Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
neaattzaa
azi am facut ochi pe la ora 1
am dormit de-am spart ![]()
alla incearca maine dimineata inca un test...
am vrut sa imi iau temepratura dimineata..da nah...la 1 nu mai era chiar dimineata
moona stiu ce simti....dar poate e cu noroc luna asta
nicoooooooo
deci vrancioaia nici acum nu iese nici un test pozitiv???!!
my somebody.... 
stroan spune:
ieiiiiiii
mi o venit mobila de dormitor dupa 2 luni jumate de cand astept.acuma o monteaza baietii si diseara
in pat nou ca sunt la ovulatie si sper sa se prind
plus casa nou poate,poate se prinde ceva.asa se zice ca o casa noua aduce
.
http://tt.lilypie.com/SELRp3.png
monna3 spune:
stroan spor la
, sa dea DD sa vina si bebe
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Stroan, sa o stapaniti sanatosi!!
Mona poate luna asta aducem amandoua vesti bune!
Si cu serviciul, nu stiu ce sa zic, eu cunosc pe cineva care lucreaza in alta tara si a facut 2 copii in week end daca te consoleaza cu ceva!
Eu practic de cativa ani de cel putin 3 ori pe saptamana si inca astept minunea!
Numai sa nu te dezamagesti, ca atunci e mai rau! Cum spunea mama mea , ridica capul si priveste inainte cu optimism!
doula spune:
Carmen cum te doare? Te referi la burta, sale? Inca te mai doare asa cum spuneai joi? Edurere diferita de atunci? Faci pishu des? Si depinde cat de retrovers este uterul... In anumite cauze poate sa afecteze, dar cunosc o gramada de femei care au ramas si au uter retrovers.
Eu cand lucrez cu clientutele mele cu probleme ginecologice masajul uterului este una din tehnicile pe care le folosesc. Si ajuta uterului sa ajunga intr-o pozitie normala. Tot cu aceasta tehnica am scapat si eu de uter retrovers.
Si in tineretea mea am ramas insarcinata dar am facut avort la cerere 
Si aveam un uter retrovers de nu-mi iesea sangele din uter la menstruatie, ramanea totul in interior si eu nu stiam ca sunt la menstruatie. Acum uterul e la locul lui (putin in stanga) si nu raman
.
Concluzia e ca daca e sa ramai uterul retrovers nu te deranjeaza.
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
CarmenAlbu spune:
Andreea ma doare mijlocul la spate la centura, e ca o greutate aceeasi ca acum cateva zile!
fac pipi relativ mai des dar nu foarte, iar durerea cum am zis e mai mult ca o presiune o greutate ceva ca la ciclu, putin mai accentuat, si eu nu ridic reutati niciodata cu exceptia gentii!
Uterul meu cred ca nu este asa retrovers daca pot spune pentru ca imi curge menstruatia dar cand m-a spal e intortochiat cu canalul spre stanga!
doula spune:
Stroan sa fie cu noroc in casa noua
Si spor la
. Sigur ii va place si bebeului in casa noua, asa ca o sa vina repede
.
Monna nu stiu ce sa iti zic... Poate ai sa ai noroc in fiecare luna sa ov la sfarsit de saptamana. Dar ce viata este asta mama draga sa stai de parte de sotior atat de mult
. Inteleg ca e servici, bani, o oarecare siguranta, dar....nu stiu, zic si eu.....merita sacrificiul? 
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
CarmenAlbu spune:
Am uitat e aceeasi durere!
si nu am auzit despre acest tip de masaje!
Cum sa le fac?
doula spune:
Carmen pai durerea cred ca e dupa ovulatie. Suna ca ceva normal. Dupa ovulatie uterul e mai greu din cauza endometrului ingrosat si apasa acolo. Deci nu cred ca de ce are sa te ingrijorez. Cate zile ai de la ovul?
Si tu ai fost diagnosticata cu uter retrovers? Ca dupa ce spui tu te referi la cervix (colul uterin) care e normal sa fie intr-o parte si nu in drept pe mijloc 
Andreea
doula spune:
Pai nu poti sa ti-l faci singura, ca e complicat. Iti pot trimite daca vrei o scurta varianta de self-masage care te poate ajuta. Trimite-mi un PM cu adresa de mail daca te intereseaza.
Si inceteaza cu spalaturile vaginale ca nu sunt indicate. Iti dauneaza flora si PH-ul.
Andreea