Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Tiberica s-a facut!
Si noua ne place Karinuta!
Iar la tacsu sa-i zici ca i-ai gasit ginerica, ca daca copii se iubesc, nu-i dupa el!!! Si sa-i mai spui ca ai totusi o consolare pt el: e unguras (in devenire), tenismen celebru (a decis tacsu)si o si aducem pe aia mica aici la noi!!! ( Dupa faza asta clar ca o incasezi!)

Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

GABRIELA82 poti lua de la farmacie CALGEL pt dintisori si cu febra nu e neaparat sa faca. Unii copii fac febra, diaree, sunt agitati... altii se trezesc cu dintele in gurita fara nici un semn. Sa nu uiti si de inelele din cauciuc puse in frigider.

Primii dintisori apar de la 4 luni pana la 1 an. Asa ca nu va panicati atunci cand la bebelusi intarzie sa apara primii dintsori, fiecare copil creste in ritmul lui.

VIOLETA LA MULTI ANI!

DIDI81 eu pe Xenia nu o fortez deloc. Bine... ma joc cu ea, se agata de degetele mele si vrea sa se ridice, dar nu o las, are tot timpul...
Vad ca fetele se lauda ca se intorc deja bebelusii, noi pas...si avem 3 luni jumate, asa e vioaie, vesela, gangureste...

TECKY unde a avut loc interventia? La Budimex cumva?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna

Abia am reusit si eu sa intru un pic. Am venit abia la 7 de la vaccin. A fost ok.A stat cumintica.CAnd am ajuns acasa am avut cate ceva de facut pe aici si am pierdut discutia pe mess cu voi,fetelor.
DARA...eu stau chiar la Huedin. Poate ne vedem maine daca mai vii pe aici.Eu am fost in Tineretului ...am stat de la 15 la 16.30 cand am plecat spre pediatru care e la Nitu Vasile. Eu drumurile astea le fac pe jos. Inclusiv in parc merg pe jos.

MADA...merci frumos ca mi-ai tinut punmii...Chiar ma bucur ca a fost bine si a inghitit tot.

CARMENELA...eu pot sa iti trimit banii in cont. Ai contul pe mail-ul comun??

Eu nu am citit tot din urma,asa ca incerc sa recuperz si ma scriu dupa aceea.

VA pup,
Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bobitamica eu maine sper sa ajunj in parc la huedin ala nou, dar dupa pranz ca am treba dimineata.
Capri am vorbit cu carmne si eu tot pe ala il iau.Abia astept sa dam comanda si sa vina produsele.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si am uitat sa spun ca pot venii si duminica la intalnire, mi-e indiferent

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bobitamica, vezi ca poti sa o suni pe Carmenela ca sa-i spui ce vrei si sa o intrebi contul.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Merci CAPRI...dar eu nu mai stiu parola la mail-ul comun sa iau nr. de telefon.
Puteti SA MA AJUTATI SI PE MINE ...
DARA ...maine daca e,vb la tel. si eu ies afara dupa 13.

Mergi la inceput

Am intart pe adresa de yahoo....si nu am gasit numarul ei...
Si nici pe gmail nu am gasit
DARA>>>DACA esti poti sa imi dai un beep sa te sun a imi dai si mie nr. CARMENELei...te rog frumos

Mergi la inceput

VREAU SA IAU SI EU LEGATURA CU CARMENELE...AJUTATI-MA VA ROG!!!I-AM TRIMIS MAIL,DAR AR TB. SA VB. LA TELEFON!!!

Mergi la inceput

GATA !!! am rezolvat!!!

VA pup acum si va doresc noapte buna!!
DARA>>poate vb maine...eu aici stau la HUEDIN.

DIDI...nu ai de ce sa iti faci griji...am mea nici pe burtica nu se intoarce inca...si ea s-a nascut cu 2100. Azi am cantarit-o si are 5200 si o sa se intoarca ea. CAnd sta pe burtica sta cu capul foarte bine,si noi facem si masaj la budimex pt ca a avut si muchiuletii destul de incordati. Acum s-a relaxat.

Mergi la inceput