foarte agitata, sunt mutata la parinti (din cauza de zugraveala) cu lucrurile claie peste gramada, tatal imi este bolnav...nu stiu...probabil ca toate astea adunate ma ajuta sa ma gandesc mai putin la problemele mele...implicit bebe.
Ca sa fiu sigura ca nu ma apuca febra testarii, mi-am lasat acasa testele deja cumparate si altele n-am de gand sa-mi cumpar.
Maine voi fi la fel de ocupata pt. ca ma duc la o nunta, luni probabil voi fi lesinata de somn asa ca tocmai bine ajung la fatidica zi de marti.
Ce-o fi dupa...om vedea.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Rallu,eu nu inteleg.Ti-a intarziat?Cu temperatura stai foarte bine.Daca tu calculezi dupa celebrul calculator ,cred ca gresesti.Eu mi-am facut testul la 1 zi de intarziere si era foarte poztiv iar calculatorul imi spunea ca abia la o saptamana se pozitiveaza testul.Ai grija ce faci la nunta.Mai usor cu bataiala pentru ca eu am avut o intuitie ca sunt insarcinata si nu am mai urcat pe munte si nici nu am mers la bazin(cum vroia sotul)si bine am facut.Sarcina nu era bine prinsa si mai aveam si un hematom.Aveti grija fetele de sambureii vostrii.In perioada asta sunt foarte fragili.

iulia 13+ Alex

Mergi la inceput

Iulia , Ralu calculeaza dupa doctorul care i-a facut IA si speram sa se fi prins, deaia insistam sa stim cand isi face testul! Mai mult noi o stresam, ea incearca sa nu-l faca inainte de vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Eu merg in spate sa citesc ce ati mai facut.........si REVIN

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Dana azi nu s-au intamplat multe, fetele nu sunt pe aici, doar eu mai bantui, o sa ies si eu mai tarziu cu barbatelul
La tine noutati?
Fetele cine vine? cine stie sa faca un capitol nou? ca eu nu am invatat inca tit sistemul de operare al noului meu laptop poate ma ajutati!!!! cine are machintosh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

carmen si eu bantui pe aici. Si mai sunt si singurica acasa.
Al meu sot este la serviciu.Deci eu o sa raman singurica pe aici?:(
Fetelorrrrrrr.......pe unde sunteti?
Eu sunt ziua 14.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput