Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Andreea, eu de cate ori vad poze cu tine imi dau seama ca te cunosc de undeva. voi ati stat numai in Ploiesti? pe unde ai copilarit ?
Vladi e un frumos, asa o sa fie si surioara lui, aveti grija de voi,o sa fie bine .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Papanash, lasa-le si tu macar sa sune, nu pe silent. Asa le gasesti mai usor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
Roxana, eu nu stiu cum te descurci cu 2, eu mai am putin si imi iau campii, m-a terminat cu excesul de energie , curiozitati si incapatanari. de-abia astept sa vina tati ( de cateva zile vine pe la 10, de-aici cred ca mi se trage, pana acum ma mai scapa de Ghighi pe la 6 ).
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
aandreea27 spune:
aniast imi pare rau.ce de probleme.dar stii cum se spune........dupa furtuna iese vreme buna.capul sus si curaj.
papnash,noi nu mai gasim una din telecomenzi de vreo saptamana.am dat casa cu susu-n jos si nu este.pe geam nu are cum sa o fi aruncat,la gunoi nu are acces.unde o fi?!![]()
gabriela multa sanatate.o sa vezi ca o sa se simta mai bine pana sambata.
sa iti treaca supararea cine a mai vazut nasa mare suparata?!!!!!!!1
.
si pe micuta sara.
ma duc sa hranesc o burtica
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Yaia sper sa nu te superi ca ma bag in seama...nu sunt Sabina si nici nu le am asa mult in ale fotografiei Nu stiu daca acum se mai fabrica H5 insa sigur este H7 si poate altul mai nou. Sper ca ti'am fost de folos... |
Cum sa ma supar, pacatele mele! Orice informatie e binevenita. Mersi mult. Noi avem tot un Sony, dar nici nu stiu ce model e, oricum, nu e cel pe care mi l-ai aratat tu.
Mersi de informatie!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Pinacolada spune:
Salutare!!!1 imi pare tare rau ca am absentat atat de mult...nici nu am apucat sa spun ce mult ne-a placut la petrecere! totul a fost super!
luca a facut otita si la propria petrecere de la mobexpert nu a fost...dar a fost reprezentat de rares!
nopti nedormite, varsaturi....sunt singura mama e plecata in deplasare, iar soacra:)))) sa te pazeasca sfantu'!
dar am facut petrecere reloded duminica, unde am avut un minunat tort de la Agapitos: Foret Noir pe care il recomand cu caldura!
poze nu am apucat sa la scot din aparat...sunt f putine!
am si eu o mare rugaminte! cum s-a procedat cu filmul facut la Ibis Parlament? sunt in urma rau cu informatiile!
sper ca toata lumea e ok, incerc sa recuperez din urma si revin!
gabitz78 spune:
aniast - of, tinem pumnii sa fie totul in regula.asteptam vesti bune de la voi.
pinacolada - multa sanatate lui luca.
rox - eu ii cant elizei ca sa stea cuminte la aerosoli.
saraca ramane impietrita....iti dai seama ce talent am!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
mercic ... acum e mai bine dupa antibiotic...
multumim din nou Roxanei , Sim, Bernix si Bobo, sper ca nu am uitat pe nimeni!
ba da pe Luy.... multumim pt ecusoane care au fost tare dragute si pt poze!
in legatura cu ceea ce a filmat cameramanul...voi aveti DVD ?
Sim HELPPPP
Pinacolada spune:
scuze pt literele asa de mari!!! sunt flancat de doi vulturi mnici cum zice luca..asa ca...