Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Acuma se vede????? http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7376c2fcbbc16bc592d6c2 Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)Pozele mele Povestea nasterii |

Aoleu,dar scumpa este!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
daaaa kya, si teo la fel: mi-a largit narile, mi-a dublat buzele, ma smulge de gene, sprancene....si ma chelesteeeeeeee, moare de drag sa ma traga de par
...dupa ce ca imi cade..am zis ca ii cumpar o papusa cu muuuuuuult par: pe cap, pe maini, pe picioare, pe fund...si pe unde s-o mai putea
, ca sa imi lase in pace ultimele 3 suvite de le mai am 
va
...spor la treaba, la ciripeala....ma asez in pat, las bala tot, ca simt ca imi explodeaza capul si rinichiul da sa iasa din carcasa 
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Liana vreau sa te rog ceva: daca tot te duci maine la doctor intreaba-l ce parere are de Urovaxom (e un tratament cu efect de vaccin pentru infectiile urinare).
Si tot apropos de vaccin, este o doctorita homeopata care recomanda sa li se dea copiilor cu cateva zile inainte de vaccin niste picaturele cu extract de tuya. Asta considerand ca pe masura ce cresc copii, efectele adverse sunt din ce in ce mai mari, si extractul asta ar ajuta foarte mult. Ati auzit de asa ceva? Ariel?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Lyvy, ce scumpica!!!
Am si eu ceva poze noi, in prima sunt eu zburlita! :D
http://good-times.webshots.com/photo/2852602920103379982qxfUja
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mimonix spune:
Gata, doua vorbulite si de la noi pe ziua de azi!
La multi ani Mihaiule mic
Anckanoi nu bem, nu mancam, nu nimic aici? ![]()

pt Tuchi pe care o rog sa primeasca aceste flori pentru succesul obtinut! Am stiut eu ce-am stiut , 9 am zis, 9 a fost
Astept dubla cinste (una pentru ghiceala
)
Amirapt ca n-a avut nimic si o
pt mami ei care s-a speriat tare !
Un fardut pentru Kya si Claucele aranjate frumos....bre, eu am zis admirativ nu critic, e f bine ca mami sa fie frumoasa tot timpul, chiar si in parc ...bravo voua ca sunteti cochete mereu, nu doar de ocazie ca altii ![]()
Ursuleatatu chiar mai vrei un bebe sau faci doar incercari repetate?
Bubuintrucat are muci bebeul , nu facem schimbari in alimentatie sa nu mai stim de la ce se kkleste dupa aia ...asa ca pestele mai asteapta ...dar te intreb eu inainte, stai pe-aproape! La fel sopteste si Vladutzul meu, nicio silaba nu-i iese....dar vine el o data si recita direct o poezie ![]()
Livysa va fie de bine concediul , am vrut sa vad cum se da fata in leagan si mi-a spart timpanele
Maine perseverez cu filmele si pozele voastre
Si cu Felixul asta, eu tot aud de bine dar am fost o data (eram in trecere, am stat doar o noapte) si am fost tare deceptionata...poate n-am nimerit eu unde trebuia
Era un hotel (nu-i mai stiu numele)cam comunist , o camera verde de mi-a spart retina si in jur cam slaba miscarea...si mai stiu ca am platit o suma exorbitanta pentru o noapte ....cine stie, o fi fost tot din ciclul " toate mi se intampla numai mie" 
Cristare te invidiez ( si pe Cami)...lasa ca ma fac eu mare, o sa am si eu masina de spalat vase 
Revin...sunt cu ochii pe voi (sper ca nu-mi mai scriu singura ca aseara
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| citat din mesajul lui lyvy Acuma se vede????? http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7376c2fcbbc16bc592d6c2 Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)Pozele mele Povestea nasterii |
Dementiala

ce chef de vorba are, nenorocire 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Am uitat sa va zic ce sarbatorim noi azi
Avem calduraaaZic sa sarbatorim repede ca maine nu se stie ![]()
Vladutz e intr-o continua agitatie...misuna in 4 labe, se agata sa se ridice dar nu poate si buseste rau si se enerveaza
, bea apa cu cana (cana normala) si face bulburuci, si mananca biscuiti intr-o frenezie (musca, roade, mesteca,inghite
) Am renuntat la aspirat muci pentru ca eu si ta'su nu facem fata acestei provocari
Ne-ar mai trebui vreo 6 maini
Sper ca in noaptea asta sa i se evapore de la caldura ![]()
Si vroiam sa mai intreb de Geckobeyyyyy, te-ai inzapezit acolo, ca am vazut la tv ca a venit iarna prin surprindere in Australia 
Schimbul de noapte, clubul buhuhu si invitatii adica, AVETI ABSENTA IAR!![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Cris, eu fac branzica din 500 ml lapte Zuzu rosu si cand clocoteste pun 4 pastile de calciu lactic, pisate. Apoi in fix un minut se separa zerul si gata branzica. Pun un tifon steril intr-o strecuratoare mai mare si torn acolo branza si o las la scurs vreo ora. Apoi o pun in cutiuta de plastic cu capac si bag la frigider. Si ii dau jumatate maine dimineata si jumatate poimaine.
La inceput i-am facut doar din 250 ml de lapte cu 2 pastile de calciu si i-am dat un sfert in prima zi si restul a doua zi, iar apoi cantitatea de mai sus 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
E super, super de tot! si ce clar zice "la la"
. O sa zica f. corect "L".Vlad n-a zis deloc "lala" cand era bebe, unii zic altii nu zic. Si apoi pe la 3 ani a inceput sa zica "L" prima data. El zicea "i" in loc de "L" si "R".
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare