Aspirante optimiste > 20 (360)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

neataaa!

titi, hai sa-ti spun cum a fost la mine apropos de diane. desi am pcos, testosteronul nu a fost niciodata o problema. dupa ultima "cura" cu diane, la o luna de la intrerupere testosteronul meu era mult peste limita superioara!! nici medicul nu a inteles ce s=a intamplat, cert e ca n-am rezolvat nimic basca m-am trezit si cu testosteronul marit!

singura problema in care m-au ajutat dianele a fost cea legata de aparitia periodica a chisturilor. am ales intre doua rele: sa stau tot timpul cu frica-n san si sa fac ecografii din 3 in 3 luni (am avut si un chist de 8.3cm!) sau sa iau diane si sa stau linistita.

sa nu-i uitam!

Deci la problema mea poate fac mai rau decat este. Si verisoara mea a facut tratamen cu diane pt un chist, dar ia trecut si a mai aparut unul micut acum 5 sau 6 ani, si de atunci nimic. Poate nici tie nu iti mai apare.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

buna,

am trecut sa va salut, deoarece am ingrozitor de multa treaba...

mie vad ca mi-a intarziat doua zile, dar am facut saptamana trecuta un test si era negativ, asa ca .... astept sa-mi vina.

va pupacesc si va citesc.

http://tt.lilypie.com/Myczp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

titi, mi-am asumat riscul. oricum un chist in sarcina este improbabil iar daca apare cu putin timp inainte nu constituie o problema.

am uitat sa specific ca din cate stiu eu anticonceptionalele, oricare ar fi ele, nu rezolva cauze ci doar efecte. ele de fapt iti pun ovarele in repaos dar dupa ce intrerupi revii la situatia initiala, sau poate chiar mai rau. eu am multe prietene care au avut mari probleme cu ovulatia dupa intreruperea ac.

iti tin pumnii sa gasesti un doctor bun

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

pai mah adiutza mah...testul il faci cand iti intarzie! adica ACUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!

ce mai stai??fuguta!!!

nico tu ai mai facut vreun test?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Revin si eu cu o intrebare... astazi am observat albus de ou...sau ceva semanator, mai moale putin..deci sa inteleg ca voi ovula azi maine? Sunt ziua 12.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

adiuta, te asteptam cu vesti bune

saptamana trecuta era cam devreme pt test. acu e momentul

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna fetelor Cum ati dormit?
Noi2bine ai veni si mult succes sa se prinda bebele repede. In legatura cu mucusul poti ovula in urmatoarele sase zile de la aparitia mucusului gelatinos. Se recomanda sex o data la doua zile sau chiar in fiecare zi daca vreti din prima zi de mucus gelatinos pana cand iesti uscata sau mucusul devine lipicios. Cat de lung e ciclu tau? E regulat?
Adiutza pai chiar ca acum e vremea de facut un test. Hai ca este un capitol norocos.....Te asteptam

Eu am ovulat ieri. In ziua 18. Si eu nu am ovulat in ultimul an mai devreme de ziua 21-22. Am ajuns pana in ziua 31 cu ovulatia. Noroc ca imi cunosc organismul si am simtit ca ovulatia se apropie mai devreme. Sper ca am fost suficient de harnicuti. Acum incepe numaratoarea inversa. Cele mai lungi 2 saptamani au inceput.

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Acum serios mai fetelor. Cum rezistati voi in astea 2 saptamani? Ca eu imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Imi vine sa ma bag in pat si sa ma trezesc in ziua in care ar trebui sa (nu) imi vina. Are cineva vreo pastila de dormit puuuuternica?

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Acum serios mai fetelor. Cum rezistati voi in astea 2 saptamani? Ca eu imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Imi vine sa ma bag in pat si sa ma trezesc in ziua in care ar trebui sa (nu) imi vina. Are cineva vreo pastila de dormit puuuuternica?

Andreea

am eu dar nu se recomanda la femei gravide

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

AncaEsti o dulce. Spune tu esti cu noi ca ne iubesti sau vrei o surioara\fratior pt fetita ta?

Andreea

Mergi la inceput