Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
[quote]citat din mesajul lui CarmenAlbu
Draga Bea cand intri o sa te rog sa ma ajuti si pe mine din nou cu traducerea!
eco ziua 14, am ovulat 4 zile mai tarziu!
A retroflectalt uterus atmeroje: 41 cu 60 mm
dimensiunile uterului retrovers: 41x60 mm
Nyalkahartya vastagsaga 8.0mm
ma gandesc ca e endometru:8 mm
Jo-i ov 44 cu 21mm
ovar drept:44 cu 21 mm
Bo-i ov 48 cu 26 m
ovar stang:48 cu 26 mm
m allomanyaban 15 mm atm dominans tuszo
mindket ovariumban tobb 8-10 mm-es follikulus abrazolodik
in ovarul stang folicul dominant de 15 mm, iar in ambele ovare mai multi foliculi de 8-19 mm se pot observa.........
Douglasban folyadek nincs
in douglas nu este scurgere, sau secretie..
a KISMEDENCEBEN KOROS KORULIRT RESISTENTIA NEM LATHATO
aici nu stiu ce vrea sa zica......ca in bazinul mic nu se poate observa...nu stiu ce inseamna asta decat sa scriu prostii mai bine nu scriu nimic....................
Multumesc mult draga mea!!
sper sa te descurci
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 Vrancioaia felicitari probabil 3 sapt efective are embrionul si 5 sapt de sarcina ca asa se calculeaza de la ultimul cm! WOW !ai facut test? cum? povesteste!11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my somebody.... ![]() |
...pai daca am facut 2 teste de urina si n-a iesit pozitiv, iar cm-ul tot nu venea, nu a mai ramas decat sa fac HCG-ul, sa ma linistesc...
...m-am uitat la valoare...si era peste 5! asta vroiam sa vad! numai ca era cam mica pentru saptamana a 5-a...chiar si ptr. a 3-a e micutza, dar asta e...daca asa vrea ea sa fie...sanatosi sa fim.
Dar dupa ce am luat rezultatul, sotul meu era in ceata totala...."de ce nu scrie ca esti gravida?...valorile astea nu-mi zic nimik !"...era saracu' mai stresat decat mine...
Mergem la dr. sa vada analizele...imi face ecografie abdominala...cauta-cauta...nimic...ofteaza, intreaba "Am sangerat?" (asa vorbea de parca eram colegi de suferinta )..eu: NU!...doar ceva cafeniu...
buunn...trecem la ecografie intravaginala, si manuieste sucitorul pana da de punctuletz!..."Uite-l, il vezi ?"...asa mic mi s-a parut
, ca dintr-o data l-am intrebat daca poate sa fie eminenta de avort...si mi-a zambit, a zis ca e in faza incipienta, n-am mai mult de 3 saptamani si pana saptamana viitoare trebuie sa se dubleze ca si dimensiune. Mi-a prescris utrogestan si pe cale vaginala, ca e mai eficient, 4 buc/zi...si vitamina E...mi-a dat filmuletzul sa se bucure ochisorii nostri si gata...Nu mai ramane decat sa ne facem mari-mari....inceputul e mai greu...sper..mai povestim...va pupic
Beatrice1982 spune:
azi dimin tb-36.59.....deci
miercuri=36.18
joi=36.29
vineri=36.59.....................
ce ziceti??????
wow vrancioaia nu stiu...sa ai grija de tine si cel mai imp e sa nu il stresezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai grija sa nu ridici ggreu sa nu te sremi pe buda mult, sa nu racesti sa nu te stresezi@!!!!!!!!!!!!11
lasa ca va fi bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ala hai cu test!!!!!!!!!!
carmen bine ai revenit!~
POZELE MELE
CarmenAlbu spune:
Mersi mult Bea!!!
O fi grav ca nu e secretie? ca nu m-am spalat in dimineata in care m-am dus la eco?!
Poate din cauza uterului retrovers am atatea probleme!!
Of of! Vrancioaia vreau si euuuuuu!!!!! Sa ai parte de multe bucurii pe parcurs si dupa!!
Bea cu temperatura eu nu am prea multa incredere la mine e cam anapoda, ia-te si dupa instinct, sau daca ai un ecograf prin preajma mergi o data pe luna!
Cand te testezi?
lalala13 spune:
Carmen eu ma testez
asa sa fiu in trend...ca ma oftic..da la mine iese negativ hi hi eu as fi la mijlocul ciclului
un boticutz felicitari pt permis
vrancioaia deci nu ti-a iesit nici un test pozitiv???
i-auziti fetelor!!!!!
vezi sa nu te stresezi si fara efort!

my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Lala dupa atatea teste am decis sa fac oricum pentru a sti ce fac mai departe!
In ziua 3 a urmatorului ciclu voi face toate testele si il voi testa si pe sot ca pana acum medicul a zis sa asteptam un an dupa care incepem investigatiile!
Deja si al meu barbat e convins ca trebuie sa mergem sa ne testam, ca pana acu zicea ca tre sa lasam natura sa-si faca treaba! dar cum intarzie...
Asa ca fac oricum testul!
amber_onyx spune:
Vrancioaia felicitari
si sa ai grija de tine si de punctuletul ala mic.
Un boticutz , hehe bine ai venit in lumea soferilor.Un sfat(chiar daca proabbil il stii): uita-te tot timpul in oglinzi!!!!!
Va
, eu ma duc la cumparaturi
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
CarmenAlbu spune:
Spor la cumparaturi Amber!!
Sa te intorci cu bunatati sau hainute frumoase!
Eu am fost la Monaco si mi-am cumparat o hainuta de iarna de gravi
vine toata clos scurta si ma simt asa de bine!!!!
Beatrice1982 spune:
nu ma-nnebuni carmen ca aseara nu am prestat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZELE MELE