Leoaicele*(24)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai8 si mai...

O saptamana frumoasa si tot binele din lume.Eu am o zi mai "proasta "ma doare jumate de cap probabil din cauza curentului,multumesc de urari .
Vreo 2 poze sper sa reusesc sa pun macar de ziua lui.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Annie , spor la reparat masina! voi ce mai faceti, cum sunteti?

Gabi , multa sanatate! sa treaca repede durerea de cap , te astept cu pozici

Daria , ma omori ce frumoasa si eleganta e Giulik a ta

de la noi nimic nou, in continuare frig rau in casa nici urma de caldura...azi iar e sarbatoare, eu am intrat in trepidatii ca trebuie sa fac curat luna in casa pana duminica, am de spalat mult si nu am cum/cand (noi nu avem balcon si intind rufele in casa, cum nu e caldura e frig in casa si se usuca greu, trebuie lasat geamul mult deschis ca sa nu se faca umezeala )

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

La multi ani, Mihai-Cristian!

Raluca , sa va traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte numai de bine in viata! Te , hai curaj ca mai ai putin si-ti revezi familia

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

prezent la apel.
Dodo ma bucur tare ca v-ati distrat si ca Bogdan a reusit sa treaca cu bine de raceala ca sa se simta bine alaturi de ceilalti copii.
Daria, ma zapaceste de tot fata ta, cata e de frumoasa. Daca n-ai fi leoaica si n-as cam presupune ce replica as primi, ti-as zice sa mai faci ca vad ca te pricepi la facut copii faini
Aurorra, cand al meu avea colici nu l-a ajutat decat Bonisan. Si faza cea mai tare: desi pe prospect zice sa-i dai 5 picaturi inainte de a suge, m-a invatat pediatra sa-i dau picaturile dupa ce a supt, ca principalul efect al lui e sa linisteasca spuma de lapte care se face in stomacel de la cum suge puiul. Si care se pare ca e una din cauzele colicilor.
Azi e ziua puiului meu, face 3 ani. Eu sunt evident in plina depresie, mai ales ca mi-a trimis tati un filmulet cu el si cand ma uit ma si apuca bazaiala. Mi se pare ca in luna asta de cand nu l-am vazut a crescut cat in 6 luni nu cat in una...ce face distanta din oameni relativ normali la cap ... le zapaceste de tot neuronu. Abia astept ziua de 8 noiembrie sa plec spre ei.
v-am pupit

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ralu, sa ti traiasca feciorul !!!

Mey, multumesc de complimente. Incercam sa fim elegante pe bani putini :-))) ca la ce preturi sunt in magazine si calitate zero ... ioi ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria , apropo de elegante, i-mi plac mult cizmele Giulei cati banuti ai dat pe ele? Eu la noi am gasit doar cizme uratele, nu mi-a placut nimic, doar la magazinele "de firma" gasesti ceva mai dragut...
Tu te-ai tuns? ca am vazut o poza cu frizura noua

Bucatareala

Mergi la inceput

Cizmele sunt de la Melania, piele, captusiti, pret 45 lei luati din piata din cartier.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Cizmele sunt de la Melania, piele, captusiti, pret 45 lei luati din piata din cartier.

super pret! eu tot in piatza am fost dar sunt numai cizme roz cu tot felul de sclipici si aplicatii pe ele...nu-mi plac deloc!

Bucatareala

Mergi la inceput

Catutza, avem si din aia cu zorzoane, piele eco, roz, cu zorzoane, imblanite, dar imi plac , Giulia asteapta zapada k i-am zis ca aia sunt pt iarnile grele :-))) sa nu i purtam de pe acum ...

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!

Daria , am fost in cora acum pe seara si aveau incaltaminte prntru copii de la Melania, dar sub 100lei nu gaseai cizme iar ghetele peste 80lei...asa ca tot in piata o sa ajung sa ii caut . Am gasit in piata ghetute de piele la 30lei, maro simple, fara aplicatii...pe gustul meu, acum sper sa ii gasesc si cizme!

am facut papanasi in seara asta, prima si ultima oara, nu mi-au iesit asa cum trebuie asa ca nici ca mai incerc alta data!

Bucatareala

Mergi la inceput