Aspirante optimiste > 20 (361)
Raspunsuri - Pagina 13
CarmenAlbu spune:
Draga Bea cand intri o sa te rog sa ma ajuti si pe mine din nou cu traducerea!
eco ziua 14, am ovulat 4 zile mai tarziu!
A retroflectalt uterus atmeroje: 41 cu 60 mm
Nyalkahartya vastagsaga 8.0mm
Jo-i ov 44 cu 21mm
Bo-i ov 48 cu 26 mm allomanyaban 15 mm atm dominans tuszo
mindket ovariumban tobb 8-10 mm-es follikulus abrazolodik
Douglasban folyadek nincs
a KISMEDENCEBEN KOROS KORULIRT RESISTENTIA NEM LATHATO
Multumesc mult draga mea!!
Vrancioaia spune:
Buna fetelor...
...nu stiu cum sa incep...sunt emotionata !!!...si sunt un pic mamica, se pare ca de vreo 3 saptamani, dupa marimea punctuletzului si dupa cifrele de la HCG = 585,5...
...of, sunt fericita si speriata in acelasi timp...mi-e frica de mor sa nu-l pierd...e prima data cand vad un punctuletz la mine, si nu vreau altceva decat sa se dubleze ca dimensiune pana joia viitoare cand ma duc din nou la control...Ma tot rog la Doamne-Doamne sa fie intreg si sanatos pana la capat..si sa n-avem probleme, ca-s tare speriata de cate se intampla pe parcursul unei sarcini...mai ales ca-i asa micutzel...ma gandeam dupa calculele mele ca ar fi trebuit sa fiu in saptamana a 5-a, dar probabl am ovulat mai tarziu, sau sarcina e mai micutzica ca si dimensiune pentru stadiul in care ar fi trebuit sa fie acum...
Mi-a tot fost teama sa sper...si inca imi e, nu stiu de ce...desi ne dorim bobocelul f. mult...
...va pupic 
http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
noi2 spune:
Felicitari, felicitari din tot sufletul Vrancioaia!
Ma bucur mult, nu stiu de ce,nu te cunosc, dar de vreo 2 saptamani de cand tot citeam pe forum, nu stiu.... simteam ceva.... mereu cand citeam posturile tale, credeam ca esti gravidutza..bravo, felicitari inca o data, si toate cele bune tie si micutului samburel!
..shi te iubesc...
CarmenAlbu spune:
FELICITARI!!!!!!!!!
Ce veste buna!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Si sa ne iei si pe noi la odisee!!
Nico tu ce mai faci? Sau acum sa zic voi ce mai faceti?

lalala13 spune:
Vrancioaia felicitari
probabil 3 sapt efective are embrionul si 5 sapt de sarcina ca asa se calculeaza de la ultimul cm! WOW !ai facut test? cum? povesteste!11

my somebody.... 
Vrancioaia spune:
...multumesc, multumesc..gata mi-am schimbat si link-ul...nu mai astept "testing"
...sa dea Dumnezeu sa simtiti si voi bucuria in pantecutze...Si rugati-va si pentru mine din cand in cand sa fie o sarcina fara probleme...Toate stim cat de mult ne dorim sa se implineasca visul si prin cate trecem ca sa ajungem in faza asta...
...pupici de grup 
unboticutz spune:
vrancioaia, felicitari!
e ceva in aer, fetelor 
am si eu o veste buna, am luat permisul
!
buna si-asta, in lipsa de altceva ![]()
sa nu-i uitam!
lalala13 spune:
Trimis la: - 21/10/2008 : 18:59:32
--------------------------------------------------------------------------------
'Seara la toate doamnele de pe aici....care mai sunteti si pupici...ca am cam lipsit un pic....
Am zis ca fac ieri HGc-ul, dar nu mi l-am facut...m-am gandit ca oricum am joia asta intalnire cu doctorul la ecografie...
Azi am vb. cu dl. dr.si i-am spus ca iau de 4 zile utrogestan, in speranta ca va veni CM-ul (el mi-a zis joia trecuta ca-mi vine sigur), si ca nu stiu daca-i bine, ca nu l-am intrebat , am inghitit de la mine putere...
Am scapat ieftin, mi-a zis ca-i ok, dar sa repet testul...daca-i pozitiv, ne intalnim peste o saptamana...daca nu, sa iau utrogestan, ca in 10 zile ar trebui sa vina CM-ul.
...am ales pana la urma tot HCG-ul...maine la prima ora ma prezint cu bratul intins la asistenta...Si-asa is cam ametita, or sa ma ameteasca aia de tot
..felicitari la proaspetele ...sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de minunea din pantecele voastre alaturi de tatici.
...va tin la curent cu ce-mi spun astia la HCG...deocamdata am 11 zile intarziere
asta scriai! pana la urma cum ai descoperit? povesteste!!!!!
suntem curioase. ti-a iesit la test? dupa cat timp?
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Felicitari pentru permis!
Vrancioaia da-ne multe detalii, vrem sa traim bucuria cu tine!