Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

larissa te asteptam cu vesti mari ;).....ingroasa randurile gravidutelor
va multumesc pentru incurajari: intr-adevar nu reusesc prea mult sa fac puzzle-uri dar ii explic cate in luna si in stele si ii pun o mie de intrebari si ea vorbeste si vorbeste si vre sa ii raspunzi.....
tataie chiar i-a inchis telefonul intr-o seara ca ea ii tot povestea si nu mai tacea si el oricum nu intelegea nimic, ha ha ha

Mergi la inceput

apropo de dorul de bebei mici, vreau sa iti spun ca este atat de frumos la bb2
eu credeam ca la bb1 traiesti toate emotiile posibile, dar nu este asa, pe bebe 2 il primesti cu mai multa experienta si rabdare si te bucuri de orice moment
cel putin la noi asa este, si la primul si la al doilea am avut momente minunate si speciale
si sa va mai spun un secret???? eu m-as simti cu adevarat implinita cu 3 copii, desi toata lumea e deja oripilata, mama s-a speriat de cand m-a auzit ca o sa mai am un bb adica pe al doilea, iar soacra a tinut sa ma felicite ca mai fac un bebe si sa completeze ca gata sa ma opresc......

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor multam de urari ne apucam de "treaba" dupa post, adica la sf anului. Nu va zic...ca abia astept sa raman...mi-e dor tare de un bebe mic. Imi sucesc capul in parc dupa toti bebei. Daca ma tine starea asta asa...din 3 in 3 ani....o sa tot fac copii!

Chiar se mai inscrie cineva pentru la anul? Sa nu ma lasati singura la odisee..please! Cine mai vine cu mine? A...si noi am vrea tot fetita! Acum cum o vrea Bunul Dumnezeu!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

cum sa nu mai ne amintim de tine......
bine ai revenit si speram sa intri mai des de 6 luni....ha ha ha

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Uau! Jur ca am fluturi in stomac.... Au trecut mai bine de 6 luni de la ultima postare; cred ca nici nu ma mai stiti. Ca sa ma identificati, nu imi vine in minte decat sa spun ca eu sunt aia care am facut bb2 f repede dupa bb1 :)) Vad ca sunt nume cunoscute pe aici, asa ca sper ca unele dintre voi ma stiti.
Am venit de la Snagov, unde am stat la ai mei din aprilie pana acum. Nu a fost rau, nici bine. Pt copii am stat si lor le-a fost bine. Acum de ieri suntem acasa la noi, doar cu Daria momentan si duminica il aducem si pe Victor. Sa vedem cum m-oi descurca singura cu ei...
Copiii sunt bine, Victor e o minune de copil, cuminte si dulce foc. Daria e un pic cam rasfatata, dar cred ca asa sunt cam toti la varsta asta. E vorbareata rau, e curioasa din cale afara, vrea sa stie tot. Face la olita si pipi si kk de la 2 ani si o luna, a invatat relativ repede, fara prea mult stres de nicio parte.
Mi-a fost dor tare, mereu ma gandeam la voi. Acum fug la treaba, ca am un munte de haine de aranjat in dulap. Va pup pe toti/toate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Emilia iti spun cum fac eu.Imi rezerv o zi/cateva ore pe saptamana doar pentru Phillip.Iesim la plimbare, la cumparaturi, ne fugarim..orice dar sa fim noi 2.Astazi de exemplu am mers la cinema la Wall-e, cand ne-am intors am facut o salata boeuf si a vrut sa ma ajute.I-am dat si lui tot ce trebuia si a taiat singur si are si el un castronel cu salata lui(taiata,amestecata, ornata ).Atata timp cat eu sunt cu el sotul meu sta cu Rebecca si Luca.I-am explicat lui Phillip ca mami are 3 copii, se ocupa de toti dar pe rand.El pentru ca este mai mare si intelege mai mult trebuie sa fie ingaduitor si sa aibe rabdare.Si ca ii iubesc foarte mult pe toti trei.Si ma tin intotdeauna de promisiuni si el aprecieaza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Vroiam sa vin direct aici...la subiect dar am "nimerit" in "alta parte". In acel loc cu multa tristete in care de multe ori mi-e frica sa citesc

Si pentru ca am fost acolo, nu pot sa mai scriu altceva decat asta: "S-o ajutam pe Sonia!". Urmatoarea operatie, cea mai importanta este in o luna si ceva. Pana atunci sunt de strans muuuulti bani. Mamica ei e disperata. Cred ca multe din voi cunoasteti deja cazul. Poate putem ajuta si noi cu ceva banuti si popularizarea cazului la prieteni!
Soniuta e minunata!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127657&whichpage=3

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee asa mi-am propus si eu sa fac cu Alexei. Sa ii dedic exclusiv lui cateva ore pe saptamana. Sa vedem ce o sa iasa. Apropo de gradinita, sistemul de la voi si cel de la noi difera de la cer la pamant si cu asta cred ca am spus tot. Si pentru un exemplu mai aproape de concret iti pot spune ca de exemplu in Romania nu pot gasi sa zic o gradinita Montessori in germana, in Austria la un simplu google imi aleg vreo cinci.

Subscriu la ce zice nicomico la al doilea ai mai multa intelepciune sa te bucuri de copil dar pe de alta parte ceva mai putin timp oricum e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Babee, anasia multmim de aprecieri.

doniro oo, daaa ati crescut si sunteti niste dulci , multumim pentru poze.
Daca vrei sa vezi piersicutele cand suflau lumanarile din tort (la 2 ani) poti intra direct pe pagina de blog (pe prima pagina ori, mai simplu, la mine la semnatura).
Pentru Daria ne trimiti...poze de la ziua ei? Ar fi fain .

Emiliapop nu am un emoticon cu imbratisare, dar sper sa o simti asa...virtual.
Se pot simti din mesajul tau tonele de stres sub care te afli, si eu sunt mamica de doi...si te inteleg mai mult decat crezi. Si eu am avut momente de genul, dar m-am oprit, mi-am pus cartile pe masa si am luat masuri de autoeducare . Adica? Sa-mi stabilesc prioritatile si sa elimin stresul pentru lucrurile "mici".
Inainte de "doi" casa mea stralucea, acum nu e murdar, dar nu mai pot face curat cum faceam odata...ei si?!
Si eu si sotul eram mai plimbareti, dar si acum ne revenim, incetisor la vechile obiceiuri.
Bucuria noastra acum se multiplica cand ii vedem si pe leutii nostri cam rad in hohote, alearga, sunt fericiti si ...sanatosi sa fim ca vor calatori din nou, in 4 de asta data. Ne punem la mintea lor cu riscul caraghiosi uneori: ultima data am jucat toti patru fotbal...eu in papuci, ca nu apucasem sa ma schimb...sotul meu s-a dat pe topogan la cererea lui Nour (si are cm 100 de kg), etc.

Eu fiind cu faptele domestice...fac slalom printre copii si am casa-casa, dar sa ma ocup si de ei....si la mine e si ceva diferenta de varsta...ma gandesc ca tie ar trebui sa iti fie mai simplu la categoria "jocuri si jucarii".
La inceput si Nour "reclama" cand vorbeam/explicam lectii lui Ali, apoi am aplicat urmatoarea tactica: stam cu totii pe covor, daca Nour cere, sta pe piciorul meu (intre mine si Ali), iau cartea lui Ali in mana si ma inconjor de jucarii si carti de-ale lui Nour. Incep explicatiile fara sa ma uit in ochii lui Ali si, inevitabil Nour se indreapta catre ceva din jurul nostru si ne lasa in pace, el fericit, fara urlete...Daca e cazul incep sa-i zic din cartile lui cu imagini si, dupa 2 pgini vrea sa el rasfoiasca si...revin la ce faceam.

Inventez tot felul de chestii, de exemplu Ali are trimestrul asta "story" cu o familie de monstri din Irlanda, bla, bla...si Nour nu ne da pace sa luam la puricat cartea, de la un cap la altul.
Am "propus" o piesa de teatru, in care eu sunt "nevasta", iar Ali e Fin-"sotul" si Nour "bebelusul"...o repetam intrand in pielea personajelor, cu replicitle din carte.
Cand Ali nu stie ceva, il trimit ca caute pagina cu pricina..si uite asa ne distram "in grup" .

De cele mai multe ori cand Nour adoarme eu fug la Ali si ne dragalim un pic, apoi "atac" punctele lui sensibile de la materiile care imi par mie ca mai cer de lucru.

Aaaa mi-am mai schimbat un pic sistemul de lucru la bucatarie, mai fac chestii de seara, cat e sotul cu ei, sa imi fie mai usor a doua zi.
Cred ca m-am cam lungit, dar ai grija de tine, strsul tau ii tulbura si pe ei la sigur...Nu in ultimul rand ti-am admirat puiutii in poze . Ne trimiti si pentru colaj/blog de la ziua lui Alex, cu tortul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Madyn uite aici doua linkuri legat de wrap, sper sa te ajute:
www.wearyourbaby.org/Default.aspx?tabid=173" target="_blank">link 1 (cu video)
www.premaxx.com " target="_blank">link 2

Muuh cand ai zis ce ai zis de gradinite a fost pentru prima data cand mi-a venit sa te contrazic, dat fiind ca de cele mai multe ori am fost pe aceeasi lungime de unda....dar ma gandesc ca ai informatii proaspete din Romania si stii ce zici.

Experienta mea fost la Ali, pe care l-am gasit transformat de gradinita numai in bine, cu rezultate cam dupa una-doua luni.

A devenit mai cooperant, iar progresele in ale vorbitului si scrisului ne-au uimit de-a dreptul. Si eu am fost sceptica la inceput, mai ales ca aici se face si alfabetul englez si cel egiptean din prima grupa, scriu direct litere (nu betisoare, ousoare, etc.) Am facut pe detectivul un timp...si am fost placut impresionata de sistemul de aici, drept pentru care abia astept sa il dau si pe Nour, la aceeasi scoala, da ca va fi posibil.

Ma gandesc ca si in Romania vor apare gradinitele "bune", cele conduse de mamici din generatiile noi, cu metodele moderne din afara, caci personalul care a lucrat de decenii in gradinitele de stat mi-e greu sa imi imaginez cum se poate schimba peste noapte, e chestie de mentalitate...parerea mea, sper ca nu jignesc pe nimeni .

Cumnata mea are baietii la o gradi privata, in Ploiesti, de care e foarte multumita (apartine unor romani, dar e full engleza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Norocuta multumesc de link-uri, mi-am cam facut o idee, sa vad acum de unde o sa fac rost de un wrap.

Emilia nu stiu ce sfat sa-ti dau, inca nu sint mami x 2, dar iti doresc multa putere. Si chestia cu autoeducarea mi se pare un punct de plecare. Tine-o tot asa !

Despre gradinite/crese poate ne mai povestesc mamicile care deja au experienta in domeniu. Orice informatie - ca vine din Romania sau din afara - ar fi binevenita pt. noi, cele care urmeaza sa facem 'marele pas'. Eu una oricum plec cu ginduri pozitive catre gradinita pe care o voi alege. Sa vedem ce-o iesi, sper sa nu fie o mare dezamagire ...

Mady16+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput