Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Scuze, era vorba de Sufletel_80, nu Ingeras.
Sunt niste nick-uri dragalase si dulci si le-am confundat.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita- tare ma bucur ca ai mai scris pe la noi si ne-ai impartasit din durerile tale. Eu cred ca atunci cand povestesti cuiva durerea se mai usureaza si este "preluata" putin de catre cei ce asculta/citesc. Imi pare rau ca ai gasit asa multe si incurcate probleme la investigatii , insa cu mult curaj, dragoste si rabdare, nu se poate sa nu reusesti. Doamne ajuta!
Fetelor, eu am sa va dau vesti si bune si rele in acelasi timp , daca puteti pricepe cum vine asta. Asadar, vestile bune sunt ca si la controlul de ieri toate au iesit bune si frumoase, am ovulatie frumoasa fara nici un medicament luat luna asta! Da, veste buna - ca inainte nu ovulam deloc fara medicamente. Rea este aceeasi veste privita din unghiul de vedere al nerabdarii mele de a deveni mamica: se pare ca totul merge f. bine in ultimele 6 luni... insa rezultatul intarzie sa se instaleze . Da, asa cum spuneati si voi, si cum a postat si sfaturile alea asa de intelepte despre rabdare caciantoni- eu rabdare nu prea am ... sau nu ma prea educ sa mai am . Desi in teorie totul merge bine, e ok, inteleg ca trebuie sa fiu rabdatoare... in practica in practica nu reusesc

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Anadomnica si

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, ma iertati ca nu v-am mai scris - nu am prea multe noutati, sincer. Dar va pomenesc la rugaciune in fiecare seara!

Haideti sa va spun si eu o poveste frumoasa, care mi s-a intamplat recent. Acum vreun an, in timp ce stateam la coada la ginecolog, am intrat in vorba cu o fata cam de varsta mea. Si din vorba in vorba, imi povesteste cum nu reuseste sa ramana insarcinata, desi nu s-a gasit nici o problema nici la ea, nici la sot. Si dr i-a propus o luna sa incerce natural, o luna sa faca inseminare,tot asa pana cand vor reusi. Povestirea ei mi-a ramas in minte, pentru ca si situatia noastra era similara. Si ce credeti? Am reintalnit-o absolut intamplator, la o sedinta la servici (!!!) zilele trecute si trebuie sa nasca prin decembrie. Initial nu stiam de unde s-o iau, dupa care m-am dus direct la ea, i-am adus aminte de discutia noastra. Mi-a povestit cum a incercat o singura inseminare, in care n-a prea crezut, asa parca n-a simtit ar fi Dumnezeu acolo. Dupa care nu s-a prea putut tine de programul propus de dr, din diferite motive. In luna in care a ramas insarcinata, a vrut sa incerce iar o inseminare, dar s-a dus prea tarziu la dr pentru a putea incepe stimularea ovariana - si oricum nu prea o tragea inima, asa ca s-a bucurat cand dr a trimis-o acasa. Si concluzia ei a fost - cand iti da Dumnezeu, atunci se intampla. Stiu, toate credem asa, insa mie mi s-a umplut inima s-o aud de la ea - tineti cont ca era a doua oara in viata mea cand o vedeam, nu stia nimic despre mine sau despre credinta mea, si totusi exact asa a formulat.

Asa ca eu am decis sa iau o pauza de tratemente, sa incerc sa tin postul si sa ne fie de folos, sa ma bucur de Craciun si sa astept noul an cu optimism.

Va imbratisez cu drag pe toate, Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute!

Mergi la inceput

sufletel_80 - un si o de la mine. Si acum: incetisor, incetisor, nu dispera si ai incredere. De ce-ti spun asta? pt. ca povestea ta seamana foarte mult cu a mea - si vreau sa-ti dau curaj. Asa cum te-a sfatuit Anaomaria - nu forta lucrurile; incepe tu cu tine, ai grija de tine si el va veni, neindoielnic. Acum pe scurt cum am facut eu de am reusit ca in primavara asta sa-mi spovedesc sotul care... avea ani buni in spate de lipsa de spovada. La inceput (drumul meu e lung, ca am deja 8 ani de casnicie) posteam doar eu posturile mari si in casa faceam doar mancare de post gatita. Sotul manca de frupt. Apoi l-am rugat sa posteasca cu mine, macar cat mananca acasa, caci mi-e greu sa rezist (am zis) cand el mananca oua sau lapte sau carne in post... si de dragul meu, si ca sa nu ma incurce pe mine, asadar din dragoste pt. mine a respectat aceasta regula si nu mancam nici unul de frupt acasa (insa el cand pleca in delegatii sau in alte prilejuri cand manca in oras - nu intrebam). Apoi a zis ca e bine sa tina post, ca se simte mai usurat - a inceput sa posteasca el de bunavoie. Dupa inca 3 ani in care doar postea, l-am luat de manuta si l-am dus la biserica si i-am zis ca e timpul si de spovada: si s-a dus, era pregatit si nu am intampinat impotrivire prea mare. Acum nu-l mai las din mana si-l voi lua in fiecare post sa-l duc la spovada... multumesc Domnului. Sper sa fie de folos exemplu nostru - nu e un caz ideal, dar e un inceput. Oricum trebuie sa te gandesti ca inainte de pasii mari, trebuie inceput cu lucrurile mici si putine... si tu incepi si Domnul te ajuta si reusesti.

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Claudellee si Sufletel,bine ati venit la noi,tare bine va veti simti in acest grup minunat....ca Dumnezeu ne-a unit pe toate aici ca sa ne alinam aceeasi mare durere,de a nu primi un prunc...insa ne-a trimis si harul sau,alinandu-ne prin rugaciune si cuvinte deosebite,pe care le posteaza fiecare "sufletel"curat de aici.

Ma vad nevoita sa mai scriu inca o data povestea mea,ca sa stiti ca fiecare a trecut prin asa ceva,am gandit la fel ca voi si iata ca Dumnezeu si Maicuta sa buna au stiut cand sa trimita Darul nepretuit...Deci,am trecut printr-o incercare mareee,o sarcina extrauterina,cand era sa mooor,nespovedita,neimpartasita,pentru ca nestiind de sarcina am stat vreo 8 ore cu hemoragie interna.Slava Domnului ca am scapat cu bine,insa ramanea intrebarea,de ce prima sarcina a mea sa fie asa?!Pentru ca Dumnezeu ne iubeste,asa cum spunea sotul tau,Sufletel,ne incearca si ne ajuta sa ne indreptam,sa ne curatam inainte de a avea un prunc,altfel ii transmitem tot "sacul"nostru cu pacate,asa cum ii dam si zestrea ereditara.

In fine,am trecut cu bine peste acest hop si fizic si mental,insa a venit greul...ca trecea timpul si nu mai aparea nici o sarcina,in conditiile in care eu aveam o singura trompa si eram constienta ca sansele sunt 50% de a ramane natural.Mi s-a propus HSG sa vedem trompa ramasa,dar am refuzat si de atunci am renuntat la controale,medici,tratamente,in conditiile in care ovarul pe partea cu trompa ramasa era cam aiurea functional,ziceau ceva chistulete??!!Mi s-a dat iar ovamit,de marele ecografist si dr.Herghelegiu,fara sa-mi spuna ca trebuie facuta monitorizare la ecograf dupa 5 zile de tratament.Bineinteles ca iar nu le-am luat,ca Maicuta Domnului tot timpul m-a protejat!!!Am ramas abia dupa 2 ani de la extrauterina insarcinata si am primit in dar pe Maria,minunea noastra,pentru ca in urma cu un an,mama,grav bolnava, trebuia operata pe cord ,deci nu as fi avut timp de bebe.

Ce vreau sa va spun cu toate astea?Stie Dumnezeu cand e vremea sa trimita un prunc,deci rabdare,rugaciune si multa incredere ca Dumnezeu nu ne lasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce faci micutele scumputele ...
am trecut sa va zic ca mami meu pleaca intr-un pelerinaj in grecia (cu biserica) , si am dat acatist cu noi toate ..sa ne ajute DD Maica Domnului , Sf Nectarie , si toti Sfintii .....

despre mine .. sunt mai bine decat imi imaginam .. desi ma asteptam sa am diverse stari (de la injectiile cu diphe) , dar nu ..se pare ca urarea unei persoane ffff dragi mie de pe forum (machusica) , s-a lipit de mine .. si uite asa , am trecut asa de linistita prin cele 2 injectii .. mai am 1 si termin ... si pt linistea mea ii multumesc lui DD .. sincer simt ca m-o ajutat sa fiu chiar mai zambitoare ca inainte , cand parca eram in cursa bb .....

si io ca si multe fete de pe acest topic , vreau sa tin acest post ,al Craciunului , si abea apoi , din 2009 sa reluam proiectul bb ... si sunt convinsa ca la anul , o sa fim si mai multe gravidute pe lista .. si mai multe mamicute .. cu voia si ajutorul lui DD si al Maicii Domnului

va pupacesc pe toateeeeeee .... , burtici , mamici , dar mai ales pitici

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Anaomaria, nu ma supara deloc ceea ce imi spui, pentru ca este foarte adevarat totul. Recunosc ca nu are deloc grija de sufletul lui. E coplesit de problemele lumesti. Cateodata ma gandesc ca el nici nu face distinctie intre trup si suflet.

Imi pare tare rau ca spun aceste lucuri, ca il critic ... stiu ca nu trebuie, tocmai pentru ca nici eu nu prea am grija de sufletul meu, dar cel putin recunosc ca am nevoie de credinta in Dumnezeu, de Isus Hristos... AM NEVOIE DE LINISTE SI PACE SUFLETEASCA, si voi incerca, cu pasi mici sa le gasesc

Ce bine ca Dumnezeu are rabdare cu noi ...

Anadomnica,pentru unii aceasta incercare dureaza mai putin, iar pentru altii foarte mult ...poate chiar toata viata ... nu avem de unde sti care va fi momentul acestei implinirii sufletesti, cand vom primi acest dar imens ... sau poate ca nu vom cunoaste niciodata acele sentimente ... Este foarte greu de acceptat, stiu ... la mine acesti 2 ani din viata in care am asteptat ca o minunea sa se intample, i-am resimtit ca fiind 5 sau 10.

Ma intreba un coleg ce obiective mi-am propus in acest an 2008 si ce am realizat din ceea ce mi-am propus ... I-am raspuns ca nu am realizat nimic din ceea ce doream (unicul meu obiectiv pe anul 2008 era sa devinim parinti). Poate ca aici gresim foarte mult ... ne focalizam intraga atentie pe aceasta dorinta a noastra, si uitam un lucru: Nu depinde doar de noi ... de aceea ne pierdem rabdarea ...

Mergi la inceput

Fetele, dragele, ce de activitate pe la noi !!! Tare mult ma bucur!!
mmc_nd - de la tine draguta asteptam o veste minunata in cel mai scurt timp. Asa cum povesteai de fata aceea care te-a impresionat, asa cum ea a reusit sa ramana natural cu voia Domnului, te asteptam si pe tine
georgia_c - ! Cum ne arata Domnul iubirea sa! Ma bucur ca esti asa de bine si asa de optimista si increzatoare! Ne inspiri si pe noi sa te urmam !!!
Hai ca asteptam sa umplem lista de - cine se mai anunta??

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Pentru ca Duminica este pomenirea Sfantului Nectarie de la Eghina, va recomand sa cititi despre viata si minunile sale. Este un sfant care a trait in vremuri apropiate noua.
Acum 2 ani, cand am fost in spital, o d-na dr, careia sper ca DD ii va darui multa sanatate, mi-a vorbit despre sfantul acesta si mi-a recomandat sa citesc despre el. Momentan am doar o carte in format electronic, dar nici pe asta nu stiu cum pot sa o pun la dispozitia tuturor. Daca vreti sa o cititi si ma puteti ajuta, va astept.

Mergi la inceput