Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)
Raspunsuri - Pagina 21
luca2008 spune:
Dragele mele bine v-am regasit
ingeras drag
, imi cer scuze din nou
Valeria, ce nume frumoase au copilasii tai luptatori.Dumnezeu
si Maicuta Lui sa-i aibe in paza.
Kora
sunt cu tot sufletul alaturi de tine
.Iti aduci aminte cand te-am complimentat ca iti sta bine in rosu? Era o aluzie la culoarea caruciorului...ce zici?
.
Georgic drag
iti multumim si tie si mamei tale.Dumnezeu sa va rasplateasca.
Magdita , draga mea
nu te lasa coplesita de toate aceste piedici.Noi doua am mai vorbit.....Gandeste pozitiv si lupta .
Tu sti cate probleme de sanatate am descoperit eu pregatind dosarul FIV.Tiroida , prolactina,chistul endo. a reaparut la nici un an de la laparo,probleme pulmonare , alergii...Bolile autoimune sunt niste balauri dar nu renunt la dorinta de a devenii mama.Ai si avantajul varstei.Tu sti ca eu nu sunt o tinerica si ca de 12 ani astept un copilas .Crede-ma voi face tot ce este omeneste posibil pentru asta.
Doar cand il surprind pe cel de langa mine cu lacrimi in ochii privind un copil .......atunci,atunci este cel mai greu....
Nu-mi pierd credinta ca voi aduce pe lume copilul pe care il asteptam de atatia ani.
Draga mea noi suntem aici ,ne sustinem si ne ridicam moralul .
Intrun fel sau altul , mai devreme sau mai tarziu toate ne vom tine pruncii in brate.Te pup cu drag.
Sufletel pana il vei convinge ca viata asta trebuie privita si in alt mod ,incearca sa te rogi tu pentru el.Poti incepe cu rugaciunea Parintelui Gherontie.Pe nepotelul meu drag il cheama Gabriel iar printre altele i-am cumparat si o iconita cu Sfintii Ingeri Mihail si Gavril.
Este un copilas asteptat 8 ani , si care a venit natural atunci cand doctori au spus sec ...FIV.Stiti insa ceva , mamica lui nici nu a realizat cine este acest inger atunci cand sa gandit la numele micutului....abia apoi.....
toate fetele
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
anadomnica spune:
Fetelor, avem capitol nou aici:
Doamne ajuta sa fie plin de 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
noce spune:
fetelor,
a facut caciantoni o propunere buna zilele trecute sa ne intalnim la o biserica sa ne rugam impreuna - o rugaciune colectiva pentru a avea copii
Haideti sa incercam sa punem in practica aceasta idee. Ma gandesc ca daca ne-am strange macar 10 fete (cu soti,20) ar iesi o rugaciune foarte puternica, placuta lui Dumnezeu!
Eu propun manastirea Radu Voda, la Sf Nectarie (pentru fetele din Bucuresti) intro noapte, ca sa ne fixam mai usor programul. Acolo se face slujba miezonoptica de la ora 22.00 pana la 01.00 parca. Putem sa ne strangem in fata moastelor Sfantului si sa citim impreuna acatistul sau sa ne rugam pur si simplu din suflet.
Miezonoptica e in zilele de luni-joi si duminica. Ar fi frumos daca am reusi chiar acum, in jurul zilei Sfantului Nectarie.
Eu pot sa vin in orice seara, chiar si diseara daca ne strangem.
Ar mai fi varianta duminica seara - de ziua Sfantului Nectarie.
Iar fetele din alte orase, daca vreti, cred ca va puteti strange intro biserica in acelasi timp in care ne strangem noi in Bucuresti.
ce parere aveti?
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
mada23 spune:
Buna fetele
o mare minune se intampla acum, am citit mejele voastre ,imi tremura mainile, tocmai ce am citit de dimineata viata Sfantului si am listat cartea pe care Georgia
o postase in timp ce eu o listam, coincidenta?? nu cred....alta treaba homeopata mea m-a programat maine la o consultatie, dupa ce mi-a trebuit aproape o luna sa o sun, ma tinea ceva asa, si dintr-o data vb cu Hera
am sunat-o si m-a programat imediat , in mintea mea era cum ajung la bucuresti merg la Sf Nectarie iar,fara sa stiu ca pe 9 il sarbatorim pe Sfantul Nectarie
, sunt prea multe ca sa fie o simpla coincidenta, mentionez ca am ceva timp de cand citesc acatistul in fiecare seara...scuzati-ma daca sunt incoerenta am emotii ca mie unui om plin de pacate mi se intampla toate astea...
Doamne ajuta tuturor, revin
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
aditi spune:
Scuze pt scrisul telegrafic dar de cate ori scriu , nu mai apuc sa si trimit mesajul fiindca bebe se trezeste tipand si trebuie sa actionez rapid, iar apoi nu mai am net.
Noi suntem bine, sanatosi, slava Domnului!acum ne luptam cu lingurita, ca ar fi cazul sa incepem odata alimentatia diversificata, doar avem 7 luni deja. E mai greu dar cu rabdare , vointa si credinta vom reusi pana la urma. Andrei "vorbeste"intr-una, se misca cat timp e treaz, rade pana sughite si inventeaza zilnic noi miscari si sunete, spre deliciul tuturor. va doresc din suflet sa aveti parte de astfel de lucruri macar o data in viata, nu conteaza cand.
Nu incetati sa va rugati cu multa nadejde in mila si bunatatea lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului.
Doamne ajuta!